Ερωτικό ωροσκόπιο 2/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/11

ars

ΚΡΙΟΣ

Η σχέση σας, σήμερα, είναι το αντικείμενο του ενδιαφέροντός σας γιατί ψάχνετε την καλυτέρευση και είστε πρόθυμοι να πάρετε πρωτοβουλίες για να τα καταφέρετε. Ο εγωισμός σας όμως ενεργοποιούμενος από τη Σελήνη στον 7ο οίκο σας, δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα καθώς δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε υποχωρήσεις ή συμβιβασμούς, θεωρώντας σημαντικότερη την κάλυψη των προσωπικών σας αναγκών.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ορισμένες φορές νιώθετε ότι είστε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση και δεν υπάρχει έξοδος διαφυγής. Στα αισθηματικά σας η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη αλλά δεν υπάρχει κάποιο ξέσπασμα, ώστε όλο αυτό να εκτονωθεί κι αυτό σας γεμίζει ανασφάλεια αλλά και νευρικότητα. Το καλύτερο θα ήταν, αντί να κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα να προσπαθήσετε να βολιδοσκοπήσετε κάπως την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αν και είναι πολύ πιθανόν να παρουσιαστούν σήμερα κάποιες καθυστερήσεις ή προβλήματα, εντούτοις θα φροντίσετε να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση και το χιούμορ θα αποδειχτεί πανίσχυρο όπλο, ώστε να μην τα πάρετε κατάκαρδα. Εξίσου σημαντικό στην ψυχολογία σας είναι ένα νέο πρόσωπο που ενδέχεται να σας ενθουσιάσει γι' αυτό θα ρίξετε όλη την προσοχή και το ενδιαφέρον σας εκεί.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πράγματα προχωρούν αργά αλλά σταθερά στα αισθηματικά σας και, παρόλο που υπάρχει μια δυσανασχέτηση από την πλευρά σας για τους ρυθμούς που κινούνται, δεν θέλετε να τα πιέσετε παραπάνω. Εσείς είστε αποφασισμένοι να κάνετε το δικό σας, έστω και όχι τόσο ανοικτά όσο θα θέλατε και είστε σίγουροι ότι από ένα σημείο και μετά τίποτα πια δε θα είναι το ίδιο.

ΛΕΩΝ

leont

Μια συνάντηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ίσως σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και σας φουντώσει τις προσδοκίες για θετικές εξελίξεις μεταξύ σας αλλά καλό θα ήταν να μη βιαστείτε να το δέσετε και κόμπο. Η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να συνεχίσει να σας ευνοεί, κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα που δεν ξέρετε κι ίσως αλλάξουν στην πορεία την άποψή σας γι' αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Τόσο καιρό κάνατε υπομονή και φροντίζατε να είστε συνεπείς αλλά τελικά βλέπετε ότι αν δεν αναλάβετε δράση και δεν τρίξετε λίγο τα δόντια στο σύντροφο δεν πρόκειται να γίνει τίποτα στη σχέση σας. Το ότι θέλετε να αποκτήσετε αυτά που τόσο καιρό επιθυμείτε και πιστεύετε ότι σας αξίζουν, δε σημαίνει ότι θα τα καταφέρετε απόλυτα, αφού μεν υπάρχουν οι ευκαιρίες στα ερωτικά αλλά ίσως οι απαιτήσεις σας να είναι υπέρμετρες.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σας χαρίζοντάς σας ένα όμορφο παρουσιαστικό ενώ οι τρόποι και η συμπεριφορά σας προσδίδουν μια άνεση και γοητεία στην επικοινωνία, με αποτέλεσμα να έχετε και τα τυχερά σας στο αντίθετο φύλο. Κι επειδή ο ερωτικός τομέας είναι αυτός που τώρα τελευταία πάσχετε και σας απασχολεί θα εκμεταλλευτείτε τη μέρα δεόντως ακόμα κι αν είναι μόνο για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Το να χαλαρώστε και να προσπαθήσετε να ξεκολλήσετε από ένα ερωτικό θέμα που σας παιδεύει ίσως σας φαίνεται από δύσκολο έως ακατόρθωτο, ιδιαίτερα με τον Ήλιο, τον Κρόνο και τον Ερμή πάνω από το κεφάλι σας. Δυστυχώς όμως γνωρίζετε πολύ καλά ότι αν δεν αποκοπείτε έστω και λίγο συναισθηματικά, ώστε να πάρετε δραστικές λύσεις, τότε δεν θα μπορέσετε να το ξεπεράσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μία συζήτηση με φίλο σας ή πολύ γνωστό σας άτομο σας ανοίγει τα μάτια και σας φέρνει πιο κοντά στο να ανακαλύψετε τι φταίει και δεν τσουλάνε τα πράγματα όπως τα περιμένατε με ένα πρόσωπο που θέλετε να προσελκύσετε. Το μυαλό σας όμως αρνείται να σταθεί μόνο σ' αυτά και ενώ φαινομενικά συμφωνείτε σε όλα, ήδη κάνετε σενάρια που είναι τελείως αντίθετα με ό, τι σας λένε τόση ώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Κατά κάποιο τρόπο δείχνετε σήμερα να αποδέχεστε τη «μοίρα» σας, έτοιμοι να παραδώσετε τα όπλα και να μην προσπαθήσετε πλέον για τίποτα σχετικό με τα ερωτικά σας. Παρόλο που μια ηλιαχτίδα αχνοφαίνεται στο βάθος του τούνελ, εσείς προτιμάτε να την αγνοήσετε, αφού νιώθετε ότι έχετε κουραστεί ψυχικά να περιμένετε. Ξεχνάτε όμως το «η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία»....

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η σταθερότητα αυτές τις μέρες δεν υφίσταται, οπότε πρέπει να είστε προετοιμασμένοι τουλάχιστον ψυχολογικά για τα καινούργια δεδομένα που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σας ή στην ερωτική σας ζωή. Σαφώς με αυτή την συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση δεν μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένα σχέδια αλλά, όσο κι αν τα πράγματα φαίνονται στον αέρα για κάποιους, εσάς σας εξιτάρουν περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το μυαλό σας σήμερα δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Φτιάχνετε με το νου σας διάφορες ιστορίες που το πιο πιθανόν είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα ενώ κάποια άλλα που ίσως συμβαίνουν τα αγνοείτε επιδεικτικά. Προκειμένου να μην βασανίζεστε άδικα και χαλιέστε, καλύτερα να κάνετε μια συζήτηση με τον άνθρωπό σας γι' όλα αυτά που έχετε στο κεφάλι σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved