Ερωτικό ωροσκόπιο 13/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα πέρασε στο δικό σας ζώδιο, τονώνοντας την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σας. Η ημέρα λοιπόν προσφέρεται για ανάληψη πρωτοβουλιών και για δραστηριοποίηση ή αλλαγές τόσο στα ερωτικά όσο και την εμφάνισή σας. Ενδεχομένως μία νέα γνωριμία για σας τους ελεύθερους να σας ξεσηκώσει και να αρχίσετε να ψάχνετε μεθόδους κατάκτησης του οχυρού...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Αν και αναγκάζεστε και έρχεστε σε επαφή με κάποια άτομα αυτό δε σημαίνει ότι έχετε και την απαραίτητη διάθεση ή υπομονή για πολλές συζητήσεις και τριβές με τα καθημερινά θέματα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν διάφορα που γίνονται στα αισθηματικά σας και πιθανώς σήμερα να χρειαστεί είτε να πάρετε θέση σε κάποια ζητήματα ή να αναλάβετε δράση προκειμένου να κατακτήσετε το άτομο που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Όλη αυτή η περίοδος με το Δία στο 2ο οίκο σας είναι αρκετά ευνοϊκή για σας, οπότε καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε και να μην αντιμετωπίζετε τα ερωτικά σας θέματα σαν να βρίσκεστε σε παιδική χαρά. Για σήμερα πάντως έχετε αρκετά καλές προοπτικές για μια καινούργια γνωριμία που θα σας φανεί πολύ ενδιαφέρουσα και ίσως επιτευχθεί με τη βοήθεια κάποιων φίλων ή γνωστών σας.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε μπει σε ρυθμούς που είναι ιδιαίτερα γρήγοροι και έντονοι για την ιδιοσυγκρασία σας οπότε προκειμένου να τους ακολουθήσετε θα πρέπει να αλλάξετε κι εσείς και να αυξήσετε λίγο τις ταχύτητές σας, αν θέλετε να καρπωθείτε τα καλά που σας προσφέρουν. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε παρορμητικές κινήσεις, χωρίς συγκεκριμένο στόχο κι ιδιαίτερα σήμερα γιατί τελικά θα σας βγάλουν εκτός πορείας.

ΛΕΩΝ

leont

Ιδιαίτερα φορτσάτοι αλλά και λίγο αυταρχικοί είστε σήμερα και αντιλαμβάνεστε ότι η συμπεριφορά σας αυτή δημιουργεί μια ατμόσφαιρα μάλλον ηλεκτρισμένη που, χωρίς να το θέλετε, μπορεί να σας κάνει να εμπλακείτε σε διάφορες διαμάχες ή συγκρούσεις με τον σύντροφό σας ή ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά για το αν και κατά πόσο λειτουργείτε καθαρά εγωκεντρικά σε κάποια θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Καλείστε και σήμερα να πάρετε πρωτοβουλίες σε ένα προσωπικό σας θέμα, αφού βλέπετε ότι οδηγείστε σε αδιέξοδο ή ότι η κατάσταση απαιτεί να δράσετε χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις. Παρόλα αυτά αισθάνεστε ότι αυτός ο ρόλος είναι μάλλον άχαρος, καθώς θέλετε κι εσείς κάποια στιγμή να ησυχάσετε και όχι να είστε συνεχώς σε συναγερμό κι πιθανόν αυτό να είναι το αντικείμενο συζήτησής σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Με τη Σελήνη στον Κριό σήμερα αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε δίλημμα για το αν θα προχωρήσετε στην απεμπλοκή ή θα συμβιβαστείτε και θα παραμείνετε στην ίδια κατάσταση στη σχέση σας. Σας είναι δύσκολο να απωθήσετε τα συναισθήματα που τρέφετε για ένα άτομο και να αποφασίσετε βάσει της λογικής σας αλλά έτσι όπως το πάτε το μόνο που καταφέρνετε είναι να διαιωνίζεται το πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Πιθανόν σήμερα η ερωτική ένταση που νιώθετε μέσα σας να σας σπρώξει σε κινήσεις που στόχο έχουν την ικανοποίηση πιο πολύ, όχι των αισθηματικών σας, αλλά των σωματικών αναγκών. Αν και στην ουσία είναι ένας τρόπος για να αισθανθείτε πάλι ζωντανοί και ακμαίοι ενδέχεται να διαπιστώσετε τελικά ότι αυτό πλέον δεν σας είναι αρκετό και αναζητάτε κάτι περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δε σας χωράει ο τόπος σήμερα, αφού η πίεση που νιώθετε είναι τέτοια που θέλετε επειγόντως να την κάνετε. Το κακό είναι ότι μάλλον δεν μπορείτε γιατί υπάρχουν διάφορα που έχετε αναλάβει και ζορίζεστε, με αποτέλεσμα να γίνεστε κάπως εριστικοί στη συμπεριφορά σας απέναντι στον άνθρωπο που σχετίζεστε και μάλιστα χωρίς να σας δίνει και αφορμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Είστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, καθώς το συναίσθημα νιώθετε ότι σας επιτίθεται από όλες τις πλευρές και σεις είστε ανήμποροι να αμυνθείτε. Προσπαθείτε απεγνωσμένα να φυλαχτείτε ή να πιαστείτε από την περιβόητη λογική σας αλλά κι αυτή φαίνεται ότι σας έχει εγκαταλείψει σήμερα. Τελικά η Αφροδίτη στο ζώδιό σας δείχνει να σας σπρώχνει σε μια διαφορετική οδό απ' αυτήν που ξέρατε μέχρι τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Προσπαθείτε να ξεμπλέξετε με ένα ερωτικό σας θέμα που σας απασχολεί εδώ και μέρες αλλά δε γίνεται χωρίς να φθαρείτε ψυχολογικά, ούτε εύκολα και αβίαστα. Εν τω μεταξύ βλέπετε ότι είναι σαν να παίζετε με τον υδράργυρο, αφού όσο πιέζετε από μια πλευρά το άτομο που σας ενδιαφέρει ξεφεύγει από την άλλη. Παρόλα αυτά, σας πεισμώνει και θέλετε να προσπαθήσετε περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Εδώ και μέρες επιδιώκετε να κατακτήσετε την καρδιά ενός ατόμου αλλά διακρίνετε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα κι αυτό σας σπρώχνει στην απογοήτευση. Για σας που με τα πρακτικά δεν τα πάτε και πολύ καλά, το να εμπλακείτε σε στρατηγικές κινήσεις προκειμένου να τα καταφέρετε είναι εκτός συζήτησης. Μ' αυτά και μ' αυτά η διάθεσή σας δεν είναι και η καλύτερη σήμερα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved