Ερωτικό ωροσκόπιο 16/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Ίσως σήμερα κάνετε ένα σημαντικό βήμα για να αλλάξετε αυτά που σας εκνευρίζουν ή σας δημιουργούν την αίσθηση ότι αντί για μπροστά σας τραβάνε πίσω. Έχετε μπει ήδη σε μια περίοδο ξεσκαρταρίσματος με τον Άρη στον 7ο οίκο σας και έχετε ξανοιχτεί σε κάποιες γνωριμίες, ερωτικού κυρίως χαρακτήρα. Στο χέρι σας είναι να κάνετε την καλύτερη επιλογή και να μην αφήσετε να σας πάρει η μπάλα του ενθουσιασμού.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η επιμονή και η υπομονή σας ορισμένες φορές μπορεί να σκάσει το σύντροφό σας, αφού όχι μόνο αρνείστε να ακούσετε τη δική του γνώμη αλλά είστε και σίγουροι ότι αποκλείεται να έχετε άδικο. Παρόλα αυτά σήμερα δείχνετε κάπως πιο διαλλακτικοί και μαζί με την ερωτική διάθεση που έχετε, είστε στο σωστό δρόμο να απολαύσετε τα καλά της έστω και προσωρινής σας ευλυγισίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Σελήνη από χθες βρίσκεται στο ζώδιό σας, ενισχύοντας τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και προσφέροντάς σας την όρεξη να επιχειρήσετε κάτι καινούργιο στα ερωτικά σας ή να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση. Αρκετά είναι αυτά που έχετε στο νου σας σήμερα να κάνετε αλλά θα τα αναβάλετε με ελαφρά τη συνείδηση, αφού η διάθεσή σας για ερωτικά παιχνίδια θα είναι αρκετά μεγάλη και υπάρχει κι η ανάλογη ανταπόκριση.

astrologoi-astrology-300x100



cncr




ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα διαπιστώσετε ότι το παρακάνετε και πολλές φορές παίρνετε στραβά κάποια πράγματα εξαιτίας της συναισθηματικής σας φύσης. Άμα προκύπτει ένα θέμα σας ρίχνει αυτόματα και σας βάζει σε διαδικασία να κάνετε συγκρίσεις με το παρελθόν ή να ψάχνεστε για τα συναισθήματα του άλλου. Προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε τόσο από τα γεγονότα κι αφού γνωρίζετε ότι όλα μέλι γάλα ποτέ δεν είναι σε μια σχέση μη βιάζεστε να απογοητευτείτε.

ΛΕΩΝ

leont

Θα ξεφύγετε λίγο από τα ίδια και τα ίδια που νομίζετε ότι κάνετε, καθώς σήμερα έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να κάνετε μια καινούργια γνωριμία που ή θα εγείρει το μυαλό σας και θα σας ιντριγκάρει ή θα είναι ένα νέο ηλικιακά άτομο που θα σας αναζωογονήσει και θα σας φέρει μια ανάσα φρεσκάδας. Όπως και να είναι, σίγουρα θα διασκεδάσετε και θα νιώσετε πιο απελευθερωμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα θα είστε λίγο περισσότερο στο τρέξιμο, καθώς πολλά είναι αυτά που πρέπει να γίνουν αλλά δεν έχετε ούτε άγχος ούτε νευρικότητα και το παράδοξο είναι ότι ίσως το διασκεδάσετε κιόλας. Η άνεσή σας αυτή θα βοηθήσει αρκετά και τη σχέση σας γιατί θα γίνετε πιο χαλαροί και θα βγάλετε τα θετικά σας συναισθήματα προς στο σύντροφό σας που είχε καιρό να δει τέτοια ευδιαθεσία από σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Είναι σημαντικό κομμάτι η άνεση στην επικοινωνία στη σχέση σας και μεγάλο συν για ένα υποψήφιο ερωτικό σας σύντροφο, πράγμα αρκετά δύσκολο κατά την άποψή σας. Γι' αυτό ίσως σήμερα μπείτε στη διαδικασία να επανεξετάσετε κάποια άτομα από την προσωπική σας λίστα ή να απορρίψετε κάποια άλλα που διαισθάνεστε ότι ακριβώς επειδή δεν έχουν αυτό το στοιχείο, δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σε μια μέρα όπου επικρατεί το μπλα μπλα σίγουρα δεν έχετε τα κέφια σας και ίσως γίνετε εριστικοί ή κακοί μιας και η υπομονή σας νιώθετε να εξαντλείται γρήγορα. Ανάμεσα σε αυτούς που θα την ακούσουν σήμερα ίσως είναι και ένα άτομο που ενδιαφέρεστε ερωτικά αλλά σας κάνει νερά ή χρησιμοποιεί διάφορες δικαιολογίες. Τι κι αν το θέλετε απελπισμένα; Άμα στραβώσετε, έχει πετάξει η ερωτική διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη στον 7ο οίκο σας σε συνδυασμό με τους πλανήτες στο ζώδιό σας σάς επιφυλάσσει κάτι καινούργιο και συναρπαστικό στον ερωτικό τομέα ή την υπάρχουσα σχέση σας. Έτσι κι αλλιώς έχετε ρέντα αυτήν την περίοδο και είναι λογικό να μην μπορεί να σας αντισταθεί κανείς του αντίθετου φύλου. Καλό είναι όμως να το εκμεταλλευτείτε και να γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί και να μην στέκεστε μόνο στην προσωρινή καλοπέραση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ίσως ειπωθούν κάποια πράγματα που ναι μεν δεν θα είναι σοβαρά αλλά ενδέχεται να σας ενοχλήσουν ή να σας χαλάσουν τη διάθεση. Η αλήθεια είναι ότι εσείς βλέπετε τελείως διαφορετικά κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τα ερωτικά σας και γι' αυτό ορισμένες φορές δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τι εννοούν ορισμένα δικά σας άτομα όταν σας λένε ότι ακολουθείτε λάθος δρόμο ή είστε πολύ μονόχνοτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η εσώτερη ανάγκη σας να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα σας σπρώχνει σε ερωτικές και όχι μόνο επιλογές που τελικά στην πάροδο του χρόνου σας απογοητεύουν ή διαψεύδουν τις προσδοκίες σας. Σήμερα ίσως καταλάβετε ότι για να συνυπάρξετε με κάποιο άλλο άτομο και να πορευτείτε μαζί, δεν αρκεί μόνο να ερεθίζει το μυαλό σας αλλά και το σώμα σας συν το ότι αν μιλάτε διαφορετική... γλώσσα, δεν πρόκειται να συνεννοηθείτε ποτέ.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα πιθανόν να γίνετε πιο ομιλητικοί και άμεσοι στην επικοινωνία σας, κάτι που σας χρειάζεται ώστε να πετύχετε ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια ερωτική σας υπόθεση. Το να εκφράζετε τι έχετε ανάγκη στη σχέση σας και τι δεν σας αρέσει είναι για σας μέγιστο άλμα αλλά αρκετά σημαντικό, ώστε και εσείς να είστε χαρούμενοι και η σχέση σας με το άλλο άτομο να προχωρήσει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved