Ερωτικό ωροσκόπιο 4/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Η επίδραση της χθεσινής Νέας Σελήνης δεν έχει περάσει ακόμα, συνεχίζοντας να σας δημιουργεί περίεργα συναισθήματα που όμως δε θέλετε ούτε να τα συζητήσετε ούτε καν να τα αναφέρετε σε κανένα. Ο ερωτικός σας τομέας φαίνεται να είναι ο πιο φορτισμένος απ' όλους και ίσως θα ήταν καλύτερα για σας να μπορούσατε να εκμυστηρευτείτε τι σας βασανίζει, αντί να προσποιείστε ότι δεν τρέχει τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η ένταση ακόμα κρατάει και νιώθετε το αφόρητο συναισθηματικό στρίμωγμα στο πετσί σας. Βέβαια κατά ένα μεγάλο ποσοστό αυτό έχει να κάνει με την ανασφάλεια που αισθάνεστε μέσα σας, καθώς πιστεύετε τώρα τελευταία ότι δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε κανένα πλην του εαυτού σας, ακόμα κι αν είστε αρκετά ερωτευμένοι με ένα άτομο. Μήπως όμως εσείς βλέπετε τα πράγματα τόσο απόλυτα;

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Τα παλιό σας... παλτό δηλαδή η σχέση σας δε σας κάνει πια και είτε θα το πετάξετε και θα πάρετε άλλο είτε θα αρχίσετε την μεταποίηση για να το φέρετε ανάλογα με τα γούστα σας και τις επιταγές της εποχής. Βλέπετε ότι κάποια θέματα έχουν κολλήσει και το να μαλώνετε συνέχεια ή να υπάρχει ένα ψυχρό κλίμα μεταξύ σας δε βοηθάει στην επίλυσή τους. Ίσως το να κόψετε κάποιες παλιές συνήθειες να είναι η μόνη σας διέξοδος.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε παιδιά της Σελήνης κι όπως έχουμε ξαναπεί κάθε φάση της τείνει να σας επηρεάζει. Πολύ περισσότερο, όταν πρόκειται για Σελήνη στο Σκορπιό που στοχεύει κατευθείαν στο ερωτικό σας τομέα και σας δημιουργεί την ανάγκη να χαθείτε στα άδυτα του συναισθήματος, χωρίς όμως μπουκάλα οξυγόνου. Βγείτε λοιπόν στην επιφάνεια, πάρτε μια ανάσα και δείτε τα πράγματα όπως είναι κι όχι όπως εσείς θέλετε.

ΛΕΩΝ

leont

Όλες αυτές τις μέρες έχετε συγχυστεί αρκετά και κάνετε ό, τι μπορείτε για να παραμείνετε ψύχραιμοι. Οι απαιτήσεις του συντρόφου ή η μη ξεκάθαρη στάση του απέναντι σε κάποιο θέμα, με την ταυτόχρονη αποκάλυψη κάποιων πλευρών που δε σας ευχαριστούν καθόλου, σας κάνουν να θέλετε να το βάλετε στα πόδια και να μην γυρίσετε να κοιτάξετε πίσω σας. Έλα όμως που υπάρχει και αυτή η περηφάνια σας που δε σας αφήνει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Δεν θέλετε να ακούσετε τίποτα, δε θέλετε να συζητήσετε τίποτα και προπαντός δε θέλετε να ξαναπείτε τα ίδια πράγματα που είχατε αναφέρει παλιότερα. Η συμπεριφορά του αγαπημένου σας προσώπου, τουλάχιστον με τη δική σας ματιά, είναι λες και το κάνει επίτηδες να σας σπάει τα νεύρα. Οπότε ή θα αδιαφορήσετε παντελώς (πράγμα δύσκολο) ή θα περάσετε σε τακτικές σοκ και δέους, προκειμένου να συνέλθει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Οι ανάγκες ή οι βαθύτερες επιθυμίες σας που από καιρό αγνοείτε ή έχετε καταχωνιάσει σε κάποια ντουλάπα κάνουν την εμφάνισή τους δυναμικά στη ζωή σας και σας καλούν να αναπροσαρμοστείτε, βάζοντάς τες σε πρώτη προτεραιότητα στην ερωτική σας ζωή. Το να ξοδεύεστε συναισθηματικά, χωρίς να παίρνετε την ικανοποίηση που επιδιώκετε θα πρέπει να σταματήσει λίαν συντόμως, αν θέλετε να δείτε προκοπή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας και να φέρει όλα τα στοιχεία της χθεσινής έκλειψης. Σας καλεί, δε, σε μια ανανέωση εκ των έσω γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στα προβλήματα που παρουσιάζονται στα ερωτικά σας. Βέβαια για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να γκρεμίσετε διάφορα εξ ων συνετέθησαν και να τα ξαναφτιάξετε εκ νέου. Αλλά αν δεν μπορείτε να το κάνετε εσείς, τότε ποιος;

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δεν είστε στα πάνω σας αυτό το διήμερο και φαίνεται. Κάπου χαθήκατε στη... μετάφραση μεταφορικά και κυριολεκτικά και χρειάζεται επειγόντως να ξαναβρείτε τον παλιό, καλό κι αλέγρο εαυτό σας αλλά το κλίμα γύρω σας είναι λίγο βαρύ και δε σας βοηθάει. Ίσως ήρθε η στιγμή να αποτραβηχτείτε λίγο από τα πράγματα για να ανακαλύψετε τι σας φταίει ή τι δεν σας ικανοποιεί πλέον στα ερωτικά σας και νιώθετε έτσι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχετε την αίσθηση σήμερα ότι είστε σαν το παιδάκι που περιμένει έξω από το γραφείο του διευθυντή να ακούσει την τιμωρία που θα του επιβληθεί για την αταξία του. Παρότι γνωρίζετε ότι δεν έχετε κάνει κάτι κακό, εντούτοις νιώθετε κάποιες ενοχές ή τύψεις για μια απόφαση ή κίνηση που κάνατε σε μια ερωτική σας υπόθεση και τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσετε το τίμημα. Μήπως όμως όλα αυτά υπάρχουν μόνο στο κεφάλι σας;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Όλο αυτόν τον καιρό και με τον Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, το μυαλό σας δε σταματά να στριφογυρίζει στο αν όλα όσα θέλετε και επιδιώκετε να κατακτήσετε από ένα άτομο αξίζουν τον κόπο ή είναι απλά ένα παραμύθι που γρήγορα θα τελειώσει και μάλιστα χωρίς το χάπι εντ. Το σίγουρο είναι ότι πίσω πλέον δεν μπορείτε να κάνετε, οπότε προετοιμαστείτε κατάλληλα για παν ενδεχόμενο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Πολλές από τις ιδέες ή τις απόψεις σας θεωρείτε ότι πρέπει να τις περάσετε από ψιλό κόσκινο, καθώς διαπιστώνετε ότι τα πράγματα που νομίζατε για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, είτε δεν είναι σωστά είτε βιαστήκατε να βγάλετε συμπεράσματα που δεν ισχύουν. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να επηρεαστήκατε από κάποιον δικό σας και τώρα καλείστε να αποκτήσετε τη δική σας εικόνα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved