Ερωτικό ωροσκόπιο 2/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά αλλά εσείς έχετε ξεμείνει κάπου πίσω στο σαββατοκύριακο, αφού μάλλον ήταν περισσότερο ενδιαφέρον από αρκετές απόψεις. Μόλις ξυπνήσετε για τα καλά αντιλαμβάνεστε ότι αυτό ήταν χθες και πρέπει να πάτε παρακάτω. Γι' αυτό αρπάζετε με αισιοδοξία και κέφι την καινούργια μέρα και επιχειρείτε να συναντήσετε ή να μιλήσετε με ένα άτομο που σας έχει κάνει όλες αυτές τις μέρες να το σκέφτεστε συνέχεια.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η ερωτική σας διάθεση μαζί με τα μεγάλα αποθέματα επιμονής αλλά και σταθερότητας στο στόχο σας φαίνεται ότι αποδίδουν, αφού σήμερα είναι πολύ πιθανό να καταφέρετε να πείσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να σας δώσει μια ευκαιρία να του αποδείξετε τα συναισθήματα που τρέφετε γι' αυτό. Με τόσο Κρόνο σας χρειάζεται μια νίκη να πανηγυρίσετε κι εσείς επιτέλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα σας δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεδιαλύνετε την κατάσταση στην προσωπική σας σχέση ή να εκμεταλλευτείτε την εύνοια που έχετε στα ερωτικά σας για να βάλετε ένα νέο στόχο στη ζωή σας. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε πάντως, καλά θα κάνετε να μην ξεφεύγετε από την πορεία σας γιατί μόνο έτσι μπορείτε να συγκεντρωθείτε με αφοσίωση κάπου και να τα καταφέρετε.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε αλλά και να κατασταλάξετε στο τι πραγματικά είναι σημαντικό για σας, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Μην αφήνετε την ανασφάλεια ή τις αμφιβολίες να μπαίνουν εμπόδιο στις όποιες κινήσεις σας γιατί έτσι δεν πρόκειται να καταφέρετε τίποτα κι ιδίως στα ερωτικά σας. Η ζωή χρειάζεται και λίγο θράσος. Όσο κολλάτε στα «μήπως» και στα «αν» δεν θα καρπωθείτε καμία ευκαιρία.

ΛΕΩΝ

leont

Προσπαθείτε όλο αυτόν τον καιρό να μην παρασύρεστε συναισθηματικά γιατί χάνετε την ορθή σας κρίση. Παρόλα αυτά η ανυπομονησία που σας καταβάλει σήμερα με τη Σελήνη στο φιλικό σας Τοξότη είναι αρκετός για να σας βγάλει τελείως εκτός πλάνου. Είναι πολύ πιθανό να επιχειρήσετε μια συνάντηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αλλά δεν είναι ξεκάθαρο απέναντί σας για να ξεδιαλύνετε τα πράγματα μια και καλή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Τώρα τελευταία νιώθετε ότι όλοι αυτή η ένταση που έχετε μέσα σας σάς έχει απομακρύνει από το σύντροφό σας ή ένα δικό σας άτομο κι αυτό γιατί κατά κάποιο τρόπο κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας για να μην την πληρώσει κι ο άμαχος πληθυσμός. Σήμερα, όμως θέλετε τη ζεστασιά και την αγάπη του γι' αυτό και θα ασχοληθείτε περισσότερο μαζί του ή θα κάνετε πράγματα που τον ευχαριστούν.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ευκαιρίες πάντα υπάρχουν γύρω σας, αρκεί να έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοιχτά για να τις δείτε και να είστε έτοιμοι να τις αρπάξετε. Για κάποιες από αυτές που σχετίζονται με τα ερωτικά σας θα πρέπει να είστε διατεθειμένοι να αφήσετε την πάγια τακτική σας και να μην φοβάστε να ρισκάρετε λίγο. Αν τα αντιμετωπίσετε με το σκεπτικό της περιπέτειας που αντιπροσωπεύει η σημερινή μέρα, τότε ίσως δείτε κάτι να αλλάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Το μυαλό σας και το σώμα σας είναι συντονισμένα σήμερα και αυτό που σας νοιάζει είναι το πως θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε αυτά που έχετε ανάγκη για να νιώσετε ζωντανοί και ικανοποιημένοι. Ο μαγνητισμός που ασκείτε είναι έντονος και σας επιτρέπει να εφαρμόσετε το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», έστω κι αν αρχικά διστάζετε ή αμφιβάλετε για το κατά πόσο είναι σωστό ή δίκαιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη στο ζώδιό σας και σήμερα μεταβάλλει για λίγο την πρόσχαρη διάθεσή σας, αφού τη μια είστε μέσα στο κέφι και την άλλη φαίνεστε σκεφτικοί ή αγχωμένοι. Πιθανόν το πρόσωπο που είναι δίπλα σας να προσπαθήσει να σας προσεγγίσει και να συμβάλει με τον τρόπο του, πείθοντάς σας ότι μπορείτε να βασιστείτε πάνω του και να εκφράσετε αυτά που νιώθετε. Έτσι θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα, δε θέλετε να πάτε πουθενά ή να κάνετε το οτιδήποτε. Είστε κουρασμένοι, μπουχτισμένοι και σας έχει πιάσει η βαρεμάρα. Θεωρείτε ότι περνούν οι μέρες, περνούν οι μήνες και τίποτα της προκοπής δε γίνεται. Τα αισθηματικά σας θυμίζουν φωτοβολίδες που σκάνε, σκορπώντας ενθουσιασμό και μετά γυρνάτε πάλι στα ίδια. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας όμως γιατί έχετε μέλλον ακόμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είστε σε μια φάση της ζωής σας που θέλετε να έχετε δίπλα σας κάποιο πρόσωπο που σας ταιριάζει νοητικά και μπορεί να καταλάβει τον τρόπο που κινείστε μέσα σε μια σχέση γι' αυτό και βρίσκεστε σε συνεχή αναζήτηση. Ενδεχομένως ένα ενδιαφέρον ή μια παρέα ατόμων με κοινά στοιχεία με σας να σας φέρει πιο κοντά σε αυτό που ψάχνετε, αν και γνωρίζετε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν άμα μπαίνει στη μέση ο έρωτας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Δε νιώθετε ακόμα έτοιμοι να αναλάβετε δράση σε μια ερωτική υπόθεση που σας απασχολεί και προσπαθείτε να βρείτε διάφορες δικαιολογίες για να το αποφύγετε. Δυστυχώς για σας ο χρόνος είναι αρκετά πιεστικός και δεν μπορείτε να κρύβεστε ή να περιμένετε από το άλλο άτομο να κάνει συνέχεια το πρώτο βήμα. Πρέπει να πάρετε κι εσείς κάποιες πρωτοβουλίες.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved