Ερωτικό ωροσκόπιο 14/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Από χθες έχετε περάσει στη δράση και είστε αποφασισμένοι να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του ή με κάποιο άτομο που θέλετε να το φέρετε με τα νερά σας. Έχετε ήδη κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να δείξετε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά σας αλλά η Σελήνη στο ζώδιό σας σάς κάνει περισσότερο βιαστικούς και ανυπόμονους απ' ό, τι είστε συνήθως και ίσως πιέσετε για να πάρετε σήμερα μια απάντηση.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Έχετε μια εσώτερη ανησυχία που δεν μπορείτε να προσδιορίσετε πως και γιατί δημιουργήθηκε και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα σκεφτικούς σήμερα. Ενδεχομένως κάτι που ειπώθηκε από το σύντροφό σας και τη δεδομένη στιγμή δεν δώσατε σημασία, τώρα να σας βάζει να αναρωτιέστε αν τα πράγματα μεταξύ σας πηγαίνουν όντως καλά ή έχετε δημιουργήσει λανθασμένη εντύπωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σε γενικές γραμμές είναι μια καλή μέρα για σας η σημερινή, αφού και όρεξη για να κάνετε διάφορα έχετε και πρωτοβουλίες σκέφτεστε να πάρετε για να προσελκύσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει το οποίο γνωρίσατε πιθανόν μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και τα μηνύματα που λαμβάνετε από τη μεριά του είναι ελπιδοφόρα. Με δεδομένο λοιπόν ότι βρίσκεστε σε καλό δρόμο αποφασίζετε να κάνετε την κίνησή σας.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει μια ένταση ή εκνευρισμός που υποβόσκει μέσα σας και σήμερα θα σας ωθήσει στο να ξεκόψετε κάτι στη σχέση σας το οποίο σας ενοχλεί εδώ και καιρό και συνεχώς αναβάλατε να το θίξετε. Το να θεωρείτε δεδομένο όμως ότι ο άλλος επειδή είναι μαζί σας, αυτόματα πρέπει να καταλάβει τι σας αρέσει και τι όχι, δεν είναι δίκαιο, οπότε προκειμένου να μην φτάνετε σε αυτά τα σημεία καλό είναι να το λέτε από την αρχή.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα πιθανόν να ξαναβάλετε κάτω όλα τα στοιχεία που αφορούν στη σχέση σας ή στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και να ψάξετε που χωλαίνετε ή τι είναι αυτό που εμποδίζει τα πράγματα να εξελιχθούν. Είστε αποφασισμένοι να κινηθείτε και να μην αφήσετε το χρόνο να κυλήσει κι άλλο γιατί έχετε την αίσθηση ότι όσο κάθεστε και περιμένετε θα αποβεί εις βάρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Κάτι αρχίζει να μαγειρεύεται ερωτικά αυτό το μήνα και έχετε ήδη πάρει μια πρώτη γεύση με την έλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Ακόμα όμως δεν έχετε σκοπό να μπείτε στο χορό πριν ξεκαθαρίσετε απόλυτα μέσα σας κάποια συναισθηματικά θέματα που αφορούν ή σε προηγούμενη σχέση που τέλειωσε πρόσφατα, είτε σε μια αβεβαιότητα που έχετε για την καταλληλότητα ενός ατόμου για κάτι παραπάνω από παιχνίδι.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Έντονες ερωτικές συγκινήσεις σας δημιουργεί η Σελήνη στον Κριό και κατά κάποιο τρόπο σας βάζει στο κλίμα των επερχόμενων όψεων, καθώς τείνετε εξαιτίας τους να αποτινάξετε ό, τι σας καταπιέζει ή σας ενοχλεί και να υιοθετήσετε μια άλλη προσωπικότητα. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει ένα καινούργιο άτομο στη ζωή σας το οποίο σας ωθεί στο να δείτε και την άλλη όψη του νομίσματος που τόσο καιρό αρνιέστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Το μυαλό σας εργάζεται ακατάπαυστα και με τον Ερμή πια ορθόδρομο δεν έχετε ούτε δισταγμούς αλλά ούτε και αναβολές για το κατά πόσο πρέπει να ξαναπάρετε τον έλεγχο μιας ερωτικής κατάστασης που τόσο καιρό την είχατε αφήσει στην τύχη της. Εκμεταλλευτείτε σήμερα την όποια συγκυρία σας τύχει και σπρώξτε την προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σας έχει πιάσει σήμερα η ανυπομονησία σας και θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε μια κουβέντα με το έτερο ήμισυ που είχατε στο νου σας εδώ και κάτι μέρες. Το ότι το δε σας καθόταν τόσο καιρό μπορεί να ήταν θέμα τύχης, ίσως όμως να σήμαινε ότι κάποιος λόγος υπήρχε που δεν ερχόταν η κατάλληλη στιγμή. Πέστε αυτά που νιώθετε αλλά με ηρεμία και όσο το δυνατόν πιο απλά και ξεκάθαρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Προσπαθείτε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας σήμερα και να μην υποκύψετε γιατί είστε σίγουροι ότι αν παρασυρθείτε από την πίεση ή τις απαιτήσεις ενός ατόμου με το οποίο σχετίζεστε ερωτικά που αξιώνει από σας, τότε θα βγείτε χαμένοι από χέρι. Είτε θα εμπλακείτε σε καυγά, είτε απλά θα απομακρυνθείτε από κοντά του αλλά και στις δύο περιπτώσεις το φταίξιμο θα πέσει πάνω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα, πιθανόν να βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία που ψάχνατε τόσες μέρες, ώστε να ζητήσετε από ένα άτομο που σας αρέσει αρκετά να βγείτε ραντεβού μαζί του. Με τον Ερμή σε ορθόδρομη πορεία πλέον τα εμπόδια έχουν αρθεί και σεις αισθάνεστε πιο ελεύθεροι και σίγουροι για τα αισθήματά σας, οπότε δε θέλετε να περιμένετε κι άλλο, φοβούμενοι ότι στο τέλος θα χάσετε το... πλοίο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Όταν σας κατακλύζουν αντιφατικά συναισθήματα, όπως σήμερα, είναι η φυσική σας αντίδραση να απομακρύνεστε για να μπορέσετε να τα διαχειριστείτε καλύτερα. Στα ερωτικά σας όμως δεν είστε καθόλου αντικειμενικοί και με αυτά που βάζετε στο μυαλό σας αντί να πάρετε τα πάνω σας μπλέκεστε περισσότερο, οπότε αν δείτε ότι δεν τα καταφέρνετε μόνοι σας, συμβουλευτείτε κάποιον της εμπιστοσύνης σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved