Ερωτικό ωροσκόπιο 6/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα επικρατεί το μέγα μπέρδεμα στους ουρανούς, αφού δεν πρόλαβε καλά- καλά να μπει ο Ερμής στο Τοξότη και τον πρώτο που συναντά είναι τον Ποσειδώνα. Όπως καταλαβαίνετε άλλα λέτε εσείς, αλλά καταλαβαίνει το ταίρι σας, λάθος συμπεράσματα βγάζετε κι ακόμα κι ένα ερωτικό ραντεβού που σχεδιάζατε εδώ και μέρες τελικά δεν φαίνεται να σας κάθεται.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Δεν είναι μια μέρα για κινήσεις ή αποφάσεις η σημερινή γιατί κινδυνεύετε να παρεξηγήσετε κάποια πράγματα ή να παραπλανηθείτε στα ερωτικά σας. Το θέμα είναι όμως να μη σας κάτσει κάτι στο μυαλό γιατί τότε δε σας ξεκολλάει, ο κόσμος να χαλάσει. Ακόμα κι αν μέσα σας υπάρχει μια φωνή που σας προειδοποιεί, εσείς, παρασυρμένοι από τα συναισθήματά σας, ίσως πάτε ντουγρού στην κατηφόρα τη μεγάλη...

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σήμερα με όλη αυτήν την ασυνεννοησία που επικρατεί, καλό θα ήταν να μην πάρετε σοβαρά υπόψη σας οτιδήποτε γίνει ή ειπωθεί από το σύντροφό σας, αφού ούτε άκρη θα βγάλετε και θα αναστατωθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Κι επειδή, ιδιαίτερα οι του τρίτου δεκαημέρου έχετε μέσα σας ένταση, μην αρπάξετε την ευκαιρία να πείτε κι σεις τα δικά σας γιατί στο τέλος θα βγείτε και οι άδικοι της υπόθεσης.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας έχει πιάσει το παράπονο σήμερα και δεν είστε ικανοποιημένοι με ό, τι έχετε στην προσωπική σας ζωή. Έχετε την αίσθηση ότι άλλα θέλατε εσείς κι άλλα έχετε. Φανταζόσασταν κάτι όμορφο, γλυκό και ζεστό και σας βγήκε πολύ καθημερινό και ρουτινιάρικο, που το συναίσθημα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Να υπενθυμίσουμε όμως ότι η μέρα σας φορτίζει ψυχολογικά κι όλα τα βλέπετε συναισθηματικά μεγεθυμένα.

ΛΕΩΝ

leont

Με τον Ερμή στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αποχαιρετάτε τουλάχιστον για σήμερα την όποια λογική αλλά και ξεκάθαρη στάση στα ερωτικά σας, αφού βλέπετε ότι μια συνάντησή σας εξελίσσεται κατά το «άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη»... Η μόνη σας ελπίδα είναι να προσπαθήσετε να αποκρυπτογραφήσετε ή να πιάσετε κάποιο κρυφό νόημα μπας και βγάλετε κάποια άκρη αλλά κι αυτό είναι δύσκολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Από τη μια οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις και από την άλλη οι φορτισμένες συναισθηματικά στιγμές στο χώρο σας, σήμερα σας έχουν κάνει να γυρνάτε σαν τη σβούρα και να μην ξέρετε πως ακριβώς να διαχειριστείτε την τρέχουσα κατάσταση. Γι' αυτό ενδέχεται να κάνετε ό, τι σας κάτσει, προσπαθώντας όμως να ικανοποιήσετε και τον άνθρωπό σας που έχει περάσει από σαράντα κύματα αυτόν τον καιρό.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Μπορεί να φαίνεστε κάπως ξεκομμένοι από τους υπόλοιπους ή απορροφημένοι στον κόσμος σας αλλά είναι δικαιολογημένο σήμερα, αφού δεν καταλαβαίνετε τι συμβαίνει γύρω σας. Η ασυνεννοησία και τα μπερδέματα δίνουν και παίρνουν, κάνοντάς σας να αναρωτιέστε μήπως μιλάτε άλλη γλώσσα πόσο μάλλον στα ερωτικά σας που είναι πιθανό να περιμένετε μια ανταπόκριση που κάπου στο δρόμο... χάθηκε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις της τελευταίας στιγμής σήμερα σας ζώνουν σαν τα φίδια και σας θολώνουν την κρίση, εμποδίζοντάς σας να πάρετε κάποιες αποφάσεις που ίσως αφορούν σε ένα ερωτικό σας θέμα. Δεν είστε σίγουροι για τίποτα, δεν ξέρετε πώς να κινηθείτε, αφού τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν ή είναι αρκετά μπλεγμένα, οπότε για την ώρα καλό θα ήταν να μην κάνετε τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας πλέον σε τετράγωνο Ποσειδώνα έχετε την αίσθηση ότι πρέπει να βαστήξετε μικρό καλάθι και να μην παρασυρθείτε από τις κινήσει που ίσως γίνουν προς εσάς από ένα άτομο που σας αρέσει εδώ και καιρό. Βέβαια το πιο πιθανό είναι να τα ξεχάσετε όλα μόλις βρεθείτε μαζί και οι όποιες προθέσεις σας να πετάξουν από το παράθυρο, αλλά τουλάχιστον θα χαθείτε στον όμορφο κόσμο του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

«Όποιος καίγεται στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι» λέει ο λαός αλλά εσείς μάλλον το παρακάνετε με την επιφυλακτικότητά σας και δεν εμπιστεύεστε το πολύ καλό που σίγουρα για σας δεν είναι αληθινό. Πιθανόν όμως σήμερα όλο αυτό να σας βγει σε καλό στα ερωτικά σας, καθώς από τα διάφορα που πιάνετε στην ατμόσφαιρα σας μυρίζει απάτη και σιγουρεύεστε ότι καλά κάνατε που δε βιαστήκατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ξέρετε πολύ καλά και τη θέση που βρίσκεστε και τι θέλετε για να είστε ευχαριστημένοι από τη σχέση σας και την ερωτική σας ζωή αλλά καμιά φορά σας πιάνει αυτή η επαναστατικότητα ή ο φόβος της δέσμευσης και προτιμάτε τη φυγή από το να κάτσετε να το παλέψετε. Σήμερα όμως με τη Σελήνη στο ζώδιό σας έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να εκφράσετε κάποιες από τις επιθυμίες ή τα αισθήματά σας, κάνοντας την έκπληξη.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε σίγουροι βαθιά μέσα σας ότι κάνετε αυτό που προστάζει η καρδιά σας κόντρα σε όλους και όλα κι ο Ερμής σε όψη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας σάς ωθεί να φτιάξετε το ιδανικό παραμύθι όπου θα ζήσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο μαζί και αγαπημένοι, κάπου μακριά από τη ζήλεια του κόσμου. Η διαίσθησή σας σήμερα είναι αρκετά οξυμένη το ίδιο όμως και το συναίσθημά σας γι' αυτό δεν πείθεστε ότι μπορεί να υπερεκτιμάτε την κατάσταση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved