Ερωτικό ωροσκόπιο 25/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα για αλλού να ξεκινήσετε τη μέρα σας και τελείως αλλού να καταλήξετε, αφού ένα ερωτικό σας θέματα μπορεί να σας βγάλει για λίγο από το πρόγραμμά σας ενώ δεν αποκλείεται και το μυαλό σας να μην είναι τόσο καθαρό για να το αντιμετωπίσει. Το συναίσθημα δεν είναι ο καλύτερος κριτής και σας θολώνει το τοπίο, οπότε δε χρειάζεται να βιάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Με τον Ήλιο σε όψη με τον Ποσειδώνα στον 7ο οίκο σας ίσως θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα, πριν βγάλετε συμπεράσματα για ένα θέμα που σας απασχολεί στη σχέση σας γιατί πολλά στοιχεία που σας είναι χρήσιμα δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα. Προσπαθήστε να μην κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, ασχοληθείτε με αυτά που γνωρίζετε καλά και μην βασίζεστε σε εύκολες λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Δεν βγάζετε άκρη σήμερα σε αυτά που ακούτε. Πολλές συγκεχυμένες πληροφορίες με αρκετή ίσως δόση αναλήθειας σας κάνουν να τα χάνετε και να αναρωτιέστε για το τι ισχύει και τι όχι για το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Παρόλα αυτά, επειδή γύρω σας πλανάται μια ατμόσφαιρα μάλλον αβέβαιη, δε θα ήταν απίθανο τίποτα από αυτά να μην ισχύει και εσείς να χάσετε κάτι καλό.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση σήμερα και ίσως να νοσταλγήσετε με τη βοήθεια του ανάδρομου Ερμή στον 5ο σας οίκο κάποιο έρωτα του παρελθόντος. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει μια μελαγχολία και να αρχίσετε να αναπολείτε όλες τις όμορφες κοινές στιγμές σας. Επειδή το τότε είναι αναπόσπαστο κομμάτι του παρόντος σας ίσως αναρωτηθείτε κατά πόσο αυτό που έχετε τώρα στη ζωή σας είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ

leont

Προσπαθείτε σήμερα να βάλετε μια τάξη μέσα σας γιατί βλέπετε ότι αν συνεχίσετε να είστε σκορποχώρι στα ερωτικά σας, δε θα τη βγάλετε καθαρή. Οι συνεχείς απαιτήσεις που ανθρώπου σας που σας έχουν κουράσει σε συνδυασμό με το πλανητικό σκηνικό που παίζεται πάνω από το κεφάλι σας σάς ωθούν να κόψετε κάτι γιατί με το πολύ φιλότιμο που επιδεικνύετε στο τέλος θα βρεθείτε να χρωστάτε κιόλας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Γενικά, είστε σε μια φάση της ζωής σας που αναζητάτε καινούργια ενδιαφέροντα και πάνω απ' όλα ένα πρόσωπο στη ζωή σας που θα σας ανανεώσει και θα σας βάλει σε μια κατάσταση πλήρους χαλαρότητας και ξενοιασιάς. Με τον Άρη όμως στο ζώδιό σας μάλλον στο αντίθετο καταλήγετε, αφού πέφτετε πάνω σε διάφορα άτομα που σας προκαλούν επιπλέον προβλήματα και μάλιστα εκεί που είστε εσείς μια χαρά.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Τον τελευταίο καιρό είναι πλέον γνωστό ότι η κατάσταση στην ερωτική σας ζωή είναι μπερδεμένη. Πολλές αλλαγές σας έχουν αναστατώσει και προσπαθείτε να ισορροπήσετε στα νέα δεδομένα με τα προγνωστικά να μεταβάλλονται ανάλογα τη στιγμή. Σήμερα όμως δεν έχετε καμία διάθεση να σκεφτείτε κάτι αρνητικό, αφού μάλλον σας έχει καταλάβει ένας έντονος ρομαντικός οίστρος που σας κάνει να ξεχνιέστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Από τη μια ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας κι από την άλλη ο Ήλιος σας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, η πραγματικότητα και η φαντασία ανακατεύονται αρκετά σήμερα και δεν μπορείτε εύκολα να τις διαχωρίσετε. Τα σενάρια που φτιάχνετε μέσα σας για τον άνθρωπο που είστε μαζί βασίζονται σαφώς στα αισθήματά σας αλλά ενδεχομένως να μην κολλάνε στο άλλο άτομο, όπως πιστεύετε. Γι αυτό χαλαρώστε κι απολαύστε το τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σε γενικές γραμμές έχετε αρχίσει και βλέπετε τα πράγματα λίγο αλλιώς στη σχέση σας και είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε κάποιες καταστάσεις ή να παραδεχτείτε κάποιες αλήθειες που μέχρι χθες ούτε που θα το φανταζόσασταν. Αλλά η μέρα σήμερα δεν είναι ο καλύτερος οδηγός για να παγιοποιήσετε τη θέση σας και να πάρετε αποφάσεις, αφού ενδέχεται να τις αναθεωρήσετε λίαν συντόμως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μετά από τη χθεσινή κουραστική και ίσως αναποτελεσματική μέρα έρχεστε εκ νέου πιο αποφασισμένοι να ξαναβάλετε τα πράγματα κάτω και να δείτε τι πήγε στραβά σε μια ερωτική σας υπόθεση. Εξαιτίας της όψης της ημέρας όμως δεν είστε συγκεντρωμένοι, τα ανακατεύετε μέσα σας και στο τέλος δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη. Μην το παλεύετε άδικα, αφού βλέπετε ότι σήμερα δεν το 'χετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Στο περιβάλλον σας σήμερα επικρατεί μια θολούρα που μεν σας βολεύει, αφού ο σύντροφος δεν ασχολείται μαζί σας και σας αφήνει στην ησυχία σας, δε, κάποιο μεταξύ σας θέμα δεν δείχνει να προχωράει και νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μια ασάφεια. Προκειμένου λοιπόν να μην απασχολείτε το μυαλό σας με όλο αυτό το μπέρδεμα ίσως είναι καλό να καταπιαστείτε με κάτι τελείως άσχετο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ο άνθρωπός σας είναι για σας ο παράδεισός σας και όσο πιο πολύ σας δείχνει την αγάπη του τόσο εσείς του κάνετε όλα τα χατίρια. Παρόλα αυτά σήμερα κάπου τα έχετε μπλέξει και από τη μια η ευαισθησία σας είναι στα πάνω της αλλά από την άλλη το μυαλό σας είναι θολό και εύκολα μπορεί να επηρεαστεί. Μην κάνετε κινήσεις που ίσως μετανιώσετε και τελικά θα χρειαστεί να επανεξετάσετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved