Ερωτικό ωροσκόπιο 29/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο Ζυγό δημιουργώντας σας την ανάγκη να αναζητήσετε τρόπους βελτίωσης στη σχέση σας και να πάρετε πρωτοβουλίες, αν οι χρειαστεί. Αν είστε ελεύθεροι, κυρίως οι του τρίτου δεκαημέρου πιθανόν να αρχίσετε το ψάξιμο ενός άτομου που θα μπορέσει να καλύψει τα συναισθηματικά σας κενά και να νιώσετε μαζί του την έννοια της συντροφικότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Διανύετε μια σχετικά ήσυχη περίοδο όπου όλα κινούνται στον γνωστό τους ρυθμό. Αυτό εν μέρει σας καθησυχάζει και σας αφήνει απερίσπαστους να ασχοληθείτε περισσότερο με κάποια θέματα που είχατε αναβάλει ή ένα καινούργιο πρόσωπο που εμφανίστηκε πρόσφατα στη ζωή σας και που δεν έχετε ακόμα κατασταλάξει ποιο ακριβώς ρόλο θέλετε να πάρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Με καλή διάθεση και αισιοδοξία αντιμετωπίζετε σήμερα κάποια θέματα που ίσως παρουσιαστούν και γι' αυτό δεν πρόκειται να πάρουν και μεγάλες διαστάσεις. Από το βραδάκι και μετά αποφασίζετε να συναντήσετε κάποιους φίλους σας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστεί ένα νέο άτομο στον ορίζοντα που θα προσθέσει αρκετό ενδιαφέρον στην ερωτική σας ζωή.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο για σας κυρίως για όσους είναι γεννημένοι τέλος του δευτέρου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου, αφού έχετε αρκετές ευκαιρίες να αλλάξετε μια και καλή κάποια κακώς κείμενα της ερωτικής σας ζωής. Εννοείται ότι για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να βάλετε πρώτα το προσωπικό σας συμφέρον, ακόμα κι αν αυτό δυσαρεστήσει κάποιο άτομο που είναι δίπλα σας.

ΛΕΩΝ

leont

Χαλαρή και όμορφη μέρα είναι και για σας που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κι εκείνη τη συζητησούλα που επιδιώκατε με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να προσπαθήσετε να εκθέστε τη δική σας θέση και το τι ακριβώς επιδιώκετε. Επίσης, σας βοηθά να μην βαρύνετε την ατμόσφαιρα και να την κρατήσετε σε ένα επίπεδο αρκετά αρμονικό και ισορροπημένο, χωρίς συναισθηματική φόρτιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Θέλετε να αποκτήσετε αυτά επιθυμείτε και πιστεύετε ότι αν δεν κινηθείτε γρήγορα θα χάσετε την ευκαιρία αφού όμως είναι έξω από το χαρακτήρα σας όλο αυτό σας δημιουργεί κι έναν εκνευρισμό που δεν σας επιτρέπει να σκεφτείτε ήρεμα πως θα τα καταφέρετε. Σε αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει κι ο σύντροφός σας ή ένα άτομο που έχετε πολύ στενή σχέση αλλά θα πρέπει να τους ανοίξετε την καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Σελήνη στο ζώδιό σας και σήμερα σας βοηθά να εμφανίσετε ένα ελκυστικό πρόσωπο γεμάτο αυτοπεποίθηση και σίγουρα δε θα περάσετε απαρατήρητοι στο αντίθετο φύλο, κάτι που εσείς οι ελεύθεροι θα το εκμεταλλευτείτε δεόντως και έτσι είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια επιτυχία στα ερωτικά. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη με το σύντροφό σας, παραβλέποντας κάποια μικρογκρίνια ή παράπονα από την πλευρά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ιδιαίτερα εσείς του δεύτερου δεκαημέρου κουβαλάτε μέσα σας αρκετή φόρτιση κι αυτό σας εμποδίζει να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει καθαρά και με βάση τη λογική γι' αυτό κι ίσως σήμερα, θελήσετε να απομονωθείτε και να σκεφτείτε λίγο παραπάνω. Χαλαρώστε λίγο και προσπαθήστε να ξεκολλήσετε κυρίως από ένα πρόσωπο που σας αναστατώνει μεν αλλά πέραν τούτου ουδέν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Διατηρείτε την αισιόδοξη στάση και την όρεξη να κάνετε πολλά πράγματα σήμερα αλλά στο τέλος θα βαρεθείτε και θα τα παρατήσετε καθώς μια πρόταση από ένα φίλο σας για βραδινή έξοδο θα σας φανεί περισσότερο ελκυστική. Με το πνεύμα του «περνάω καλά» θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα φλερτάρετε και ίσως το παρακάνετε λίγο με τα μεγάλα λόγια αλλά είναι του χαρακτήρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μετά από μια μέρα γλεντιού και χαλαρότητας πάντα καταλήγετε να κάνετε τον απολογισμό σας και είτε αισθάνεστε ενοχές είτε συλλέγετε δεδομένα που θέλετε να αναλύσετε με καθαρό κεφάλι. Όμως σήμερα δεν νιώθετε τίποτα από τα δύο, πράγμα παράξενο για σας αφού δεν θέλετε να χαθούν τα ελπιδοφόρα και θετικά συναισθήματα που έχετε και που μπορούν να σας οδηγήσουν στην ερωτική επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μια συνάντηση ή ένα τηλεφώνημα με κάποιο δικό σας άτομο θα σας ανοίξει τα μάτια και θα σας κάνει να σκεφτείτε κάτι πέρα από τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Το κύριο βάρος θα πέσει στα ερωτικά σας και στη συμπεριφορά που έχετε σε αυτά και ίσως μέσα από την κουβέντα μαζί του διαπιστώσετε ότι απέναντι στο πρόσωπο που σχετίζεστε συμπεριφέρεστε μάλλον εγωιστικά.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Βιώνετε ένα έντονο συναισθηματισμό αυτήν την περίοδο ο οποίος σας δημιουργεί μια θολούρα και δεν έχετε αντικειμενική κρίση σε κάποιο ερωτικό σας θέμα. Από την άλλη, από χθες και όπως φαίνεται θα το συνεχίσετε και σήμερα, έχετε κατεβάσει τις ασφάλειες και δε θέλετε τίποτα αρνητικό να σας επηρεάσει οπότε πολύ πιθανόν κι άσχετα με το τι θα σας πουν εσείς να συνεχίσετε να αισθάνεστε πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved