Ερωτικό ωροσκόπιο 15/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Ενδεχομένως σήμερα να εκπλαγείτε αρκετά, αφού είναι πολύ πιθανό να μάθετε ότι κάποιος από το κοντινό σας περιβάλλον θρέφει ερωτικά αισθήματα για σας, κάτι που ούτε καν σας είχε περάσει από το μυαλό μιας και δεν είχε κάνει κάποια κίνηση για να υποψιαστείτε. Το ξάφνιασμα όμως θα σας φύγει σύντομα και θα αρχίσετε να καλοβλέπετε αυτήν την προοπτική.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σιγά-σιγά επιστρέφει το ήρεμο κλίμα στην καθημερινότητά σας και επιτέλους μπορείτε να απολαύσετε την Κυριακή σας με τον άνθρωπό σας. Με ερωτική αλλά και παιχνιδιάρικη διάθεση ίσως ετοιμάσετε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, με απαλή μουσική και κεριά. Που και που θέλετε κι εσείς κάτι το ξεχωριστό για το έτερο ήμισυ και μέχρι το βράδυ δεν πρόκειται να αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει την ατμόσφαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Από σήμερα το πρωί η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και τουλάχιστον οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο είστε σαν να σας έχουν κουρδίσει. Κινείστε συνεχώς και νιώθετε πιο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι από ποτέ. Άπιαστοι σαν τον αέρα κι ιδιαίτερα κεφάτοι είναι πολύ πιθανόν να επιχειρήσετε να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή να κάνετε μια γνωριμία με απώτερο σκοπό την ευχαρίστηση, χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις.

astrologoi-astrology-300x100






cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στο Ζυγό ανά τρεις και δύο επιβεβαιώνει την παρουσία του, αφού είναι συχνές οι κόντρες αλλά και η έλλειψη οποιασδήποτε ανοχής σας σε θέματα που αφορούν στο σπίτι σας και την αίσθηση της ασφάλειας και της ηρεμίας που νιώθετε σ' αυτό. Σήμερα φαίνεστε πιο ήρεμοι αλλά μέσα σας είστε στην τσίτα γιατί πιάνετε διαισθητικά κάποιες μυστικές συνεννοήσεις ή κινήσεις από το σύντροφο και δεν ξέρετε τι συμβαίνει.

ΛΕΩΝ

leont

Είστε πολύ πιο ανοιχτοί, άμεσοι στην επικοινωνία σας και με αρκετό χιούμορ, κάτι που σε συνδυασμό με το έντονο ταμπεραμέντο σας θα λειτουργήσει αρκετά ελκτικά στο αντίθετο φύλο και θα τραβήξετε την προσοχή και του πιο δύσκολου ατόμου. Όσοι είστε σε σχέση η μέρα είναι κατάλληλη να πάτε ένα θέατρο ή σινεμά με το σύντροφό σας ή να βγείτε για φαγητό με παρέα φίλων ή μια ομάδα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Έχετε ανακατέψει την τράπουλα, έχετε κόψει και έχετε μοιράσει τα χαρτιά και σήμερα θα ηρεμήσετε. Πιο απελευθερωμένοι και άνετοι, αφού έχετε κάνει από τις προηγούμενες μέρες όλες τις κινήσεις που οφείλατε για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στην σχέση σας, τώρα θέλετε να απολαύσετε τα επιτεύγματά σας, χαλαρώνοντας επιτέλους με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα, έχετε αποφασίσει να βρεθείτε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει για μια συζήτηση που θα αφορά στην πορεία της σχέσης σας και το βασικό, τις προθέσεις του για να καταλάβετε αν υπάρχει μέλλον μεταξύ σας. Επειδή είστε λίγο βιαστικοί, ας πούμε, αυτή την περίοδο δε θέλετε να τρώτε τον χρόνο σας τσάμπα και να περιμένετε κάτι που δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Πολλά λόγια, πολλές υποσχέσεις αλλά ακόμα περιμένετε να περάσετε στην... τηγανίτα με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και φως δε βλέπετε. Είστε πλέον αποφασισμένοι να μην αφήσετε να περάσει κι άλλος χρόνος και να περάσετε στο παρασύνθημα γιατί οι ανοχές σας αρχίζουν και σας εγκαταλείπουν. Αν περάσετε κι άλλο βράδυ με συζητήσεις ανέξοδες θα φτάσετε στο σημείο του «θέλεις ή δε θέλεις, για να τελειώνουμε».

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Γεμάτοι ζωή και κέφι είστε σήμερα με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σας και δε θέλετε τίποτα να σας το χαλάσει αυτό. Οι ελεύθεροι δεν θα αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη και θα επιδοθείτε σε ένα ερωτικό παιχνίδι με λεκτικές πάσες και υπονοούμενα. Οι δεσμευμένοι, αντίθετα, θα γελάσετε με την ψυχή σας με το σύντροφό σας και με καθαρά παιχνιδιάρικη διάθεση θα περάσετε μια μέρα αρκετά διασκεδαστική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Υπάρχει κάποια κίνηση στα ερωτικά σας και καταλαβαίνετε ότι τελευταία έχετε πέραση και τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας αλλά δεν βλέπετε να συμβαίνει τίποτα συναρπαστικό και αισθάνεστε ότι κάτι πρέπει να φταίει που δεν το έχετε ακόμα αντιληφθεί. Μπορεί να ευθύνεται κάποια πρόσφατη κατάσταση του παρελθόντος ή ότι οι προσδοκίες σας είναι υψηλές και σήμερα έχετε τη διάθεση να το ψάξετε λίγο μέσα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Έχετε βγάλει όλα τα όπλα από τη φαρέτρα σας και είστε αποφασισμένοι να γοητεύσετε και να συναρπάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και θέλετε όσο τίποτα να είστε μαζί του. Όσοι είστε σε σχέση μια συνεύρεση με κάποιους καλούς κοινούς σας φίλους είναι ιδανική αφού η κουβεντούλα ίσως και το κουτσομπολιό θα πάρει και θα δώσει και θα περάσετε μια ευχάριστη βραδιά.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σας ζωή αλλά σήμερα τα πράγματα είναι πολύ πιο ήρεμα και χαλαρά κι αυτό σας ανακουφίζει αρκετά και σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε και με άλλα πράγματα, όπως πχ τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του χώρου σας ή τα σχέδιά σας για τις γιορτές μαζί με το πρόσωπο που αγαπάτε. Πιθανόν να ξεφύγετε με τις ονειροπολήσεις αλλά δεν θα είναι και η πρώτη φορά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved