Ερωτικό ωροσκόπιο 23/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Ο αέρας του νικητή δεν σας εγκαταλείπει ούτε σήμερα, αν και δεν αισθάνεστε τόσο άνετα όσο χθες. Κατά κάποιο τρόπο θα μπείτε σε διαδικασία να ξανασκεφτείτε, αν αξίζει τον κόπο να μπλεχτείτε σε μια ερωτική κατάσταση που ίσως σας προκύψει γιατί δείχνει πιο σοβαρή από όσο είχατε αρχικά νομίσει. Πιθανόν να μην είστε σίγουροι, αν μπορείτε αυτήν την στιγμή να ανταποκριθείτε κατάλληλα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο και σας βάζει σε διαδικασία να σκεφτείτε τον άνθρωπό σας και πιθανόν τις υποχρεώσεις σας απέναντί του. Νιώθετε ότι θέλετε να του προσφέρετε πολλά αλλά υπάρχουν στιγμές που γίνεστε αγύριστα κεφάλια και δεν ακούτε καν τις θέσεις του ή τις απόψεις του γι' αυτό και σήμερα ίσως έχετε κάποιες ενοχές γι' αυτή σας τη στάση και θελήσετε να επανορθώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έχετε ήδη αντιληφθεί ότι τουλάχιστον στα ερωτικά θέματα έχετε μια εύνοια, καθώς αρκετές καινούργιες γνωριμίες εμφανίζονται στο δρόμο σας που δε σας αφήνουν να βαρεθείτε ή να μείνετε μόνοι σας. Παρόλα αυτά εσείς δείχνετε να τις σπαταλάτε και σήμερα θα διαπιστώσετε ότι πρέπει να κάνετε κι εσείς κάποιες ενέργειες, αν θέλετε να σας μείνει κάτι καλό στο τέλος.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως σήμερα έρθετε αντιμέτωποι με ένα θέμα που μπορεί να προκύψει στην ερωτική σας σχέση και απαιτεί από σας να πάρετε την ευθύνη να το επιλύσετε. Μπορεί να σας προσγειώνει ελαφρώς και να είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε σήμερα, εν τούτοις ξέρετε ότι όσο πιο σύντομα γίνει τόσο γρηγορότερα θα ξεμπερδέψετε και θα μπορέσετε να απολαύσετε το βράδυ σας απερίσπαστοι.

ΛΕΩΝ

leont

Η Σελήνη σήμερα από νωρίς τα ξημερώματα είναι στο ζώδιό σας και ξυπνάτε γεμάτοι ενέργεια και δημιουργικό πνεύμα. Αρκετές ευκαιρίες θα έχετε σήμερα για λάμψετε αλλά για να έχετε και τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας, πρέπει να επιδείξετε την ανάλογη ωριμότητα και να τα διαχειριστείτε με μέτρο. Μη μείνετε μόνο στα καλά λόγια και τα κομπλιμέντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Αφροδίτη σε όψη με τον Κρόνο έρχεται να ανταμείψει εσάς τους δουλευταράδες του ζωδιακού, που έχετε εργαστεί σκληρά όλο αυτόν τον καιρό για τα ερωτικά σας, αντέχοντας σε συνθήκες έντασης και άγχους. Βλέπετε ότι έχετε μια βοήθεια άνωθεν στο να κάνετε πράξη αυτά που επιθυμείτε από ένα άτομο κι αυτό από μόνο του σας φτιάχνει την ημέρα ενώ το σαββατόβραδο μοιάζει πλέον ιδανικό για σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα αισθάνεστε πολύ ανεβασμένοι και αυτό φαίνεται και στην εμφάνισή σας, αφού θα τα κομπλιμέντα ή τα σχόλια κάποιων ατόμων δίνουν και παίρνουν. Σίγουρα δεν πρέπει να μείνετε μέσα, καθώς υπάρχουν ευκαιρίες κυρίως στους ελεύθερους για μια γνωριμία που υπόσχεται κάτι σταθερό και με χρονική διάρκεια. Γι' αυτό κυκλοφορήστε, γνωριστείτε και θα αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Αφροδίτη κάνει όψη με τον Κρόνο που τόσο καιρό είναι στο ζώδιό σας και σας δίνει το έναυσμα να υπερνικήσετε όλα τα εμπόδια για να καταφέρετε κάτι καλό στα ερωτικά σας. Σταθεροί στους στόχους που βάζετε είστε, συγκροτημένοι όταν θέλετε κάτι είστε, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί αν χρησιμοποιήσετε τα όπλα που διαθέτετε, τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Γιατί να μην είστε αισιόδοξοι και μες στην καλή χαρά; Σαφώς και έχετε κάποια ερωτικά θεματάκια ακόμα άλυτα αλλά και χρόνο έχετε και εύνοια έχετε, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας χαλάσει η διάθεση. Κι η αλήθεια είναι ότι αυτήν την περίοδο το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας, απλά σήμερα θα δείτε ότι όλα διευθετούνται αν, πέρα από την τύχη, έχετε και κάποιο σύστημα για να κινηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας, Κρόνο και σίγουρα είστε οι πιο ευνοημένοι της ημέρας, καθώς βλέπετε ότι όχι μόνο οικονομικές αλλά και ερωτικές ευκαιρίες χτυπούν την πόρτα σας και ιδιαίτερα όσων είναι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Μπορεί να μην είναι θεαματικές αλλά τουλάχιστον είναι ουσιαστικές και θα σας βοηθήσουν να καλύψετε κάποια συναισθηματικά και υλικά κενά σας, οπότε το νου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Θέλετε να προσφέρετε το κάτι παραπάνω στην ερωτική σας σχέση αλλά συνήθως σας πιάνει η τάση φυγής, καθώς δεν τα πάτε και πολύ καλά με τις δεσμεύσεις. Παρόλα αυτά, σήμερα θα αντιληφθείτε ότι μπορείτε να είστε και να περνάτε καλά με ένα άτομο, εφόσον διαθέτει εκείνα τα στοιχεία που σας επιτρέπουν να νιώθετε ελεύθεροι όντας μαζί του. Άρα όλα είναι θέμα των δικών σας επιλογών.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Έχετε γίνει κατά τι πιο επιλεκτικοί ή περισσότερο προσεκτικοί στις επιλογές σας όσον αφορά στους ερωτικούς σας συντρόφους και ίσως το συνειδητοποιήσετε σήμερα, καθώς δείχνετε να μην παρασύρεστε πλέον από τα όμορφα λόγια ή τις θεαματικές πράξεις κάποιου ατόμου αλλά προσπαθείτε να διακρίνετε και το παρακάτω. Αυτό είναι ένα σημαντικό κέρδος για σας που θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved