Ερωτικό ωροσκόπιο 22/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Συνεχίζετε και σήμερα την επεκτατική πορεία σας και μάλιστα με περισσότερο θάρρος. Με τον κυβερνήτη σας τον Άρη στο Ζυγό, σύμμαχό σας, αποφασίζετε να πάρετε πρωτοβουλίες και ρίσκα κι ό, τι γίνει ας γίνει. Ενδεχομένως βέβαια οι στόχοι σας να είναι αρκετοί και να βρίσκεστε σε δίλημμα ποιον να επιλέξετε. Οι έχοντες σχέση προβλέπεται μέχρι και το βράδυ να περάσουν μια άκρως ερωτική μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Αργά και σταθερά βλέπετε ότι βαδίζετε στο σωστό δρόμο και κούτσα-κούτσα έχετε αρχίσει να πετυχαίνετε διάφορα καλά στα αισθηματικά σας ακόμα κι δεν είναι θεαματικά. Εσείς όμως έχετε υπομονή και επιμονή και πιστεύετε ότι αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρετε και τα μεγάλα. Όσοι είστε σε σχέση, σήμερα θα περάσετε μια όμορφη βραδιά με τον σύντροφό σας στο χώρο σας ενώ οι αδέσμευτοι ασκείτε μεγάλη έλξη στο αντίθετο φύλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Και σήμερα επικοινωνιακά δεν πιάνεστε και μπορείτε να πείσετε και το πλέον δύσπιστο άτομο για την ειλικρίνεια ή την ορθότητα των απόψεών σας. Πόσο μάλλον τον υποψήφιο της καρδιάς σας που εδώ και καιρό προσπαθείτε να τον πάτε με τα νερά σας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και επιδιώξτε μια συνάντηση μαζί του. Γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι τελικά άμα θέλετε, όλα γίνονται βόλτα στην εξοχή.

astrologoi-astrology-300x100



cncr




ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, είπατε να αφήσετε τους έρωτες και τα ειδύλλια και να καταπιαστείτε με τα οικονομικά σας που εκεί τα πράγματα είναι πιο συγκεκριμένα, αν και όχι σε πολύ καλύτερη μοίρα. Κάτι μέσα σας όμως είναι ακόμα συναισθηματικά ευάλωτο και σας τυραννάει γι' αυτό και το μυαλό σας δεν δείχνει να συνεργάζεται. Με τούτα και με κείνα τα παρατάτε κι αυτά και αφήνεστε να σας παρασύρουν οι σκέψεις του πρόσφατου παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα, με τη Σελήνη ακόμα στο ζώδιό σας, λάμπετε και από το κέφι και από την ανάγκη σας να περάσετε την Κυριακή σας παρέα με τον σύντροφό σας. Αν πάλι είστε ελεύθεροι ή η κατάσταση στην αισθηματική σας ζωή σας είναι περίπλοκη, μην σκάτε και, προπαντός, μη σκέφτεστε τίποτα αρνητικό. Κυκλοφορήστε, γνωρίστε νέο κόσμο και φλερτάρετε, αφού η μέρα σάς ευνοεί και σας χαρίζει απαράμιλλη γοητεία και ερωτισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Πρέπει επειγόντως να αποτραβηχτείτε από όλους και να βάλετε σε τάξη κάποια συναισθήματά σας, ιδιαίτερα για κάποιο πρόσωπο που είτε θέλετε αλλά δεν το ξέρει ακόμα κανείς δικός σας είτε σας έχει εξομολογηθεί το πώς νιώθει για σας και δεν έχετε αποφασίσει ακόμα αν θα δεχτείτε ή όχι. Μην κολλάτε όμως πολύ στις λεπτομέρειες γιατί όσο εσείς το ψειρίζετε ίσως τα δεδομένα αλλάξουν.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Από τότε που μπήκε ο Άρης στο ζώδιό σας έχουμε ξαναπεί αρκετές φορές ότι βιώνετε τουλάχιστον μια εσωτερική πίεση και ωθήστε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας ή τα ερωτικά σας που είναι πέρα και πάνω από ό, τι συνηθίζατε. Δεν είναι λοιπόν απίθανο σήμερα να βγάλετε μια ανυπομονησία και να προσπαθήσετε να αναγκάσετε ένα άτομο που θέλετε να σας απαντήσει με ένα ναι ή όχι για το αν ενδιαφέρετε για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες σας έχουν πιέσει αλλά σήμερα είστε αποφασισμένοι να τα παραμερίσετε και να ζήσετε πιο προσωπικές στιγμές με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ένα ρομαντικό και πολλά υποσχόμενο δείπνο στο σπίτι σας ή σε ένα όμορφο εστιατόριο ίσως είναι αυτό που χρειάζεται. Αν είστε ελεύθεροι, μην διστάσετε να μαρκάρετε στενά ένα άτομο που σας αρέσει αρκετά γιατί οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είναι η κατάλληλη ημέρα να κλείσετε ένα ραντεβού με το άτομο που θέλετε και τι πιο όμορφο από μια βραδινή βόλτα στους κατάφωτους και στολισμένους δρόμους. Έτσι κι αλλιώς τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που σας γεμίζει καλή διάθεση και με ευφορία και με τον αυθορμητισμό που σας διακατέχει μπορείτε με ευκολία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από σήμερα γύρισε ανάδρομη και σας δίνει την ευκαιρία τουλάχιστον στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο να ξαναπροσπαθήσετε για μια σχέση που είχε πάρει την κατηφόρα αλλά τα συναισθήματα υπάρχουν ακόμα. Οι ελεύθεροι του πρώτου δεκαημέρου όμως νιώθετε μια ανησυχία, καθώς πιστεύετε ότι κάτι θα συμβεί και να ανατρέψει την κατάστασή σας αλλά ακόμα δεν ξέρετε αν θα είναι για καλό ή κακό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Όσο είναι η Σελήνη στο Λέοντα έχετε μια καλή ευκαιρία να επανορθώσετε κατά κάποιο τρόπο για την έλλειψη εκδήλωσης του ενδιαφέροντός σας και να εκπλήξετε με όμορφο τρόπο το σύντροφό σας. Ίσως μιλήσετε για τα θέματα που τον απασχολούν ή ακούσετε με προσοχή και δώσετε βάση σε κάποια παράπονά του. Οι αδέσμευτοι ίσως παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση και εκεί να βρείτε αυτό το άτομο που θα σας ιντριγκάρει.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα βαριέστε λίγο δεν είστε σε φάση για τίποτα παραπάνω από ένα καλό μπάνιο και χουχούλιασμα μπροστά στην τηλεόραση άντε και καμιά δουλειά στο σπίτι. Καλό είναι όμως να μην αποκοπείτε τελείως και να εκμεταλλευτείτε την ημέρα, αφήνοντας το αγαπημένο σας πρόσωπο να σας κρατήσει συντροφιά. Ίσως μια ταινία που θα δείτε μαζί σας χαλαρώσει και θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved