Ερωτικό ωροσκόπιο 1/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/11

Καλό μήνα!

ars

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με αρκετά πλανητικά... βεγγαλικά με το πιο θεαματικό απ' όλα το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα. Παρότι η επίδραση της συγκεκριμένης όψης αφορά σε κοσμικό επίπεδο δεν παύει να σας επηρεάζει, καθώς και η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό σήμερα. Πρωτίστως λοιπόν θα ασχοληθείτε με τα της σχέσης σας που βλέπετε ότι κάτι πάει στραβά και αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να θέσετε τους προβληματισμούς σας για την πορεία της.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Διάφορα ξαφνικά ή μη αναμενόμενα θέματα στον ερωτικό σας τομέα όχι μόνο σας χαλάνε αλλά ενδέχεται και να σας βάλουν σε μια διαδικασία να επανεξετάσετε το κατά πόσο το άτομο για το οποίο έχετε ξοδέψει τόσο χρόνο από τη ζωή σας αξίζει τελικά τον κόπο. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να βιαστείτε να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση αποχώρησης, ακόμα κι αν νιώθετε την υπομονή σας να φτάνει στα όριά της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Όλη η προσωπική σας ζωή τείνει να γίνει αχταρμάς σήμερα, αφού για μαλλί πάτε και κουρεμένοι θα βρεθείτε στην πορεία. Ενώ τις δύο – τρεις τελευταίες μέρες είχατε κάπως ηρεμήσει σας ζώνουν πάλι τα φίδια, εξαιτίας των όψεων του Ερμή με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον 8ο οίκο σας και μόνο χαλαροί δεν είστε στα ερωτικά σας. Ο καταιγισμός των αποκαλύψεων είναι τέτοιος που δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε γι' αυτό προσοχή.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τόσο καιρό προσπαθείτε να αλλάξετε τα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή έχοντας την αίσθηση ορισμένες φορές ότι πάτε κόντρα σε θεούς και δαίμονες αλλά την τελευταία στιγμή κάτι δε σας κάθεται όπως το θέλετε. Έμμεσα σήμερα θα αντιληφθείτε ότι παρόλη την εύνοια του Δία συνεχίζετε να κάνετε τα ίδια βήματα που σας φέρνουν ξανά στο ίδιο σημείο και έτσι η κατάσταση στα αισθηματικά σας παραμένει αμετάβλητη.

ΛΕΩΝ

leont

Τελείως εκτός προγράμματος ενδέχεται να βγείτε σήμερα, αφού και άσκοπο τρέξιμο θα έχετε και απογοήτευση για το αποτέλεσμα. Όλα τα υπόλοιπα όμως δεν σας αγγίζουν τόσο όσο ένα άτομο που προσπαθείτε τόσο καιρό να προσελκύσετε και φαίνεται ότι τελικά εκπέμπετε σε άλλο μήκος κύματος. Κουρασμένοι σωματικά και ψυχικά ίσως ψάξετε να βρείτε κάποιον φίλο να τα πείτε και να ξεσπάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είστε αποφασισμένοι να οπλιστείτε με κουράγιο και να αντιμετωπίσετε με ηρεμία ό, τι προκύψει σήμερα αλλά δεν φαίνεται στο τέλος να το επιτυγχάνετε. Κάτι οι καυγάδες και οι μουρμούρες από το σύντροφο, κάτι τα υπονοούμενα και οι μπηχτές, όλες οι καλές σας προθέσεις δείχνουν να πετούν μακριά και εσείς απλά το μόνο που σκέφτεστε είναι ότι μια κουβέντα ακόμα να ακούσετε θα εκραγείτε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Πάνω που πιστεύετε ότι έχετε ισορροπήσει μέσα σας και έχετε καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα, έρχεται η σημερινή μέρα να σας αποδείξει περίτρανα ότι μάλλον βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο με όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν στους ουρανούς σας αναγκάζει να ξαναπιάσετε κάποια θέμα στη σχέση σας ή στα ερωτικά σας και να δείτε τη γυμνή αλήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Τι να πιάσετε και τι να αφήσετε σήμερα με τον Ήλιο και Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιό σας να κάνουν όψη με Άρη και Πλούτωνα. Εσείς λοιπόν βρίσκεστε αντιμέτωποι με το σύντροφο ή τον αγαπημένο σας και αποφασίζετε να πείτε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Τόσες μέρες αποφεύγατε να έρθετε σε ρήξη αλλά πλέον ούτε ο χρόνος ούτε και η διάθεσή σας σάς παίρνει για άλλη αναβολή, αφού βλέπετε ότι η κατάσταση έχει παραγίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Κάποιοι από τους φίλους σας ίσως διαφωνούν με τον τρόπο που χειρίζεστε μια ερωτική σας υπόθεση και είναι πολύ πιθανό σήμερα εκεί που είστε μες στην καλή χαρά να σας το πουν. Σίγουρα θα σας εκνευρίσει το δεικτικό τους ύφος και θα προσπαθήσετε να υπερασπίσετε τον εαυτό σας αλλά δε θα το πάρετε και βαρέως αφού δεν έχετε κανένα σκοπό να αφήσετε να σας χαλάσουν τη φάση κάποια σχόλια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Τα απλώνετε και τα μαζεύετε σαν μπουγάδα τα πράγματα στα ερωτικά σας με αποτέλεσμα να κάνετε ένα βήμα μπρος και δύο πίσω. Ίσως σήμερα αναθεωρήσετε αρκετά τη στάση σας που αφορά σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει αλλά δεν έχετε καταλήξει αν θέλετε μαζί του κάτι πιο μόνιμο ή απλά να υπάρχει στη ζωή σας. Πάντως όπου κι αν καταλήξετε, καλό θα ήταν προς το παρόν να το κρατήσετε για τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Τα θέματα που γεννιούνται στα ερωτικά σας δεν έχουν τελειωμό το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να μην σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Γι' αυτό ίσως είναι προτιμότερο να μην αποφεύγετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, κάτι που τώρα σας βολεύει αφάνταστα, αφού έχετε το πεδίο ελεύθερο να κινηθείτε, αλλά να αποφασίσετε επιτέλους τι θέλετε, ακόμα κι αν χρειαστεί να θυσιάσετε τη βολή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ένα ερωτικό θέμα που έρχεται και πάλι στην επιφάνεια ενδέχεται σήμερα να σας ρίξει ψυχολογικά. Δεν χρειάζεται όμως να το παίρνετε τόσο κατάκαρδα γιατί πιθανόν να μην είναι τόσο σοβαρό όσο νομίζετε. Γι' αυτό μη βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση και συζητήστε το με τον άνθρωπό σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved