Ερωτικό ωροσκόπιο 13/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Ανασκουμπώνεστε και προσπαθείτε να εξασφαλίσετε ό, τι μπορείτε, υλικά και ερωτικά, τα οποία θα σας ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε περισσότερη σιγουριά γι' αυτό αποφασίζετε να ριχτείτε στα βαθιά. Πάθος, ένταση και παλμός είναι τα κύρια συστατικά σας και μπορεί ό, τι κυνηγάτε να μη σας κάτσει όπως ακριβώς το περιμένατε αλλά εσείς θα επιμείνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Σελήνη είναι ήδη στο ζώδιό σας και νιώθετε ότι είναι η μέρα σας για θα μπορέσετε να πάρετε πίσω κάποια από αυτά που είτε στερηθήκατε λόγω καταστάσεων είτε δεν ήσασταν έτοιμοι να τα διεκδικήσετε. Η σχέση σας ίσως να χωλαίνει αυτό το διάστημα ή να χρειάζεται ένα... ρεκτιφιέ, αλλά είστε αποφασισμένοι να το παλέψετε μήπως ισιώσουν τα πράγματα και δε θα το βάλετε εύκολα κάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αποσύρεστε από το προσκήνιο γιατί πιστεύετε ότι έτσι θα έχετε μια πιο καθαρή εικόνα για κάποια θέματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα, ένα εκ των οποίων είναι και ερωτικό σας. Πιθανόν να αφορά σε μια σχέση που για την ώρα θέλετε να παραμείνει μυστική ή δεν είναι και πολύ ξεκάθαρη. Σήμερα πάντως αισθάνεστε ότι πρέπει να δείτε τι θα κάνετε με τα συναισθηματικά σας και πιστεύετε ότι η απομόνωση θα σας βοηθήσει.

astrologoi-astrology-300x100






cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας φίλος ή γνωστός σας ίσως με τη μεσολάβηση ή την υποστήριξή του σας βοηθήσει να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και γι' αυτό θα επιχειρήσετε σήμερα να τον συναντήσετε. Είναι πολύ σημαντικό για σας να μπορέσετε να εξασφαλίσετε ότι θα σας δοθεί μια ευκαιρία να έρθετε να έρθετε πιο κοντά, ώστε να του φανερώσετε τα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ

leont

Είστε πολύ πιο ώριμοι αλλά και προσεκτικοί στις κινήσεις σας, ιδιαίτερα αν αφορούν σε θέματα της καριέρας ή κοινωνικής σας καταξίωσης. Εκεί που το χάνετε λίγο είναι στα αισθηματικά σας που από τη μια τα αντιμετωπίζετε με τη γνωστή σας υπεροψία και από την άλλη αναρωτιέστε αν είστε σωστοί και σας πιάνει ανασφάλεια. Ίσως οφείλετε λοιπόν να επιδείξετε την ίδια σταθερότητα, αντί να παίζετε παιχνίδια και μετά να βαριέστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Γενικά, είστε από τα άτομα που πριν κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση θα έχετε φροντίσει να τα προγραμματίσετε όλα στην εντέλεια. Το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως έχετε πιάσει πολλές φορές τον εαυτό σας να προτρέχει ή να βγάζει συμπεράσματα που μάλλον είναι αυθαίρετα, εξαιτίας του Άρη κι ιδιαίτερα στα ερωτικά σας. Σκεφτείτε αρκετά για να μην προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια με ένα άτομο που μπορεί να σας χαντακώσει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα, πρέπει να είστε πιο σίγουροι και σταθεροί στις αποφάσεις σας γιατί αν αρχίσετε τα σκαμπανεβάσματα και τις αμφιβολίες της τελευταίας στιγμής, τότε δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα. Είστε άτομα που γενικά αποφεύγετε να παίρνετε ρίσκα και ζυγιάσετε καλά τα πράγματα αλλά έχει έρθει η ώρα να αλλάξετε μυαλά, αφού κάποιο ζήτημα στα ερωτικά σας απαιτεί ετοιμότητα και αμεσότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Σελήνη στον Ταύρο ενισχύει τη σταθερότητά σας απέναντι στις υποχρεώσεις σας και κυρίως στη σχέση ή το σύντροφο που χρειάζεται την βοήθεια ή την υποστήριξή σας, παρόλο που δεν είστε απόλυτα σύμφωνοι μαζί του ή νιώθετε ότι κάτι κρύβει. Οι ελεύθεροι πάντως θα απολαύσετε την ημέρα, καθώς θα αντιληφθείτε την έντονη έλξη που ασκείτε σε κάποιο άτομο και θα αρχίσετε ένα ερωτικό παιχνίδι μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Και μόνο ότι σήμερα είναι Παρασκευή σας φαίνεται σαν δώρο γι' αυτό και ξεκινάτε τη μέρα σας ορεξάτοι και με καλή διάθεση. Όμως κατά την πορεία της, κάτι που πιάνετε στον αέρα από το ταίρι σας σάς ενοχλεί αρκετά και είστε αποφασισμένοι να το ξεκαθαρίσετε, προκειμένου να μην αρχίσετε τις αρνητικές σκέψεις ή να πιστεύετε ότι οφείλεται σε κάτι που κάνατε. Όχι τίποτα, αλλά μην ζητάτε και τα ρέστα χωρίς να υπάρχει λόγος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και αυτό είναι κάτι που είχατε ανάγκη για να μπορέσετε να προχωρήσετε παραπέρα στο άμεσο μέλλον. Με σταθερότητα και επιμονή θα ολοκληρώσετε πιο εύκολα όλα τα πρακτικά σας θέματα ενώ από το απόγευμα και μετά θα είναι έντονος ο ερωτισμός που θα εκπέμπετε και ίσως καταφέρετε να κερδίσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Το σίγουρο είναι ότι απαρατήρητοι δεν θα περάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Θέλετε να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο και είτε θα κάνετε κάποιες παρεμβάσεις για να τον κάνετε πιο λειτουργικό είτε θα καταπιαστείτε με το χριστουγεννιάτικο στόλισμα. Από το απόγευμα και μετά, γεμάτοι ικανοποίηση από το αποτέλεσμα, θα αφιερώσετε το χρόνο σας στο σύντροφο ή ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η βραδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Τα μηνύματα ή οι πληροφορίες που παίρνετε σήμερα σας κάνουν να χαρείτε και σας σπρώχνουν να καταλήξετε σε κάποιες αποφάσεις που αναβάλατε γιατί περιμένατε να επιβεβαιώσετε κάποια λεγόμενα ή πράξεις από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σίγουροι πλέον ότι το ένστικτό σας δε σας γέλασε, είστε έτοιμοι να εκφράσετε όσα κρύβατε στην καρδιά και το μυαλό σας τόσο καιρό.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved