Ερωτικό ωροσκόπιο 27/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Έχετε όρεξη να κάνετε διάφορες δουλειές σήμερα, οπότε ξεκινάτε φορτσάτοι αλλά στην πορεία ως συνήθως αρχίζετε και βαριέστε, οπότε το πιο πιθανό είναι πολλά πράγματα να τα αφήσετε στη μέση. Μερικοί από σας ίσως πάρετε κάποιες αποφάσεις σε σχέση με την προσωπική σας ζωή που τον τελευταίο καιρό τείνει να γίνει τρεχαντήρι, καθώς άλλο άτομο θέλετε, άλλο σας φλερτάρει και με άλλο τελικά καταλήγετε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Το πρόγραμμα της ημέρας σας έχει απ' όλα σήμερα αλλά καθώς έχετε το πρακτικό πνεύμα έμφυτο θα καταφέρετε και να τα οργανώσετε όλα μια χαρά και από το απόγευμα και μετά να χαλαρώσετε και να ευχαριστηθείτε δίπλα σε ένα άτομο που τελευταία μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας. Οι ελεύθεροι, κυρίως του τρίτου δεκαημέρου πάντως καλά θα κάνετε να μην μείνετε μέσα όσο κι αν βαριέστε γιατί θα χάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η ημέρα σας είναι αρκετά ευνοϊκή σε ό, τι κάνετε και καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και οργανωμένοι σε αυτά που επιδιώκετε κυρίως στα ερωτικά σας θέματα γιατί καταπιάνεστε με τα εύκολα και σας ξεφεύγουν σημαντικές ευκαιρίες. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τη θεία τύχη για να πετύχετε αυτά που είναι πραγματικά ουσιαστικά και όχι για την πρόσκαιρη ευχαρίστηση.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατά κάποιο τρόπο είστε πολύ πιο ήρεμοι και χαλαροί σήμερα κι ίσως φταίει το γεγονός ότι βλέπετε να αποδίδει το σύστημα που έχετε εφαρμόσει για να μπορέσετε να πετύχετε κάτι καλό στα ερωτικά σας. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον αυτές τις μέρες δε βιάζεστε, ούτε κινείστε με γνώμονα μόνο το συναίσθημα, κάτι που μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούσατε αδιανόητο.

ΛΕΩΝ

leont

Είστε πολύ πιο συγκεκριμένοι και συγκεντρωμένοι στα θέλω και τις προσδοκίες σας στην ερωτική σας ζωή και αυτό εκπέμπεται και στο άτομο που είναι μαζί σας. Έτσι, το έργο σας γίνεται πολύ εύκολο, αφού δε χρειάζεται να επεκταθείτε σε λεπτομέρειες που τρώνε χρόνο και φαιά ουσία. Εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα τι έχετε ανάγκη κι αν η άλλη πλευρά δεν μπορεί να το δει, κάλλιστα μπορείτε να την καθοδηγήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είστε οι πρωταγωνιστές του διημέρου καθώς η Σελήνη για μια ακόμα μέρα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας συμβάλλοντας τα μέγιστα μαζί με τον Άρη στο να κινητοποιηθείτε και να πάρετε πρωτοβουλίες που πάνε ένα βήμα παραπέρα και εσάς και τη σχέση σας. Κι επειδή τη δουλειά δεν την φοβηθήκατε ποτέ, δε θα αφήσετε την πρόκληση να πέσει κάτω και θα σηκώσετε τα μανίκια σας, ηθικά και ψυχολογικά, για να πετύχετε το καλύτερο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα θέλετε να ξεκουραστείτε γι' αυτό και κάποιες δουλειές που πρέπει να κάνετε το πιο πιθανό είναι να τις αναβάλετε για μια άλλη μέρα. Πιθανόν η διάθεσή σας να μην είναι για πολλά αλλά μέχρι το βράδυ κι αυτό μπορεί να αλλάξει, αφού η ψυχολογία σας αρχίζει και μεταβάλλεται προς το θετικότερο, καθώς διαισθάνεστε ότι κάτι θα γίνει στα ερωτικά σας και τα δεδομένα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Οι φίλοι σας δεν είναι πολλοί αλλά για σας είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και σήμερα θα αποδειχθούν πολύτιμοι γιατί εκτός από κάποια νέα γνωριμία που πιθανόν να κάνετε μέσω αυτών, ίσως σας δείξουν και μια άλλη οπτική στα πράγματα που θα σας κάνει να αισιοδοξήσετε και να αναλάβετε εκ νέου δράση απέναντι σε ένα άτομο που σας ενδιέφερε αλλά λόγω κάποιων συγκυριών τα παρατήσατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Με όποιο πρόσωπο κι αν είστε σήμερα κι ό, τι κι αν κάνετε είστε αποφασισμένοι να περάσετε καλά. Ίσως κάποια πράγματα δε σας βγήκαν όπως ελπίζατε, ίσως πάλι και να τα καταφέρατε με το άτομο που επιθυμούσατε αλλά τελικά να μην ήταν όπως το φανταζόσασταν, γεγονός πάντως είναι ότι σίγουρα κάτι κινείται και δε μένετε στα ίδια και τα ίδια κι είναι αυτό που σας κάνει ιδιαίτερα ευδιάθετους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Είστε από τα ζώδια που αυτήν την περίοδο λόγω της Αφροδίτης ευνοείστε, ιδιαίτερα οι του δευτέρου δεκαημέρου, οπότε θα ήταν άστοχο και τελείως άκαιρο για σας να κάθεστε κλεισμένοι στους τέσσερεις τοίχους. Ένας περίπατος ή μια βόλτα σήμερα, μόνοι ή με παρέα κάποιων δικών σας ατόμων, ίσως επιφέρει μια απρόσμενη αλλά καλοδεχούμενη αλλαγή στα αισθηματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σε αυτή τη φάση της ζωής σας έχετε μεγάλη ανάγκη να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά και σήμερα η ψυχολογία σας είναι τέτοια που σας ωθεί στο να κάνετε κινήσεις προς ένα άτομο που δε θέλει τίποτα παραπάνω από σας, πέραν αυτού που είστε διατεθειμένοι να του προσφέρετε. Το ότι συναισθηματικά δεν φαίνεται να υπάρχει μέλλον είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί και τους δύο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Αγάπη, φροντίδα και καλή διάθεση είναι αυτά που σας ωθεί η Σελήνη στην Παρθένο να βγάλετε στο πρόσωπο με το οποίο είστε μαζί. Σήμερα δικαιούστε και να ξεφύγετε και να πετάξετε μακριά τα άγχη ή τις στενόχωρες σκέψεις σας. Γεμίσετε τις μπαταρίες σας με τη θετική ενέργεια που προκαλούν τα όμορφα συναισθήματα, αφού έτσι κι αλλιώς ξέρετε ότι όλα είναι εφήμερα και τίποτα δε διαρκεί για πάντα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved