Ερωτικό ωροσκόπιο 9/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, βλέπετε ότι όλα επανέρχονται στις σωστές τους διαστάσεις στην προσωπική σας ζωή, κάτι που σας απελευθερώνει και σας δίνει επιπλέον ενέργεια. Πήρατε αρκετές δόσεις συναισθήματος και τώρα είστε έτοιμοι να απολαύσετε το σαββατόβραδό σας είτε ρίχνοντάς το έξω μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο είτε με την παρέα σας. Ό, τι και αν κάνετε πάντως, θα φροντίσετε να περάσετε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είστε έτοιμοι να βάλετε νερό στο κρασί σας και να μη δώσετε περαιτέρω σημασία, τουλάχιστον για σήμερα, σε ένα θέμα που ίσως προκύψει στη σχέση σας. Αρκετά έχετε προβληματιστεί ή αγχωθεί το τελευταίο διάστημα με διάφορα ζητήματα που σας προκύπτουν, οπότε προτιμάτε να αφήσετε να περάσει χωρίς να σας ακουμπήσει, κρατώντας μια μάλλον ανεκτική στάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ο αέρας της αυτονομίας, ελέω Σελήνης στον Υδροχόο, φυσά και πάλι πάνω από το κεφάλι σας και σας ξεσηκώνει. Ίσως σήμερα θέλετε να ξανανιώσετε ελεύθεροι και ωραίοι και να προσπαθήσετε με διάφορες τακτικές ελιγμού να αποφύγετε είτε να δώσετε κάποιες εξηγήσεις στο πρόσωπο που είστε μαζί είτε να του ζητήσετε λίγο χώρο, προκειμένου να κάνετε ό, τι θέλετε χωρίς την εποπτεία του.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συναισθήματά σας σήμερα, είναι λίγο περίεργα ή ασυνήθιστα για σας, αφού είστε περισσότερο φιλικοί και άμεσοι παρά φουλ αισθηματίες. Αυτό σας βοηθά στην προσέλκυση εντός ατόμου που ενδιαφέρεστε αρκετά, εφόσον βλέπετε ότι υπάρχει χαλαρότητα και περισσότερη αμεσότητα στη μεταξύ σας επικοινωνία που σας αφήνει να βγάλετε κι άλλες πλευρές της προσωπικότητάς σας.

ΛΕΩΝ

leont

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο και στον 7ο οίκο σας ίσως θα πρέπει να αποκτήσετε κάποια ευελιξία γιατί αλλιώς δε θα ξεπεράσετε κάποιο ζήτημα που μπορεί να προκύψει από μια διχογνωμία ή σύγκρουση λόγω διαφορετικής αντιμετώπισης με το ταίρι σας. Ενδεχομένως η άποψή του να σας φανεί αλλού γι' αλλού αλλά στην παρούσα φάση, κρατήστε τη κατά νου μπας και από το πουθενά βγει μια άκρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Όσο κι αν κρατάτε ανοικτό το μυαλό σας σήμερα νιώθετε ότι δεν καταλαβαίνετε τι επακριβώς γίνεται στα ερωτικά σας και υπάρχει μια θολούρα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα επηρεάζει αρκετά την κρίση σας για ένα άτομο η οποία δείχνει να σας βγάζει από τα λογικά σας πλαίσια και να αλλοιώνεται με στοιχεία ασυνήθιστα για σας όπως τρυφερότητα, φροντίδα, συμπάθεια κα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αισθάνεστε ότι σήμερα είστε κάπως διαφορετικοί και έχετε περισσότερη άνεση και αυθορμητισμό στην συμπεριφορά σας. Εδώ και καιρό θέλετε να κάνετε την αλλαγή σας και να ριψοκινδυνεύσετε και λίγο στα ερωτικά σας αλλά μέχρι στιγμής κάτι σας κρατάει πίσω. Πάντως σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα σας μονοπάτια και να διώξετε τη βαρεμάρα από τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Έχετε συνηθίσει να παθιάζεστε κι ίσως ενοχληθείτε που πρέπει, για σήμερα τουλάχιστον, να αποστασιοποιηθείτε από μια κατάσταση που αφορά σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά για να μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά τα πράγματα. Βέβαια το τρίγωνο του Ερμή στο ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα μόνο σε αυτό δε σας βοηθά, αφού τα σενάρια που σκαρώνετε στο τέλος είναι μάλλον εκτός πραγματικότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ο λαός λέει ότι «αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, καλύτερα μην πεις τίποτα» κι ίσως σήμερα θα ήταν καλή ιδέα να το εφαρμόσετε κι εσείς που καμιά φορά σας ξεφεύγουν διάφορα και χωρίς να το θέλετε πληγώνετε τον άνθρωπό σας. Ακόμα κι αν έχετε δίκιο μέχρι το Θεό λοιπόν, κρατήστε το για τον εαυτό σας και μην χαλάτε το όμορφο κλίμα. Κάποια άλλη στιγμή πιο κατάλληλη, αν δεν το χετε 'ξεχάσει, μπορείτε να το αναφέρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Θέλετε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα στα ερωτικά σας και που οδηγείστε αλλά, επειδή δεν εξαρτάται μόνο από σας, μπλοκάρεστε και δεν μπορείτε να καταλήξετε κάπου. Γεγονός είναι ότι προσπαθείτε να δείχνετε συγκαταβατικοί και υπομονετικοί, όμως ας μη γελιόμαστε, η τωρινή κατάσταση που βιώνετε δεν σας ικανοποιεί καθόλου και σιγά-σιγά θα αρχίσετε να ψάχνετε τρόπους απεμπλοκής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η Σελήνη είναι σήμερα στο ζώδιό σας και σας φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ενώ ταυτόχρονα σας εγκαλεί να χρησιμοποιήσετε αυτό που ξέρετε καλά, δηλαδή τον εγκέφαλό σας, προκειμένου να διαχειριστείτε καλύτερα μια ερωτική σας υπόθεση. Παρόλη την τακτική της αποστασιοποίησης όμως που εφαρμόζετε, βλέπετε ότι ο συναισθηματικός παράγοντας είναι αρκετά ισχυρός, σε σημείο που να σας θολώνει την κρίση.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το πνεύμα των ημερών ζητά πολύ συναίσθημα και λίγη λογική επεξεργασία, θετική σκέψη και πίστη για το καλύτερο κι έτσι νιώθετε σαν να κολυμπάτε σε γνώριμα νερά. Ίσως σήμερα βρείτε μια δικαιολογία να εξαφανιστείτε για λίγο από το προσκήνιο και να αποσυρθείτε στα ενδότερα διαμερίσματα της ψυχής σας, επιλέγοντας για συντροφιά σας μόνο τα συναισθήματα που θρέφετε για ένα άτομο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved