Ερωτικό ωροσκόπιο 5/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Η μουντάδα δείχνει να απομακρύνεται και σιγά-σιγά η διάθεσή σας αρχίζει να μεταβάλλεται προς το καλύτερο. Νιώθετε πιο αισιόδοξοι και το μυαλό σας ξεκινά να καταστρώνει διάφορα σχέδια που σας βάζουν στην πρίζα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω τα ερωτικά σας αρχίζουν να παίρνουν την ανηφόρα, οπότε είναι πολύ πιθανό όποιο στόχο βάλετε στο νου να τον κατακτήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, εισέρχεται σήμερα το πρωί στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερω, αναπτερώνοντας πολλές από τις ελπίδες σας σχετικά με τα αισθηματικά σας που είχαν πάρει την κατιούσα μετά το διήμερο που πέρασε. Η χρονική στιγμή είναι ό, τι πρέπει για σας, ιδίως για τους αδέσμευτους, αφού πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ συγκεκριμένα και εσείς καλείστε να χτίσετε τη σχέση σας πάνω σε μια σταθερή βάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ακόμα κι αν έφυγε η Αφροδίτη από τον Τοξότη λίγο θα σας νοιάξει, αφού πλέον μπαίνει στον 8ο οίκο σας, όπερ και σημαίνει ερωτικά και σεξουαλικά θέματα, πάθη και πειρασμοί σας βάζουν σε διαδικασία να γίνετε τα «κακά παιδιά» αυτής της περιόδου. Θα είναι αρκετά δύσκολο να μην βάλετε το δάχτυλο στο μέλι αλλά πολύ εύκολο να καλύψετε τα ίχνη σας και να μη σας πάρει κανείς χαμπάρι.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει στον 7ο οίκο σας και σιγοντάρει το Δία στο ζώδιό σας στην εύνοια των ερωτικών και των σχέσεών σας. Βέβαια επειδή το δίδυμο είναι κάπως της υπερβολής, ενδέχεται να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και στο τέλος να μην μένετε με κανέναν και τίποτα ευχαριστημένοι ή να χορτάσετε από μεγάλα λόγια. Γι' αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί μήπως τελικά οι ευκαιρίες είναι άνθρακες και το αντίθετο.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα, η ψυχολογία σας δείχνει να επανακάμπτει, πράγμα που σας κάνει να νιώθετε ότι μπορείτε να ξαναγυρίσετε την παρτίδα υπέρ σας. Είστε έτοιμοι, να παίξετε, να ρισκάρετε και να κερδίσετε γιατί νιώθατε ότι είχατε πάρει την κάτω βόλτα. Επίσης, καλό είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας φέρνει καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσω κυρίως του εργασιακού σας περιβάλλοντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Κι εσείς θα είστε από τους ευνοημένους της περιόδου, αφού η Αφροδίτη στον Αιγόκερω έρχεται να σας προσφέρει έξτρα γοητεία και ερωτισμό αλλά και να ενισχύσει το συντηρητικό μοντέλο των σχέσεών σας. Οι έρωτες της μιας βραδιάς, αν υποθέσουμε ότι ήταν στο μενού σας, τώρα απλά θα παραμεριστούν, εφόσον στόχος σας θα γίνουν αυτοί που σας δίνουν τα εχέγγυα της σταθερότητας και της διάρκειας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ο χώρος σας θα γίνει το κέντρο της προσωπικής σας ζωής αυτό το διάστημα, καθώς δε θα είστε λίγοι εσείς που θα τον χρησιμοποιήσετε κατά κόρον για ερωτικές συνευρέσεις και ρομαντικές νύχτες για δύο. Οι ελεύθεροι αρχίζετε να μετράτε τα καλά που έχει μια μόνιμη σχέση και βάζετε στόχο την ανεύρεση εκείνου του ατόμου που είναι πρόθυμο να σας τα εξασφαλίσει, αρνούμενοι πλέον να χάνετε το χρόνο σας με τα μη ποιοτικά άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ο έρωτας μπορεί να βρίσκεται παντού και το μόνο που μένει από σας είναι να τον ανακαλύψετε. Στο δρόμο, σε ένα μαγαζί, σε μια βόλτα ή σε ένα ταξίδι σας ενδέχεται να γνωρίσετε εκείνο το άτομο που ψάχνατε το οποίο θα δώσει τελείως διαφορετικό νόημα στην προσωπική σας ζωή. Πιο ώριμο, πιο έμπειρο ή απλά πιο κατασταλαγμένο, οπότε καλό είναι να αρχίσετε να κυκλοφορείτε, αναμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Αφροδίτη αποχαιρέτησε το ζώδιό σας αλλά σίγουρα σας αφήνει πολλές όμορφες αναμνήσεις κι όχι μόνο. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να σταθεροποιήσετε τον τομέα των ερωτικών σας και να βάλετε πλώρη για κάτι σίγουρο στη ζωή σας. Το φλερτ και τα παιχνίδια περνούν σε μια άλλη διάσταση που εξιτάρει περισσότερο το μυαλό σας, καθώς τον πρώτο ρόλο θα έχει η προσωπικότητα κι όχι η εμφάνιση του εκάστοτε υποψήφιου...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας σάς κάνει τους πλέον περιζήτητους του μήνα και σας βοηθά, ώστε να αποδείξετε ότι η αξία του λιτού και απέριττου είναι μεν κλασική αλλά και άκρως ερωτική, όταν ξέρεις να την χειρίζεσαι. Σαφώς, η τύχη είναι με το μέρος σας και με το Δία απέναντι θα είστε πόλος έλξης για πολλούς, όχι απαραίτητα ποιοτικούς, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα, χρησιμοποιώντας τη λογική σας να διαλέξετε το καλύτερο «προϊόν» της αγοράς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μυστικοί ή και παράνομοι έρωτες είναι αυτοί που θα σας απασχολήσουν αυτήν την περίοδο, καθώς για κάποιο λόγο δε θέλετε ή δεν αρμόζει ακόμα να έρθουν στο προσκήνιο. Αυτή σας η... υπόγεια δράση, παρόλο που σε κάποιες περιπτώσεις θα σας δυσκολέψει, εντούτοις θα διατηρήσει τη φλόγα του ενδιαφέροντος αναμμένη και θα σας εξιτάρει, αφού θα ριχτείτε στο κρυφτό-κυνηγητό με περίσσιο ζήλο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είναι η στιγμή που πρέπει να βγείτε από το καβούκι σας και να κοινωνικοποιηθείτε τα μάλα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, ακόμα κι αν κατά βάθος νιώθετε ότι πιέζεστε και κυκλοφορήστε με φίλους και γνωστούς.Μόνο έτσι θα μπορέσετε να κάνετε νέες επαφές και να γνωρίσετε άτομα που υπόσχονται ότι είναι ικανά να σας δώσουν το κάτι παραπάνω στα ερωτικά σας κι όχι μόνο όμορφα λόγια.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved