Ερωτικό ωροσκόπιο 24/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σας έχει αλλάξει προς το καλύτερο αλλά κάτι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Έχετε την αίσθηση ότι κάτι σας διαφεύγει ή έχετε ξεχάσει αλλά αδυνατείτε να το προσδιορίσετε. Μέσα σε όλο αυτό το χάσιμο που βιώνετε ένα ψέμα ή μυστικό που θα σας αποκαλυφθεί για το άτομο που σας ενδιαφέρει, ενδέχεται να σας ξενερώσει τόσο που δεν θα θέλετε να ακούσετε τίποτα μετά.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Τα μάτια σας δεκατέσσερα σήμερα γιατί πιθανόν να γίνετε το υποψήφιο θύμα μιας ερωτικής εξαπάτησης ή απάτης και να μπείτε σε διαδικασίες που μετά θα τρέχετε και δε θα φτάνετε. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα παραμονεύει, οπότε πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με κάποιο άτομο που μπορεί να σας προσεγγίσει και να εκμεταλλευτεί τα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη ημέρα να πάρετε οριστικές και ξεκάθαρες αποφάσεις που αφορούν στην ερωτική σας σχέση είτε γιατί τα δεδομένα που έχετε δεν επαρκούν είτε γιατί η κατάσταση είναι αρκετά μπερδεμένη και εμπλέκεται και ο συναισθηματικός παράγοντας που κάνει δυσκολότερα τα πράγματα. Οπότε καλό θα ήταν να περιμένετε λίγο για να αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα πριν κινηθείτε.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απομονώνεστε σε ένα δικό σας κόσμο σήμερα και βλέπετε ό, τι σας βολεύει ή μεροληπτείτε υπέρ κάποιου ατόμου που έχετε κολλήσει συναισθηματικά, αγνοώντας επιδεικτικά τις επιπτώσεις που μπορεί να επέλθουν από κάποιες κινήσεις σας. Όσο κι αν είστε επηρεασμένοι από αυτά που νιώθετε, γνωρίζετε κατά βάθος ότι υπάρχει κι η άλλη όψη του νομίσματος που επιλέγετε τώρα να αγνοήσετε.

ΛΕΩΝ

leont

Φίλοι, φλερτ και έρωτες γεμίζουν όμορφα τη μέρα σας και σας τροφοδοτούν με ενθουσιασμό αλλά και με αέρα τα μυαλά σας, καθώς κολακευμένοι όντες από κομπλιμέντα και μεγάλα λόγια ίσως παρασυρθείτε και πέσετε σε υπερβολές. Χαλαρώστε, διασκεδάστε αλλά με μέτρο και σύνεση και αν κάτι νέο κάνει την εμφάνισή του μην το απορρίψετε αλλά καλού κακού κρατήστε και μία πισινή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα καθιστά εντελώς ακατάλληλη τη μέρα τόσο σε διευθετήσεις και επιλύσεις διαφόρων θεμάτων όσο και στη λήψη αποφάσεων, ιδιαίτερα αν αφορούν στην ερωτική σας ζωή που ο συναισθηματικός παράγοντας είναι αρκετά σημαντικός. Μην βιαστείτε λοιπόν και πάρτε το χρόνο σας να εξετάσετε τα πράγματα κάποια άλλη στιγμή λιγότερο ομιχλώδη.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Το να προτρέξετε να βγάλετε συμπεράσματα σήμερα σε ό, τι ακούτε ή μαθαίνετε για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει μόνο κακό στην ψυχολογία σας θα κάνει, αφού ενδέχεται πολλά από αυτά να είναι ανακριβή και να πλανηθείτε. Αντί λοιπόν να πιστέψετε κατευθείαν το αρνητικό και να το βάλετε στα πόδια, λόγω κάποιας πρότερης άσχημης εμπειρίας σας, δώστε την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών και μετά βλέπετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Το να παρασυρθείτε από όμορφα λόγια και υποσχέσεις δεν είναι κάτι εύκολο για σας αλλά σίγουρα δεν είναι και απίθανο. Κακά τα ψέματα, όσο καχύποπτοι κι αν είστε, θέλετε κι εσείς να πιστέψετε σε ένα όνειρο και μια καλή κουβέντα έχει θετικές επιπτώσεις πάνω σας. Αντισταθείτε όμως και μην πέσετε στην παγίδα σήμερα γιατί έχετε και τον Κρόνο στο ζώδιό σας που δεν τα πάει καλά με τις... αδυναμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με το Ποσειδώνα σας κάνει να νομίζετε ότι θα αγγίξετε τα αστέρια, αφού βρίσκεστε σε ένα ντελίριο υπεραισιοδοξίας και πίστης ότι μπορείτε να έχετε ό, τι λαχταρήσετε. Γεμάτοι ενέργεια αποφασίζετε να βγείτε έξω και να κάνετε νέες γνωριμίες αλλά εξαιτίας της υπερβολής σας πιθανόν να καταλήξετε σε λάθος συμπεράσματα ή να διαψευστείτε από ένα πρόσωπο πανηγυρικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχετε χάσει λίγο τον μπούσουλα σήμερα γιατί δεν τα πάτε καλά με όλη αυτή τη θολούρα που επικρατεί γύρω σας. Φοβούμενοι μην υποπέσετε σε λάθη ή πιαστείτε κότσοι, θέλετε να αποτραβηχτείτε τελείως και να περιμένετε να περάσει λίγος χρόνος πριν αποδεχτείτε μια πιθανή ερωτική πρόταση που μπορεί να σας γίνει. Καλύτερα δύσπιστοι άλλωστε παρά να χτυπάτε μετά το κεφάλι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η μέρα απαιτεί μόνο ξεκούραση και χαλάρωση σήμερα άντε και λίγο ονειροπόληση και καλά θα κάνετε να μείνετε εκεί και να μην κάνετε καμία κίνηση που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση ή να μην έχει το αποτέλεσμα που επιδιώκετε. Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και κυρίως σε ένα ερωτικό σας θέμα, οπότε δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμία ενέργεια γιατί στο τέλος θα κάνετε μια τρύπα στο νερό.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Οι μόνοι που ίσως τη βγάλετε καθαρή σήμερα είστε εσείς, αφού πλέετε στα χωρικά σας ύδατα. Η φαντασία με την πραγματικότητα είναι λίγο ανάκατα αλλά σίγουρα εσάς δεν σας ενοχλεί. Οι εμπνεύσεις μπορεί να γίνουν πράξη ενώ τα όνειρά σας για ένα άτομο ίσως πάρουν σάρκα και οστά. Αντίθετα με όλους τους υπόλοιπους εσείς τα γνήσια παιδιά του Ποσειδώνα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτή την φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved