Ερωτικό ωροσκόπιο 19/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα μπείτε σε ένα δίλημμα, καθώς από τη μια έχει πάρει τα μυαλά σας ένας καινούργιος έρωτας και θέλετε να είστε συνέχεια μαζί και από την άλλη έχετε αφήσει ένα σωρό υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να διευθετήσετε και μάλιστα αρκετά σύντομα. Κι επειδή δεν είστε της πολύ πίεσης, μάλλον θα τσεκάρετε προτεραιότητες και τα υπόλοιπα θα τα αφήσετε για άλλη μέρα, ώστε να μείνει αρκετός χρόνος για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Κάποιος συγγενής ή γνωστός σας ενδέχεται να πει κάτι που θα σας πειράξει πολύ ή να ανοίξει μια παλιά πληγή από το παρελθόν. Ενδέχεται να αρχίσει τις συγκρίσεις με τα τωρινά δεδομένα στα ερωτικά σας, επισημαίνοντας κάποια παραστρατήματα ή λάθη σας. Όντας απροετοίμαστοι για κάτι τέτοιο είναι πιθανό να σας γεμίσει αμφιβολίες για το άτομο που είστε μαζί και να σας επηρεάσει αρνητικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ακόμα μια μέρα που η ερωτική σας ζωή είναι το πρώτο σας μέλημα κι όσο και να θέλετε να καταπιαστείτε με άλλα θέματα που επείγουν, τελικά η συναισθηματική αναταραχή που βιώνετε δεν σας αφήνει το χρόνο και το μυαλό για οτιδήποτε άλλο. Οι ελεύθεροι είστε σε μια φάση όπου τίποτα δεν είναι αρκετό να καλύψει την... πείνα σας και ψάχνετε συνεχώς καινούργιες συγκινήσεις.

astrologoi-astrology-300x100



cncr




ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική σας ηρεμία και γαλήνη είναι το ζητούμενο της σημερινής ημέρας με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Γι αυτό, έστω και για λίγο, θα τους απομονώσετε όσους και όσα σας ταλαιπωρούν ή σας μπερδεύουν και θα προσπαθήσετε ανεπηρέαστοι να ξεφύγετε από τα αντικρουόμενα συναισθήματα που σας κατακλύζουν. Οι έχοντες σχέση μπορεί να ακούσετε ένα μονόλογο παραπόνων από το σύντροφό για τη μη συμμετοχή σας σε κάποια θέματα της καθημερινότητάς σας.

ΛΕΩΝ

leont

Καλό θα ήταν να περάσετε τη μέρα σας παρέα μόνο με τον εαυτό σας άντε και κάποιον πολύ δικό σας άνθρωπο γιατί ψυχολογικά δεν είστε στα καλύτερά σας. Αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν μέσα σας κάποια συναισθήματα που τρέφετε για ένα άτομο τα οποία δεν μπορείτε να εκδηλώσετε ή το τρέχον χρονικό διάστημα υπάρχει δυσκολία στην προσέγγισή του και γι' αυτό δεν έχετε όρεξη για πολλές συνανατροφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η ερωτική σας σχέση μπαίνει στο μικροσκόπιο και ανακαλύπτετε ότι υπάρχουν πολλές ανακρίβειες ή κενά που λόγω της έντονης δραστηριοποίησής σας σε διάφορα θέματα δεν είχατε προσέξει ή δεν είχατε δώσει ιδιαίτερη σημασία. Με την αποφασιστικότητα που σας διακρίνει αυτήν την περίοδο θα βάλετε κάτω δεδομένα και σύντροφο και θα φροντίσετε να τα αποσαφηνίσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η σχέση σας, με τον Άρη στο ζώδιό σας, τον τελευταίο καιρό δεν είναι στα καλύτερά της. Έχετε βάλει προσωπικό στοίχημα να αποδείξετε ότι όχι μόνο έχετε αλλάξει αλλά και ότι οι κινήσεις που κάνετε είναι προϊόν ώριμης σκέψης κι όχι συναισθηματικής ανασφάλειας ή εσωτερικής έντασης που βιώνετε. Και μπορεί για σας να έχετε όλα τα δίκια του κόσμου αλλά για τον άνθρωπό σας, όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα, οι σκέψεις σας πιθανόν να σας γυρίσουν πίσω σε στιγμές που υπήρχε περισσότερη ειλικρίνεια και αγάπη στην ερωτική σας ζωή. Ξέρετε πως τα πράγματα έχουν αλλάξει ή σας έχουν απορροφήσει ευθύνες και προβλήματα της καθημερινότητας και κάπου στην πορεία χάθηκε το συναίσθημα. Ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε ότι πρέπει να κάνετε κάτι και για την καρδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Το ερωτικό στοιχείο σας έχει κυριεύσει και σήμερα ίσως θελήσετε να κάνετε κάτι όμορφο και ρομαντικό στον άνθρωπο που είναι μαζί σας για να του δείξετε τα αισθήματά σας. Το καλό είναι ότι σε αυτήν την περίπτωση όσο και να το παρακάνετε, θα βγείτε και οι δύο κερδισμένοι, οπότε ακόμα κι αν παρασυρθείτε από κάποια υπερβολή δεν πειράζει. Αρκεί να παραμείνετε τσιγκούνηδες στα λόγια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η Σελήνη στον Καρκίνο σας καλεί σήμερα να διαχειριστείτε κάποιο θέμα της σχέσης σας, εφόσον κάθε κίνηση που κάνετε έχει αντίκτυπο τόσο στη δική σας ζωή όσο και του άλλου ατόμου που βρίσκεται δίπλα σας για αυτό το λόγο πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι ελεύθεροι φωτίζεστε από ένα ζεστό χαμόγελο και γλυκύτητα που τραβάει τα βλέμματα πάνω σας και σας κάνει ακαταμάχητους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Το παρασκήνιο σήμερα δίνει και παίρνει, καθώς πολλά είναι αυτά που συμβαίνουν και προσπαθείτε να τα αντιληφθείτε. Πιθανόν κάποια μυστικά που θα μάθετε για το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να σας προβληματίσουν και να σας βάλουν σε σκέψεις. Καλό θα είναι να κάνετε εκ βαθέων συζήτηση και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να βγάλετε πρόωρα συμπεράσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Έτσι κι αλλιώς εσείς είστε επιρρεπείς στο συναίσθημα αλλά σήμερα ίσως το παρακάνετε και μπορεί να βγάλετε στην επιφάνεια σκέψεις ή παρελθοντικές καταστάσεις που σας είχαν πληγώσει ή στενοχωρήσει και μέχρι τώρα τις κρατούσατε μέσα σας. Παρόλα αυτά, η ερωτική διάθεση είναι εκεί και αν βγάλετε ό, τι έχετε μέσα σας ίσως το κλίμα γυρίσει τελείως.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved