Ερωτικό ωροσκόπιο 21/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Δεν θα είστε και τα πιο ήρεμα παιδιά σήμερα γιατί υπάρχει μέσα σας μια ερωτική φλόγα που σιγοκαίει και σας σπρώχνει να κάνετε διάφορες... αταξίες, προκειμένου να την κατευνάσετε. Ο Άρης στο Ζυγό και στον 7ο οίκο τουλάχιστον εσάς τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο σας διατηρεί σε εγρήγορση αλλά πρέπει να προσέχετε αρκετά γιατί βεβιασμένες ή βιαστικές κινήσεις στη σχέση σας πιθανόν να μη σας βγουν.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Το Σάββατο για σας ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις αφού, χωρίς μεν να συμβεί κάτι μεγάλο και τρανταχτό, είναι πολλά τα απλά και καθημερινά που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και η μέρα θα είναι κυλήσει αρκετά όμορφα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε μήπως φέρει κάποια σύννεφα είναι ένα αίτημα ή μια επιθυμία που έχει ο σύντροφός σας που εσείς θα το απορρίψετε πριν καν ακούσετε χαρακτηρίζοντάς το άσκοπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε επαφές και συζητήσεις, καθώς και να πλασάρετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας. Έτσι κι αλλιώς στα επικοινωνιακά σας χαρίσματα δεν έχετε ταίρι να ταιριάξετε κι άμα αποφασίσετε να τα χρησιμοποιήσετε για να γοητεύσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σίγουρα δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί. Αρκεί να τηρήσετε ένα μέτρο και μην τον πιέσετε ή τον κουράσετε.

astrologoi-astrology-300x100



cncr




ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος από σήμερα το βράδυ εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον 7ο οίκο σας και οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα κληθείτε να παγιοποιήσετε κατά κάποιο τρόπο ή να αναλάβετε τις ευθύνες στη σχέση σας. Λίγο πιο προσγειωμένοι αλλά και πιο συγκροτημένοι, ενδεχομένως να βάλετε κάτω τα υπέρ και τα κατά και να κάνετε ένα υπολογισμό με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες κι όχι τις συναισθηματικές σας εξάρσεις.

ΛΕΩΝ

leont

Η τελευταία ευκαιρία σας είναι σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας να εκμεταλλευτείτε τα δυνατότερα στοιχεία της προσωπικότητάς σας και εφόσον είστε το κέντρο της προσοχής να διεκδικήσετε το καλύτερο για σας και τη σχέση σας. Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, οι ελεύθεροι δεν θα κολλήσετε πουθενά και θα απαιτήσετε από κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματα και τις προθέσεις του απέναντί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω μόνο καλό μπορεί να σας κάνει, αφού σαν χαρακτήρες είστε αρκετά συγκρατημένοι και υπομονετικοί αλλά τώρα τελευταία τα είχατε λίγο απολέσει αυτά τα στοιχεία. Με σύστημα και στωικότητα θα βάλετε κάτω προτερήματα και ελαττώματα του συντρόφου ή του ατόμου που σας ενδιαφέρει για να δείτε στην πράξη τι παίρνετε και τι δίνετε στα ερωτικά σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Έχετε την αίσθηση σήμερα ότι της δικαιοσύνης ο Ήλιος ο νοητός είναι στο πλευρό σας και ίσως να είναι κι έτσι. Με τον Άρη σαν άσσο στο μανίκι σας και την πίστη ότι έχετε περισσότερο νεύρο και δύναμη είστε αποφασισμένοι να διεκδικήσετε στα ερωτικά σας ό, τι θεωρείτε ότι στερηθήκατε λόγω της υποχωρητικότητάς σας όλο αυτόν τον καιρό, έχοντας το δίκαιο και το σωστό με το μέρος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η μέρα παρότι ξεκινά με πολύ ντόρο και τρέξιμο για τη δική σας ιδιοσυγκρασία, εξελίσσεται αρκετά καλά. Ίσως αφεθείτε να σας συνεπάρει το κλίμα των ημερών και κάνετε κάποιες χριστουγεννιάτικες αγορές για το σπίτι ή την οικογένεια. Κατά το βραδάκι αποφασίζετε να μαζευτείτε στο χώρο σας ικανοποιημένοι και χαλαροί για να απολαύσετε ένα καλό δείπνο σε ρομαντική ατμόσφαιρα με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ασυναίσθητα ίσως και για όσο παραμένει ο Ερμής στο ζώδιό σας έχετε αποφασίσει να μην κρατάτε μέσα σας τίποτα και να τα λέτε όλα καλά ή άσχημα. Σήμερα πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε στο άτομο με το οποίο είστε μαζί τα αισθήματά σας, να του εμπιστευτείτε τους προβληματισμούς σας ή ένα θέμα που σας απασχολεί, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι θέλετε να αποτελέσει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ο Ήλιος από σήμερα το βράδυ εισέρχεται στο ζώδιό σας και, πέρα από τα γενέθλιά σας, σας ξαναθυμίζει ποιοι είστε, που πάτε αλλά και σας βάζει να δείτε τι έχετε καταφέρει ως τώρα. Οι κινήσεις που κάνατε στα ερωτικά σας ήταν μάλλον βιαστικές και πιθανόν να μην βασίζονταν σε ειλικρινή αισθήματα, επειδή σας ένοιαζε περισσότερο να μην είστε πια μόνοι. Καλείστε λοιπόν να επαναπροσδιορίσετε τα δεδομένα και τις επιθυμίες σας και να πράξετε ανάλογα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα είστε αρκετά κεφάτοι και αισιόδοξοι και σαφώς η Σελήνη στο Λέοντα βοηθά αρκετά σε αυτό, αφού η γενναιοδωρία και η ασυνήθιστη προσωπικότητά σας γοητεύει και συναρπάζει τους γύρω σας και το σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι βέβαια παίρνετε λίγο παραπάνω αέρα και πιστεύετε ότι μπορείτε να έχετε ό, τι και όποιον θέλετε γι' αυτό μια αυτοσυγκράτηση δε βλάπτει γιατί οι μπελάδες παραμονεύουν.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Προσπαθείτε αρκετά να ευχαριστήσετε το σύντροφό σας, να τον φροντίσετε και να βεβαιώνεστε καθημερινώς ότι δεν του λείπει τίποτα αλλά μετά νιώθετε ότι μόνο εσείς προσφέρετε, ότι είστε δεδομένοι ή ότι δεν σας αγαπά όσο εσείς. Αντί να αρχίζετε όμως τα παράπονα ή απογοητεύσετε και να πέφτετε ψυχολογικά, ζητήστε αυτό που επιθυμείτε. Τον τρόπο σας τον έχετε, αρκεί να τον χρησιμοποιείτε που και που.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved