Ερωτικό ωροσκόπιο 21/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Ωθείστε σήμερα, τουλάχιστον από συναισθηματικής άποψης, να κάνετε μια παρορμητική κίνηση που εξαιτίας της βιασύνης μπορεί να σας κοστίσει και να μην έχετε την έκβαση που επιθυμείτε με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Σίγουρα το να πάτε μέσω διπλωματικής οδού δεν είναι στις δυνατότητές σας αλλά καλό θα ήταν να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας όσο δύσκολο κι αν σας είναι.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Δε χρειάζεται να δίνετε τόση σημασία σε σχόλια ή απόψεις γνωστών που ακούτε σήμερα, αφού αν σκεφτείτε λίγο καθαρά θα δείτε ότι παραπάνω από τα μισά όσων λέγονται κρύβουν αρκετή δόση ζήλειας. Κι ούτε πρέπει να μπείτε στη διαδικασία να αναφέρετε ότι πολλά από αυτά που νομίζουν για την ερωτική σας ζωή δεν είναι σωστά. Συνεχίστε το δύσκολο δρόμο σας και αφήστε τους με την απορία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η ημέρα σας είναι φορτισμένη συναισθηματικά, καθώς ένα ερωτικό θέμα που περιμένατε να έχει λυθεί, βλέπετε ότι έχει πάρει παραπάνω διαστάσεις και αισθάνεστε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε λίγο τα πράγματα γιατί υπάρχει μια παρεξήγηση. Ευτυχώς η πρόθεσή σας αυτή θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το ταίρι σας και η ένταση θα εκτονωθεί με άλλους πιο ερωτικούς τρόπους.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας, δημιουργώντας σας ένα καταιγισμό συναισθημάτων αλλά και νοσταλγική διάθεση. Το να αναπολείτε το πρόσφατο ερωτικό παρελθόν σας και μάλιστα ωραιοποιώντας το, ξεχνώντας κάποια βασικά στοιχεία που σας ώθησαν προς την... έξοδο, δεν σας βοηθά να δείτε ξεκάθαρα τα λάθη που έγιναν. Με αυτή όμως τη στάση δεν μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι καλό στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

leont

Νιώθετε ότι τα συναισθήματά σας για ένα άτομο σας έχουν πάρει αμπάριζα και θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο την ψυχολογία σας αλλά και τα επαγγελματικά σας, καθώς επηρεάζουν τη συμπεριφορά σας. Σήμερα είστε αποφασισμένοι να τα βάλετε σε μια τάξη, κάνοντας σαφείς διαχωρισμούς και θα προσπαθήσετε να εφαρμόσετε το «αφήνω στο σπίτι μου τα προσωπικά μου».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η περίοδος που διανύετε είναι αρκετά έντονη εξαιτίας του Άρη στο ζώδιό σας και πολλές φορές τα βάζετε και με τον εαυτό σας και τη σχέση σας. Σήμερα ίσως επεκτείνετε λίγο το πεδίο βολής σας και προς τους φίλους σας με αφορμή κάποια κριτική που μπορεί να σας κάνουν για την συμπεριφορά σας απέναντι στο άτομο που σχετίζεστε. Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι ειλικρινά νοιάζονται για σας και ανησυχούν.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η αστάθεια και η έλλειψη προοπτικής που βιώνετε τελευταία στην ερωτική σας ζωή επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό και την ψυχολογία και ως εκ τούτου τη συμπεριφορά σας. Γίνεστε εύθικτοι και με το παραμικρό αισθάνεστε την ανάγκη να αμυνθείτε επιτιθέμενοι. Σήμερα πάντως θα αντιληφθείτε δύο πράγματα: ότι ακόμα θρέφετε συναισθήματα για ένα άτομο και ότι αυτό που σας κάνει να ξεσπάτε είναι ότι οι ελπίδες επανένωσης λιγοστεύουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Με αυτά που έχετε βιώσει τον τελευταίο καιρό λογικό είναι σήμερα κάποιοι γνωστοί σας να σας κατηγορήσουν ότι είστε καχύποπτοι ή δύσπιστοι απέναντι στις προθέσεις ενός ατόμου που θέλει να σας προσελκύσει. Εσείς δεν είναι ανάγκη να ανοίξετε διάλογο και να υπερασπίσετε τον εαυτό σας ή να τον δικαιολογήσετε. Συνεχίστε να κρατάτε επιφυλακτική στάση και ακούστε το ένστικτό σας γιατί αυτό θα σας δικαιώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ορισμένες φορές γίνεστε λίγο παρτάκηδες και κοιτάτε μόνο τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας αλλά δεν το κάνετε από κακή πρόθεση, απλώς βιάζεστε και δεν σκέφτεστε ότι ο άλλος δίπλα σας ίσως να μην θέλει τα ίδια πράγματα. Επειδή είστε και αρκετά ειλικρινείς για να το παραδεχτείτε σήμερα, θα διαπιστώσετε ότι σε κάποιες περιπτώσεις το να συντονίζεστε με τις επιθυμίες του άλλου σας προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Εξαιτίας της επιφυλακτικότητας που σας έχουν προκαλέσει αρκετά γεγονότα στην αισθηματική σας ζωή τον τελευταίο καιρό δεν είστε σε θέση να λειτουργήσετε αυθόρμητα ή να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε ένα άτομο για να σας προσελκύσει. Το να ρισκάρετε βέβαια δεν τίθεται καν, οπότε κρύβετε την ευαισθησία σας πίσω από ένα απαθές ή ψυχρό φαινομενικά πρόσωπο. Το αποτέλεσμα όμως αυτής σας της στάσης το βιώνετε καθημερινά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μια σχετικά ήρεμη ατμόσφαιρα επικρατεί γύρω σας σήμερα και παρόλο που σας αγγίζει ως ένα σημείο δεν είναι αρκετό, ώστε να σταματήσετε να σκέφτεστε και να αναρωτιέστε για την κατάσταση που έχετε περιέλθει στα ερωτικά σας. Ίσως δε σας ικανοποιεί τόσο όσο πιστεύατε ίσως πάλι να περιμένατε κάποιες εξελίξεις που θεωρείτε ότι αργούν αλλά προς το παρόν δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα για να την αλλάξετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Έχετε την ανάγκη σήμερα να βρεθείτε με κάποιους φίλους σας που έχετε καιρό να δείτε και χρειάζεστε επειγόντως τη γνώμη τους για ένα ερωτικό θέμα που σας απασχολεί. Επειδή ξέρετε ότι δεν πρόκειται να σας κατακρίνουν, είστε έτοιμοι να βγάλετε όλη την ευαίσθητη πλευρά σας προς τα έξω και να εκμυστηρευτείτε τα αισθήματά σας για ένα άτομο που μέχρι πρότινος τα κρατούσατε μυστικά από όλους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved