Ερωτικό ωροσκόπιο 9/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Κι εκεί που βρίσκετε επιτέλους τρόπο να χαλαρώσετε, ξαφνικά σας κατακλύζουν σκέψεις και συναισθήματα για ένα πρόσωπο που ίσως έχετε αρκετό καιρό να δείτε αλλά το νιώθετε κοντά σας και σας επηρεάζει αρκετά. Επειδή όμως θα αρχίσετε να εκνευρίζεστε με την επιμονή να επανέρχεστε στα ίδια κάθε λίγο και λιγάκι, αρχίζετε και παίρνετε ανάποδες στροφές κι έτσι το υπόλοιπο της ημέρας θα είναι καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είστε στα καλά σας, σήμερα και συμβαδίζετε με την ηρεμία της ημέρας. Κάτι οι φίλοι και γνωστοί που έχουν τα κέφια τους, κάτι ένα πρόσωπο που δείχνει πιο δεκτικό και προσεγγίσιμο σε σας ίσως συνέβαλαν στο να σας φτιάξει η διάθεση. Το καλό είναι ότι η μέρα προσφέρεται για χαλαρές καταστάσεις και σας βοηθά στο να έχετε θετική και αισιόδοξη αντιμετώπιση σε όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σήμερα, είστε περισσότερο δοτικοί και συναισθηματικοί από άλλες φορές κι αυτό φαίνεται και από τη στάση ή τις συζητήσεις σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Βρίσκετε χρόνο να ακούσετε καημούς και παράπονα και ίσως και κάποια προσωπικά ζητήματα που έχουν προκύψει αλλά εσείς ούτε καν είχατε αντιληφθεί με τόσα που είχατε να κάνετε. Το καλό είναι ότι αντί να δυσανασχετήσετε, χαίρεστε που τα συζητάτε.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θέλετε δε θέλετε, θα περάσετε τη μέρα σας με κάποια άτομα από το σόι σας που είτε έχουν καιρό να σας δουν είτε έχει προκύψει ένα οικογενειακό ζήτημα και πρέπει σύντομα να διευθετηθεί οπότε χρειάζεται και η δική σας συνδρομή. Αυτό δε σας κάνει και πολύ χαρούμενους, αφού στο μυαλό σας καταστρώνατε άλλα σχέδια με το έτερο ήμισυ με αποτέλεσμα, όταν του το ανακοινώσετε να εισπράξετε τη δυσαρέσκειά του.

ΛΕΩΝ

leont

Ορισμένες φορές τα θέλετε όλα και αμέσως και δεν ευχαριστιέστε με τα λίγα και καλά κι αυτό όχι μόνο σας στερεί τη διάθεση να περάσετε όμορφα αλλά σας κάνει να τρώγεστε με τα ρούχα σας. Το θέμα είναι ότι χαλάτε και το άτομο που είναι δίπλα σας, αφού είναι περιπτώσεις που προτιμάει να λύσει σταυρόλεξο παρά να ψάχνει να βρει πως θα σας ευχαριστήσει. Χαλαρώστε λοιπόν και μην κάθεστε να αναλογίζεστε τι σας λείπει αλλά τι έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Σελήνη στους Ιχθύες σας δίνει ηρεμία και προπαντός ψυχραιμία και υπομονή κι έτσι ακόμα κι αν θέλετε να βάλετε τις φωνές ή να κάνετε υποδείξεις στο σύντροφό σας, θα συγκρατηθείτε. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές νιώθετε την ανάγκη να τα κάνετε όλα εσείς, μόνο και μόνο γιατί έτσι ξέρετε ότι θα γίνουν όπως επιθυμείτε. Αλλά τουλάχιστον για σήμερα είστε διατεθειμένοι να παραχωρήσετε τη θέση σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αλίμονο στα σοκολατοειδή και τις λιχουδιές σήμερα που, προσπαθώντας να καταπνίξετε νεύρα, άγχη ή βαρεμάρα, έχετε βγάλει όλη τη μανία σας πάνω τους. Σαν το αγρίμι στο κλουβί, να 'ναι καλά ο Άρης στο ζώδιό σας, τριγυρνάτε από δω και από κει ή σηκώνετε και ξανακλείνετε το τηλέφωνο, περιμένοντας μια απόκριση ή ένα μήνυμα από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει αλλά μέχρι στιγμής επικρατεί σιγή Ιχθύος...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα νιώθετε ήρεμοι και κατασταλαγμένοι και σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε καλά και να χαλαρώσετε. Είναι η ανταμοιβή σας μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και χρειαζόσασταν κάποιες στιγμές ανάπαυλας και ηρεμίας για να ξελαφρώσετε. Κι εννοείται το φλερτ και τα ερωτικά παιχνίδια ενδείκνυνται σαν ένας πρωτότυπος και ενδιαφέρων τρόπος για να ανέβει κι άλλο η διάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μέσα στη ζεστασιά του σπιτιού σας και ίσως κάτω από μια κουβέρτα να χουχουλιάζετε με τον άνθρωπό σας είναι το όνειρό σας για τη σημερινή μέρα, καθώς έχετε την ανάγκη για στοργή, προστασία αλλά και τρελίτσες. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν να ξεπετάξετε ό, τι δουλειές έχετε που με τον Ερμή στο ζώδιό σας είναι το μόνο εύκολο και να τρέξετε να χωθείτε στην αγαπημένη σας αγκαλιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Γενικά, αυτές τις μέρες δεν είστε και πολύ στα καλά σας, επειδή δεν μπορείτε να κάνετε αυτά που θέλετε και πιέζεστε ψυχολογικά να καταπιαστείτε με θέματα που δε σας προσφέρουν τίποτα παραπάνω από κούραση ή νεύρα. Το κακό είναι ότι δε μπορείτε να πείσετε και το μυαλό σας να συμβιβαστεί, αφού πετάει συνεχώς σε ένα άτομο, βάζοντάς σας να κάνετε σχέδια και όνειρα με ανοιχτά τα μάτια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Κόντρα σε αυτό το ήρεμο κλίμα εσείς μάλλον έχετε έντονες σεξουαλικές ορέξεις, οπότε μπαίνετε στον ανάλογο ρυθμό και ζείτε το «δε σε ρωτάω, δε με νοιάζει όπου κι αν με πας, μια νύχτα μόνο ας περάσει όμορφη για μας». Βαρέστε λοιπόν το ντέφι, χωρίς στενοχώριες, άγχη και αρνητικές σκέψεις, αφού έτσι κι αλλιώς όλα περνούν σύντομα στη ζωή κι αυτό που μένει είναι οι ωραίες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε γεμάτοι νηφαλιότητα και ρομαντική διάθεση και το εκπέμπετε και στον άνθρωπο που είναι μαζί σας. Νιώθετε αναζωογονημένοι και κατά κάποιο τρόπο εξαγνισμένοι από αρνητικά φορτισμένες ενέργειες μάλλον εξαιτίας της Σελήνης στο ζώδιό σας. Σας περιβάλλει αγάπη για αυτό και θα περάσετε όμορφα σε ό, τι κι αν κάνετε κι ακόμα κι οι κάποιες ευαισθησίες ή παράπονά σας θα βγουν με γλυκό τρόπο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved