Ερωτικό ωροσκόπιο 20/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Τουλάχιστον μέχρι το μεσημεράκι νιώθετε κάπως μπερδεμένοι, καθώς στο μυαλό σας έχει καρφωθεί ένα πρόσωπο που για διάφορους λόγους δεν μπορείτε να το έχετε, για την ώρα. Αυτό σας ενοχλεί αρκετά και προκειμένου να το βγάλετε από το νου σας και να σταματήσετε να το σκέφτεστε, κάνετε παιχνίδι με άλλα άτομα, περιπλέκοντας περισσότερο την κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Τα πράγματα αρχίζουν και ηρεμούν για σας, γεγονός που σας κάνει να ανασάνετε με ανακούφιση, αφού πλέον όλα δείχνουν ότι παίρνουν την γνώριμη σειρά τους. Μια συζήτηση με το ταίρι σας όμως θα ήταν καλό να γίνει τώρα που η ατμόσφαιρα το επιτρέπει, ώστε και να δείτε που βρίσκεται η σχέση σας και να βάλετε κάτω κάποιες υποθέσεις που πρέπει να δρομολογηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ακόμα μια μέρα που τα ερωτικά σας θέματα είναι πρώτη σας προτεραιότητα κι όσο και αν ζητάτε να αποκτήσετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης, κάτι σας εμποδίζει και σας αναγκάζει να ξανατραβηχτείτε πίσω. Ίσως από την άλλη να μην είστε απόλυτα σίγουροι για τα αισθήματά σας ή τι ακριβώς θέλετε από ένα άτομο και γι' αυτό ψάχνετε να βρείτε ψύλλους στα άχυρα.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας από το μεσημέρι σας σπρώχνει να παλέψετε για να ανακτήσετε την ψυχολογική σας ηρεμία και γαλήνη. Γι αυτό, έστω και για λίγο, θα κατεβάσετε ρολά σε όλα όσα σας αγχώνουν και σας ταλαιπωρούν, ιδιαίτερα στα αισθηματικά σας θέματα ή στη σχέση σας και θα προσπαθήσετε ανεπηρέαστοι να ξεφύγετε από το λαβύρινθο των συναισθημάτων που σας κατακλύζουν. Τα αποτελέσματα βέβαια θα φανούν αργότερα.

ΛΕΩΝ

leont

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σας είναι αρκετά αυξημένες και δε σας δίνουν την ευκαιρία να μείνετε για λίγο πίσω και να σκεφτείτε τις εξελίξεις της προσωπικής σας ζωής, όπως θα θέλατε. Το μυαλό σας όμως δε λέει να ξεκολλήσει και είναι φως φανάρι ότι είστε αλλού, με αποτέλεσμα να γίνουν κάποια σχόλια εις βάρος σας που ίσως σας φανούν άδικα αλλά θα έχουν μία βάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η χθεσινή μέρα έφερε στο φως πράγματα και καταστάσεις που εμμέσως εσείς προκαλέσατε για να καταλάβετε προς τα πού βαδίζετε και τι μπορείτε να περιμένετε από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Αρκετά από αυτά τα στοιχεία σήμερα θα μπουν στο μικροσκόπιό σας προς περαιτέρω ανάλυση, καθώς τα συναισθήματα μεν υπάρχουν αλλά δεν είστε απόλυτα πεπεισμένοι για τη θετική κατάληξη.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αρκετά ευάλωτοι σήμερα, νιώθετε την εσώτερη ανάγκη να εισπράξετε και να προσφέρετε αγάπη και προστασία. Το συναίσθημα υπάρχει από κάποιο άτομο αλλά εσείς έχετε την αίσθηση ότι αφεθήκατε μόνοι σας να παλεύετε με τους δαίμονες της ανασφάλειάς σας. Περιμένετε η άλλη πλευρά να παρέμβει και να τους πολεμήσει όμως η πραγματικότητα είναι ότι οφείλετε να δώσετε τη δική σας μάχη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Κάποια πράγματα στην ερωτική σας ζωή έχουν αλλάξει τελείως και το να κάνετε συγκρίσεις με το παρελθόν και το πώς ήσασταν σας δυσκολεύει να αναπροσαρμοστείτε ή να ξεκολλήσετε και να πάτε παρακάτω. Είναι λογικό να σας προκαλεί θλίψη αλλά το να ψάχνετε το ποιός φταίει δε θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα τουλάχιστον για την ώρα. Οι ευθύνες θα φανούν αργότερα, όταν θα είστε πιο αντικειμενικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Κάτι μέσα σας είναι ακόμα ευσυγκίνητο και ίσως σήμερα σας πιάσουν τύψεις για κάποια πρόσφατη συμπεριφορά σας απέναντι στο άτομο που σχετίζεστε και νιώσετε ότι ήσασταν άδικοι ή χοντρόπετσοι και δεν υπολογίσατε τα αισθήματά του. Όντως μπορεί να παρασυρθήκατε και να λειτουργήσατε εγωιστικά αλλά έχετε τις ευκαιρίες να επανορθώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σχέσεις αγάπης, σχέσεις καθαρά σεξουαλικές, σχέσεις άνευ όρων ή σχέσεις για τη σχέση, όλες μπαίνουν σήμερα στην κρησάρα σας και σας καλούν να κάνετε μια μίνι ανασκόπηση του παρελθόντος που, λόγω της Σελήνης στον Καρκίνο και τον 7ο σας οίκο, αναγκάζεστε να αποδεχτείτε ότι είναι περασμένες αλλά όχι ξεχασμένες. Αν δείτε τα λάθη στις τότε εκτιμήσεις σας ή επιλογές σας, θα αποκτήσετε τον καλύτερο οδηγό για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Δεν είστε από τα άτομα που επιδιώκουν να κινούνται παρασκηνιακά και σίγουρα όταν αναγκάζεστε να το κάνετε, αισθάνεστε αρκετά άβολα και δυσάρεστα. Παρόλα αυτά, πρέπει να σκεφτείτε ότι υπάρχουν κάποιοι σημαντικοί λόγοι που σας υποχρεώνουν να ακολουθήσετε αυτήν την οδό και είναι πολύ πιθανόν να σχετίζονται με την προστασία του ατόμου που σας ενδιαφέρει αυτήν την περίοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Έτσι κι αλλιώς έχετε την ροπή προς το συναίσθημα και δεν περιμένετε τη σημερινή μέρα για να το εκδηλώσετε. Ίσως όμως το παρακάνετε και αρχίσετε να βγάζετε στην επιφάνεια σκέψεις ή καταστάσεις που παλιότερα σας είχαν στενοχωρήσει και μέχρι τώρα τις κρατούσατε μέσα σας. Παρόλα αυτά, η ερωτική διάθεση δε θα λείψει και είναι πιθανόν η ευσυγκινησία σας να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved