Ερωτικό ωροσκόπιο 16/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Είναι λογικό να νιώθετε κάπως σήμερα, ενδεχομένως επηρεασμένοι από τη χθεσινή μέρα και σας βγαίνει πολύ έντονα το εγωιστικό στοιχείο. Δεν είστε ευχαριστημένοι με κανέναν και σίγουρα τον έλεγχο τον έχετε απολέσει στα ερωτικά σας. Το μόνο που σας νοιάζει είναι να καλύψετε το κενό σας, λειτουργώντας αχόρταγα, κάτι που δηλώνει έλλειψη ψυχραιμίας. Το κακό σε όλο αυτό είναι ότι δε θέλετε να ηρεμήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας έρχεται να εντείνει την ανασφάλεια που νιώθετε στη σχέση σας και παρόλο που ξέρετε πολύ καλά τις δυνατότητες που έχετε, ώστε να καταφέρετε να ανατρέψετε την κατάσταση, ο φόβος σας κάνει να μην ρισκάρετε ή να αναβάλετε την κίνησή σας προς αυτή την κατεύθυνση. Προσπαθήσετε να διώξετε ό, τι αρνητικό έχετε στο κεφάλι σας και κάντε αυτό που πρέπει γιατί ίσως μετά να είναι αργά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Γύρω σας επικρατεί ο κακός χαμός και επειδή το διήμερο που περάσατε ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά και πιθανόν γεμάτο με εντάσεις, αισθάνεστε ξεζουμισμένοι, με τις μπαταρίες σας τελείως άδειες από κουράγιο και διάθεση. Η κατάσταση στα αισθηματικά σας δεν είναι και η καλύτερη, οπότε το σωστότερο που έχετε να κάνετε είναι να αποσυρθείτε για λίγο από την ενεργό δράση.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ένταση στο περιβάλλον σας φαίνεται να υποχωρεί αλλά μέσα σας ακόμα δεν έχει καταλαγιάσει, παρότι φαινομενικά δείχνετε πιο ήρεμοι. Αυτό που έχετε στο μυαλό σας είναι να ξεφύγετε από δεσμεύσεις και υποχρεώσεις και να παρασυρθείτε έστω για λίγο σε ένα ερωτικό παιχνίδι, μόνο και μόνο για να ξεχαστείτε απ' όσα σας απασχολούν. Μέχρι που θα το τραβήξετε βέβαια μόνο εσείς το ορίζετε.

ΛΕΩΝ

leont

Πολλά συμβαίνουν στη ζωή σας αυτό το διάστημα κυρίως στον επαγγελματικό τομέα που σας κρατάνε σε εγρήγορση και σας αναγκάζουν να αφιερώσετε αρκετό από τον χρόνο σας σε αυτά. Το αποτέλεσμα είναι να στερείστε προσωπικής και δει ερωτικής ζωής, κάτι που έχετε ανάγκη προκειμένου να αισθάνεστε γεμάτοι. Οι δεσμευμένοι πάντως σήμερα ίσως έχετε θέμα με το σύντροφο εξαιτίας της συνεχής σας απουσίας από τη σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Τόσο καιρό με τον Άρη στο ζώδιό σας η σεμνότητα και η αυτοσυγκράτηση έχουν κάνει φτερά, καθώς ούτε υπομονή διαθέτετε ούτε κι έχετε πια διάθεση να σας πρήζουν με απαιτήσεις. Αυτή σας η στάση, παρόλο που για σας είναι κάπως απελευθερωτική, δεν τυγχάνει πάντα της επιδοκιμασίας από το σύντροφο και γίνεται η αφορμή να ξεσπούν διάφορες διαμάχες ανάμεσά σας, όπως σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Οι καταστάσεις που βιώνετε στον ερωτικό-σεξουαλικό σας τομέα σας κάνουν να συμπεριφέρεστε μια στο καρφί και μια στο πέταλο, χάνοντας που και που τις ισορροπίες σας αλλά και την περιβόητη διπλωματία σας. Σίγουρα δε σας βγαίνει το να γίνετε δηκτικοί, πολύ περισσότερο οι κακοί της υπόθεσης αλλά μια ειρωνική στάση την έχετε αποκτήσει, ιδίως σε κάποιο άτομο που φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνει τι γίνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η μέρα σήμερα σας αναγκάζει να επαναπροσδιορίσετε κάποια θέματα στη σχέση σας καθώς η Σελήνη έχει περάσει ήδη στον 7ο οίκο σας. Θα μπορούσατε να μανιπιουλάρετε την κατάσταση και λάου-λάου να την γυρίσετε προς το συμφέρον σας, όμως δεν είστε σίγουροι πλέον αν θέλετε να το κάνετε, αφού νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να τελειώνετε μια και καλή, ακόμα και με τρόπο απόλυτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Το χθεσινό επεισόδιο με το ταίρι σας δείχνει να συνεχίζεται και σήμερα, γεγονός που σας κάνει να είστε στην τσίτα και να μην έχετε μυαλό για οτιδήποτε άλλο. Νιώθετε κουρασμένοι μιας και οι πιέσεις ή τα προβλήματα δεν είναι το φόρτε σας και επειδή το παν είναι να περνάτε καλά σε μια σχέση αισθάνεστε την ανάγκη να κρατήσετε μια μικρή απόσταση σήμερα μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

«Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα» και σήμερα, αφού η διάθεσή σας είναι κάπως περίεργη και έχει αρχίσει να σας τη δίνει το να προσπαθείτε να προσελκύσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, χωρίς να βλέπετε φως. Ήδη βαριέστε να ψάξετε κι άλλους τρόπους μπας και τα καταφέρετε εφόσον έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας γιατί αντιλαμβάνεστε ότι με το ζόρι δε γίνεται παντρειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Έχετε βάλει κάποιο στόχο που θα μπορούσε να βοηθήσει αρκετά στην εξέλιξη μιας ερωτικής σας υπόθεσης που μέχρι στιγμής δεν δείχνει να τσουλάει προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε, καθώς υπάρχουν αρκετά εμπόδια. Το θέμα είναι πόσο είστε διατεθειμένοι να περιμένετε για να δείτε αποτελέσματα γιατί είναι πιθανό με την πάροδο του χρόνου να αρχίσετε να ξενερώνετε και να μη σας ικανοποιεί πια.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Επηρεάζεστε πολύ από την γνώμη των άλλων, ιδιαίτερα γνωστών ή συγγενών σας, που πιθανώς να είναι τελείως αντίθετη από τη δική σας. Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά για ένα άτομο όπως υποστηρίζετε, αφήστε το πώς φαίνεται στους άλλους και αφιερώστε του κάποιο χρόνο, ώστε να το διαπιστώσετε οι ίδιοι. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και θυμηθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να κοροϊδέψει κάποιον για πολύ καιρό.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved