Ερωτικό ωροσκόπιο 25/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Άσχετα με το πόσο αυτάρκεις ή σκληροί δείχνετε, η αλήθεια είναι ότι έχετε ανάγκη κάποιο άτομο στη ζωή σας που θα σας αγαπά και θα σας νοιάζεται. Απλά γρήγορα σας φεύγει ο ενθουσιασμός και αρχίζετε να ψάχνετε νέες συγκινήσεις. Γι' αυτό και σήμερα θα αρχίσετε να αναρωτιέστε τι πάει στραβά με σας και δεν μπορείτε να ηρεμήσετε και να αράξετε σαν όλους τους άλλους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα θα έχετε μια από τις καλές σας ημέρες και παρόλο που είναι αρχή της εβδομάδας εσείς προσπαθείτε να παρατείνετε την αίσθηση του σαββατοκύριακου μέσα σας. Ίσως συντελεί στην καλή σας διάθεση η ανταπόκριση που έχουν τα συναισθήματα σας σε ένα άτομο που σας παιδεύει εδώ και λίγο καιρό και τώρα φαίνεται να αλλάζει συμπεριφορά απέναντί σας και να είναι πιο δεκτικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αρκετά θέματα πρακτικής φύσεως θα σας απασχολήσουν σήμερα και δεν θα είστε σε θέση να αφιερώσετε όσο χρόνο θα θέλατε στο σύντροφό σας. Η αλήθεια είναι αυτό σας απογοητεύσει γιατί αλλιώς τα υπολογίζατε αλλά τώρα τελευταία έχετε ανοίξει τόσα μέτωπα και καταπιάνεστε με αρκετά πράγματα που η προσωπική σας ζωή είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Η πρόθεσή σας λοιπόν να βάλετε προτεραιότητες γίνεται πιο επιτακτική.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν έχετε καμία διάθεση να κοντράρεστε και να τσακώνεστε με κάποια δικά σας άτομα αλλά δεν είστε και σε φάση να δεχτείτε παρεμβάσεις στην προσωπική σας ζωή γι' αυτό και σήμερα ίσως γίνετε λίγο απότομοι μαζί τους. Τα αισθήματά σας για ένα πρόσωπο είναι δεδομένα και δε θέλετε να τα αμφισβητούν ή να αμφιβάλουν για τις προθέσεις σας γι' αυτό θα φροντίσετε να τους το κόψετε μια και καλή.

ΛΕΩΝ

leont

Ενδεχομένως κάποιο ερωτικό σας θέματα και -γιατί όχι- μια ευχάριστη, μη αναμενόμενη τροπή του θα σας κάνει σήμερα να χαμογελάσετε μετά από πολύ καιρό. Σαφώς και δεν θα στήσετε χορούς και πανηγύρια αλλά αυτή η έκβαση θα σας κάνει να νιώσετε κατά κάποιο τρόπο ότι τα προβλήματά σας πιθανόν να φτάνουν στο τέλος τους και ότι ήρθε η ώρα να ζήσετε κι εσείς κάτι όμορφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Σελήνη το μεσημέρι μπαίνει στο ζώδιό σας και τουλάχιστον οι του πρώτου δεκαημέρου θα είστε στα καλύτερά σας και θέλετε να φανεί και προς τα έξω. Ενδεχομένως να περιποιηθείτε παραπάνω τον εαυτό σας και να του αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας ενώ δεν αποκλείεται αυτή η φρεσκάδα να έχει αντίκτυπο και στη σχέση σας, καθώς ο σύντροφός σας δείχνει να απολαμβάνει αυτή σας την αλλαγή.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Νιώθετε ψυχικά κουρασμένοι και ίσως σήμερα αποφασίσετε να μείνετε λίγο μόνοι σας και να χαλαρώσετε. Παρόλα αυτά, το μυαλό σας δε συμφωνεί με αυτή σας την απόφαση καθώς είναι εντελώς απασχολημένο με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ή κάποιες εξελίξεις που φαίνονται να μην είναι οι ευνοϊκότερες για σας. Με όλες αυτές τις σκέψεις λοιπόν να σας κατατρέχουν είναι δύσκολο να ηρεμήσετε..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Φαίνεται ότι επιβεβαιώνεστε σήμερα για όσα διαισθανόσασταν τον τελευταίο καιρό σχετικά με το ενδιαφέρον που έδειχνε ένα πρόσωπο προς εσάς. Βάζοντας κάτω τα γεγονότα και συζητώντας τα με κάποια δικά σας άτομα θα διαπιστώσετε ότι είχατε δίκιο ότι είχε κάτι περισσότερο στο μυαλό του από ένα απλό κοινωνικό φλερτ κι αυτό σας κάνει να αισθάνεστε ξανά ακμαίοι κι έτοιμοι για δράση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η μέρα σας σήμερα είναι πολύ καλή και ίσως παρασυρθείτε το απόγευμα να βγείτε έξω και να κάνετε κάποιες αγορές που θα ομορφύνουν τον προσωπικό σας χώρο ή κάποιες αλλαγές για να γίνει περισσότερο λειτουργικός. Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, ενδέχεται να βρεθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο και να περάσετε χαλαρά και όμορφα το βράδυ σας με δείπνο, γέλια και ερωτικά ανεβασμένη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Είστε πιο ήρεμοι και κεφάτοι σήμερα και θα επιδιώξετε να βρεθείτε με κάποια άτομα που σας ανεβάζουν και σας κάνουν να γελάτε. Μπορεί να μην έχετε αυτά που θέλετε στην ερωτική σας ζωή ή ακόμα να μην έχουν έρθει αλλά η Αφροδίτη σας βοηθά να έχετε πιο αισιόδοξη στάση και να μην σας παίρνει από κάτω. Κάποια τυχαία συνάντηση δε, θα σας φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Κάποια θετική εξέλιξη στα ερωτικά σας σήμερα με την επίλυση ενός προβλήματος που έδειχνε να σας απασχολεί αρκετά ή η εξομολόγηση των αισθημάτων από το άτομο που σας ενδιαφέρει θα σας φτιάξει τη μέρα. Η αλήθεια είναι ότι είχατε αντιληφθεί μια καλυτέρευση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι περιμένατε ότι όλα θα διευθετούνταν τόσο σύντομα κι αυτό σας ικανοποιεί αφάνταστα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η Σελήνη μπήκε στην Παρθένο και τον 7ο οίκο σας και σας βγάζει μια ιδιαίτερα αγαπησιάρικη διάθεση σήμερα, καθώς θέλετε να μοιραστείτε τη μέρα σας με τη σχέση σας. Επειδή ήσασταν πιο μαζεμένοι ή αποτραβηγμένοι στον κόσμο σας το μεγαλύτερο μέρος της προηγούμενης εβδομάδας, είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε τα αισθήματά σας στο άτομο που νοιάζεστε με το να γίνεστε πιο περιποιητικοί.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved