Ερωτικό ωροσκόπιο 4/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Κάνατε τις κινήσεις σας, βγάλατε αυτά που είχατε από μέσα σας στο άλλο άτομο και τώρα τι; Έχετε τύψεις, φοβάστε ότι βιαστήκατε; Παρότι είστε συνηθισμένοι πρώτα να... πυροβολείτε και μετά να κάνετε ερωτήσεις, σήμερα οι δεύτερες σκέψεις σας έχουν καταβάλει και η φωνούλα μέσα σας που σας λέει επίμονα ότι έπρεπε να είχατε δώσει λίγο χρόνο ακόμα στα πράγματα σας επηρεάζει μάλλον αρνητικά.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είναι μια μέρα που, αυθόρμητα και χωρίς να σας αναγκάζει κανείς, αρχίζετε να κάνετε σχέδια, από το που θα πάτε και τι θα φάτε μέχρι το πώς θα κινηθείτε σε μια ερωτική σας υπόθεση. Πολύ σημαντικό βέβαια για σας είναι να κρατάτε το πρακτικό πνεύμα και να μην ξεχνιέστε γιατί αν απλώνετε τα πόδια σας πέρα από το πάπλωμα ο Κρόνος καραδοκεί κι είναι έτοιμος να σας επαναφέρει στην τάξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Τα οικονομικά αλλά και σεξουαλικά θέματα είναι αυτά που βρίσκονται στο μενού της σημερινής μέρας, αφού και τα δύο απαιτούν ένα συντονισμό από τη μεριά σας για να λειτουργήσουν με το μεγαλύτερο για σας όφελος. Κι επειδή προς το παρόν ή θα τα πάτε καλά στον ένα ή στο άλλον τομέα πρέπει να σκεφτείτε αρκετά τι από τα δύο είναι πιο σημαντικό κι εκεί να εστιάσετε, καθώς δεν μπορείτε να τα έχετε όλα και πολύ.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 7ο οίκο σας καλεί να πάρετε την ευθύνη και να αποφασίσετε να αναλάβετε τα ηνία της σχέσης σας ή μιας ερωτικής κατάστασης που βιώνετε και να τη σπρώξετε να πάει ένα βήμα παρακάτω εφόσον βλέπετε ότι εκεί που βρίσκεται και εσείς ταλαιπωρείστε χωρίς ουσιαστικό λόγο και αυτή είναι στάσιμη. Χρησιμοποιήστε περισσότερο τη λογική και λιγότερο την καρδιά σας για να καταφέρετε.

ΛΕΩΝ

leont

Προκειμένου να καταφέρετε να πετύχετε το στόχο σας, είτε είναι ερωτικός είτε επαγγελματικός, σήμερα θα συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεται να δώσετε περισσότερο βάρος στην ουσία και να μην μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Μην αρνείστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες αλλά πάντα να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι το κάνετε με σκοπό να τσουλήσετε τα πράγματα κι όχι να φανείτε αρχηγοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Παρόλο που δεν είστε από τα άτομα που κινείστε με γνώμονα το συναίσθημα σήμερα νιώθετε λίγο ριγμένοι από τις τελευταία γεγονότα. Εδώ και αρκετό καιρό δίνετε έναν αγώνα να προσπαθήσετε να φτιάξετε τα πράγματα στην επαγγελματική σας ζωή αλλά δυστυχώς αυτό γίνεται εις βάρος της συναισθηματικής σας. Το κομμάτι έρωτας έχει ατονήσει και σήμερα ίσως αναρωτηθείτε αν αυτό θα είναι και το μεγάλο σας λάθος.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ένα μεγάλο κομμάτι της ημέρας σας σήμερα κι ενδεχομένως και αύριο θα το σπαταλήσετε στο σπίτι σας και στο χριστουγεννιάτικο στόλισμα που εδώ και μέρες αναβάλετε. Αυτό όμως κατά κάποιο τρόπο αντί να σας χαροποιήσει, σας χαλάει, καθώς αυτές είναι γιορτές που θεωρείτε ότι πρέπει να βρίσκεστε με το δικό σας άνθρωπο. Μη στενοχωριέστε και σκεφτείτε πρώτα τον εαυτό σας και ότι υπάρχουν άτομα γύρω σας που σας αγαπούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας σήμερα δεν έχετε κατασταλάξει αν τελικά σας κάνουν να νιώθετε καλά ή όχι, αφού από τη μια επιβεβαιώνουν αυτά που σκεφτόσασταν για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και από την άλλη περιμένατε το κάτι παραπάνω, την ευχάριστη έκπληξη κατά κάποιο τρόπο και απογοητεύεστε. Όπως και να είναι όμως τα πράγματα εσείς είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Έχετε τινάξει πορτοφόλια και καρδιές στον αέρα και σήμερα ξαφνικά σας πιάνουν τύψεις και ενοχές και αποφασίζετε να συγκρατήσετε κάπως τις ορμές σας και να σπαταλήσετε λίγο χρόνο στο να αναλογιστείτε που βαδίζετε. Κάποιος πιο σώφρον ίσως σας έλεγε ότι τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αφού δεν έχετε αφήσει και πολλά στη θέση τους αλλά με Δία στον 8ο πάντα υπάρχουν ευκαιρίες να ρεφάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Βρίσκεστε στο στοιχείο σας σήμερα, αφού η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο απαιτεί από σας το μέγιστο των ικανοτήτων σας μαζί με μια δόση πρακτικού και τακτικού πνεύματος. Αυτό ενισχύει για λίγο το εγώ σας και σας δίνει το έναυσμα να επιχειρήσετε μια κίνηση ματ σε μια σχέση που καλείστε να βγάλετε από το αδιέξοδο. Όσο για τους ελεύθερους, ήρθε η ώρα να αποδείξετε ότι το λιτό και απέριττο είναι εγγύηση, αν και κάπως κλασικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Κούραση, αμφιβολίες και κάποιες κατόπιν εορτής ανασφάλειες για πρόσφατες κινήσεις σας σε ένα ερωτικό θέματα που ίσως βιαστήκατε να βγάλετε συμπεράσματα για την έκβασή τους σάς κάνουν να θέλετε να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα ό, τι κάνετε και να αποσυρθείτε από την ενεργό δράση για να σκεφτείτε. Δε νιώθετε καλά και οφείλετε κυρίως στον εαυτό σας να μάθετε τι είναι αυτό που πραγματικά σας τρώει.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Νιώθετε ότι το κλίμα ανάμεσα σε σας και στο σύντροφό σας είναι κάπως σήμερα, καθώς πλανάται μια σοβαρότητα λες και κάτι έχει συμβεί και παρόλο που δεν έχει μιλήσει το πιάνετε με τις κεραίες σας κι έχετε την αίσθηση ότι τα βελάκια δείχνουν κατά πάνω σας. Είναι πολύ πιθανόν πάντως άλλος να είναι ο λόγος, οπότε μην τρώγεστε από αμφιβολίες και περιμένετε μέχρι να είναι έτοιμος να σας πει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved