Ερωτικό ωροσκόπιο 8/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σχεδόν όλη τη μέρα και σήμερα θα είναι στον Αιγόκερω γεγονός που σας κάνει να αισθάνεστε ελαφρώς στριμωγμένοι και χωρίς μεγάλη διάθεση για πολλά λόγια και αγαπούλες. Παρόλα αυτά, η αντίδραση του συντρόφου ή του ατόμου που σας ενδιαφέρει μπορεί να είναι τέτοια που να σας τουμπάρει στο λεπτό και από κει που ήσασταν κοφτοί να μαλακώσετε και να αρχίσετε να ελπίζετε στην καλύτερη έκβαση.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, είναι η πρωταγωνίστρια της ημέρας, καθώς κάνει δύο θετικές όψεις με Ερμή και Ποσειδώνα αντίστοιχα. Αυτό και μόνο σας κάνει πιο εύκολους στο να εκφράσετε αυτά που νιώθετε και μάλιστα χρησιμοποιώντας όσα ρομαντικά όπλα διαθέτετε. Οι αδέσμευτοι εκπέμπετε μια γλύκα στη συμπεριφορά σας κάτι που για σήμερα τουλάχιστον σας κάνει ακαταμάχητους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η χαρά συνεχίζεται και για σας, αφού παρόλα τα μπερδέματά σας σε διάφορα ερωτικά θέματα καταφέρνετε να τις σκαπουλάρετε και μάλιστα με την έξωθεν καλή μαρτυρία. Χρησιμοποιώντας το άνετο στυλ σας αλλά και το μπλα-μπλα που παίζετε στα δάχτυλα, όχι μόνο στο τέλος θα σας ζητήσουν και συγνώμη που δε σας εμπιστεύτηκαν αλλά θα σας έχουν και στα όπα-όπα...

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον 7ο οίκο σας σήμερα κάνει εξάγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και σεις είστε στα μέλια με το σύντροφό σας. Όλο το συναίσθημα που κουβαλάτε μέσα σας εκδηλώνεται με περίσσια άνεση, δείχνοντας πόσο πολύ και δυνατά αγαπάτε. Μέσα σε όλη αυτή τη φόρτιση μπορεί να το παραφουσκώσετε και λίγο αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα προκληθεί κάποια... βλάβη.

ΛΕΩΝ

leont

Όνειρα και ονειροπολήσεις σας έχουν σήμερα κυριεύσει και το μυαλό σας αρνείται να έρθει σε επαφή με την πραγματικότητα που έτσι κι αλλιώς υστερεί. Είστε αλλού και εκεί επιθυμείτε να παραμείνετε γι' αυτό και η επικοινωνία σας με κάποιους άλλους ανθρώπους θα υπολειτουργήσει. Πιθανόν να αποφύγετε τα πολλά και να μην θέλετε κανέναν δίπλα σας παρά μόνο το αντικείμενο του πόθου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Από τις καλύτερες ημέρες σας είναι η σημερινή, αν και στην αρχή θα νιώθετε κάπως άβολα με όλα αυτά τα συναισθήματα που θα σας κατακλύσουν και δε θα ξέρετε πώς να τα διαχειριστείτε. Παρόλα αυτά, μετά το απόγευμα που θα χαλαρώσετε από όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας, θα αρχίσετε να χάνετε το χώρο και το χρόνο και το μόνο που θα θέλετε είναι να χαθείτε στην αγκαλιά του ανθρώπου που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η μέρα είναι γεμάτη με μια αγαπησιάρικη διάθεση και σας γεμίζει με έντονα στοιχεία ρομαντισμού. Οι δεσμευμένοι έχετε μια καλή ευκαιρία σήμερα να ξαναθυμηθείτε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας, φτιάχνοντας το κατάλληλο σκηνικό στο σπίτι σας ενώ οι ελεύθεροι νιώθετε να σας παρασέρνει ένα ερωτικό κλίμα εξαιτίας ενός διακριτικού αλλά επίμονου φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα, ίσως αναρωτηθείτε μήπως έχουν δίκιο αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει, αν και για τη δική σας φύση είναι λίγο δύσκολο να καταπιαστείτε με κάτι καινούργιο ενώ ακόμα δεν έχετε τελειώσει με τα παλιά. Όμως αυτό δε σας εμποδίζει να απασχολήσετε το κεφάλι σας με διάφορες φαντασιώσεις ερωτικού περιεχομένου με ένα πρόσωπο που σκέφτεστε έντονα αυτές τις μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθείτε αυτό τον καιρό να είστε συμμαζεμένοι και σωστοί με τον άνθρωπό σας και μέχρι στιγμής τα καταφέρνετε μια χαρά. Σήμερα όμως κινδυνεύετε να παρασυρθείτε και να αρχίσετε να λέτε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που μεν αισθάνεστε και εννοείτε αλλά ξεφεύγουν κάπως από την πραγματικότητα. Βέβαια η πίστη κινεί και βουνά, παρόλα αυτά μη βιαστείτε να τα... υπογράψετε κιόλας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Δεν είστε από εκείνους που πιστεύουν σε θαύματα, ούτε περιμένετε να πραγματοποιηθούν οι ευχές σας. Θεωρείτε ότι μόνο αν προσπαθήσετε πολύ θα καταφέρετε να πετύχετε το στόχο σας. Σήμερα όμως, ίσως διαψευστείτε πανηγυρικά. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα ίσως σας αποδείξει ότι όλα είναι δυνατά, ιδιαίτερα στον έρωτα, αρκεί να το θέλει κάποιος πάρα πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ο έρωτας μυστικός ή, προς το παρόν, πλατωνικός καλά κρατεί για σας και σας κάνει να αισθάνεστε ότι ζείτε κάτι μοναδικό. Η ελπίδα σας αναπτερώνεται και η ψυχολογία σας είναι καλή γιατί έχετε την πεποίθηση ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο που θα σας οδηγήσει στην ευτυχία. Αν και η εγκεφαλικότητα είναι αυτή που σας χαρακτηρίζει, σήμερα μάλλον το συναίσθημα θα είναι αυτό που θα κρατάει τα ηνία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η μέρα είναι φτιαγμένη για να ζήσετε τον έρωτα σε όλες του τις μορφές και διαστάσεις. Για σας που η ψυχή σας είναι έτοιμη να ανοίξει και να υποδεχτεί την αγάπη σε κάθε ευκαιρία, δεν είναι απίθανο να πούμε ότι σήμερα θα είναι η τυχερή σας μέρα. Αφεθείτε στα γλυκά λόγια που μπορεί να ακούσετε και ανταποδώστε τα με γενναιοδωρία γιατί μόνο έτσι θα νιώσετε πλήρεις.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved