Ερωτικό ωροσκόπιο 28/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Με καλή διάθεση και προπαντός με ιδιαίτερη ηρεμία ξεκινάτε το πρωινό σας κι έτσι μπορείτε να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά την αργία σας παρέα με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Κατά το βραδάκι είναι πολύ πιθανή κάποια έξοδος με φίλους ή το ταίρι σας και έτσι θα ολοκληρωθεί η μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Οι αδέσμευτοι έχετε περισσότερες πιθανότητες για μια νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Μέχρι το βράδυ θα είστε αρκετά καλά κι επειδή αισθάνεστε την ερωτική σας διάθεση να ανεβαίνει ίσως δε θα λείψουν ευκαιρίες για διασκέδαση και κάποια φλερτ ή παιχνίδια τέτοιου τύπου που θα σας φτιάξουν ακόμα περισσότερο. Οι δεσμευμένοι βρίσκετε ευκαιρία να ξεκουραστείτε αλλά και να αφιερώσετε περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο στο σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ενδέχεται σήμερα να επιδιώξετε μια συνάντηση με το άτομο που σχετίζεστε ερωτικά με σκοπό να συζητήσετε ένα κοινό σας θέμα που σας απασχολεί έντονα ή που έχει προκύψει και θέλετε να ακούσετε την άποψή του για το πώς θα ήταν καλύτερο να το αντιμετωπίσετε. Η κατάσταση εξαιτίας του Άρη στην Παρθένο είναι έτσι κι αλλιώς κάπως τεταμένη οπότε θα αποφύγετε να κάνετε του κεφαλιού σας να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιο ερωτικό σας θέμα και ίσως η ευχάριστη τροπή του που δεν περιμένατε θα σας χαροποιήσει αρκετά σήμερα και θα σας ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη. Ήδη βέβαια είχατε αρχίσει να λαμβάνετε σήματα από το σύμπαν ή τουλάχιστον το Δία που είναι στο ζώδιό σας για βελτίωση των αισθηματικών σας αλλά δεν ήσασταν και πολύ αισιόδοξοι. Αρκεί όμως να μην θεωρηθεί σαν αντιστάθμισμα των οικονομικών σας.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα είστε στα καλύτερά σας όχι μόνο γιατί η εβδομάδα ξεκινά με μια μη εργάσιμη μέρα αλλά και γιατί η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση που εκπέμπετε συντελεί στο να συγκεντρώσετε όλα τα βλέμματα και τα καλά λόγια πάνω σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη την ημέρα στο ζώδιό σας και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο για νέα αισθηματικά ξεκινήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αρκετά θέματα πρακτικής φύσεως θα σας απασχολήσουν σήμερα και δεν θα είστε σε θέση να ξεκουραστείτε όσο θα θέλατε στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρα. Όμως μην ανησυχείτε γιατί από το απόγευμα και μετά η κατάσταση δείχνει να αλλάζει αφού υπόσχεται ευχάριστες στιγμές με το έτερο ήμισυ που είναι ιδιαίτερα πρόθυμο να συμβάλει στην χαλάρωση και τη φροντίδα σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Και σήμερα θα είναι έντονη η διάθεσή σας να βγείτε έξω και να χαρείτε τη μέρα σας παρέα με κάποια πρόσωπα που μαζί τους διασκεδάζετε και περνάτε καλά, οπότε μια συνάντηση μαζί τους είναι πολύ πιθανή. Επίσης, ίσως θελήσετε να βρεθείτε με ένα έμπιστο άτομο που για σας η γνώμη του είναι πολύτιμη και τη χρειάζεστε επειγόντως για ένα ερωτικό θέμα που έχει προκύψει και σας έχει μπερδέψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα έχετε πολύ διάθεση αλλά και όρεξη και ίσως αυτό σας σπρώξει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο σας που από καιρό θέλατε αλλά βαριόσασταν ή δεν είχατε τη διάθεση. Ενδέχεται το βράδυ, ικανοποιημένοι από τον εαυτό σας και όλα όσα καταφέρατε να αναζητήσετε την αγκαλιά του προσώπου που σας ενδιαφέρει και να του αφιερώσετε το πιο σημαντικό κομμάτι της μέρας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δεν είστε ακόμα έτοιμοι να πείτε «τα κεφάλια μέσα» αφού θα συνεχίσετε στο ίδιο τέμπο χαλάρωση και βόλτες που σας ανανεώνουν ενώ κάποια συνάντηση, τυχαία ή μη, με το άτομο που σχετίζεστε ερωτικά ενδέχεται να σας δώσει την ευκαιρία να εκφραστείτε πιο ανοικτά και ειλικρινά για τα αισθήματά σας αλλά και γι' αυτά που σκέφτεστε για το κοινό σας μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μια θετική εξέλιξη στα ερωτικά σας είναι αυτό που περιμένετε για να αρχίσετε να ζεσταίνετε τη μηχανή της καρδιάς σας και πάλι. Βαρεμάρα, κούραση και αρνητικές σκέψεις έχουν στήσει χορό τόσο καιρό γύρω σας αλλά σήμερα κάτι μπορεί να γίνει που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα σας φτιάξει τη μέρα. Γι' αυτό η υπομονή σας είναι αρετή και σας ανταμείβει την κατάλληλη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα θέλετε να μοιραστείτε τη μέρα σας με τη σχέση σας, κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν συναισθηματικά. Η Σελήνη στο Λέοντα αλλά και γενικά οι... ουρανοί είναι πιο χαλαροί με σας αυτές τις μέρες και έτσι σας δίνουν το περιθώριο να επαναξιολογήσετε ή να ξαναδείτε κάποια στοιχεία του συντρόφου σας που θεωρούσατε δεδομένα ή δεν είχατε δώσει την απαιτούμενη σημασία.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Νιώθετε λίγο κουρασμένοι σήμερα και ίσως αποφασίσετε να μείνετε λίγο μόνοι σας και να χαλαρώσετε. Ένα μυστικό όμως που μπορεί να έχετε ή να μάθατε για το σύντροφό σας θα σας βάλει σε δίλημμα για το αν πρέπει να το φέρετε στο τραπέζι των συζητήσεων ή προς το παρόν να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Σαφώς και όλο αυτό θα επηρεάσει και την ψυχολογία σας και τη συμπεριφορά σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved