Ερωτικό ωροσκόπιο 23/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Δεν μπορείτε να χαλαρώσετε με τίποτα, αφού η μέρα σας ξεκινά με αρκετό τρέξιμο και επαφές που δεν τρελαίνεστε κιόλας αλλά είναι μέσα στα πλαίσια των, ας πούμε, δημοσίων σχέσεών σας, βαρετές μεν, αναγκαίες δε. Από το βράδυ και μετά, που θεωρείτε ότι κάνατε το χρέος σας, θα ασχοληθείτε με το άτομο που σχετίζεστε ερωτικά και επιτέλους θα αρχίσετε να νιώθετε τι εστί πραγματική ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Από δω και από κει έχουν μαζευτεί στη σχέση σας διάφορα θέματα όλο αυτό το διάστημα, ίσως επειδή ήσασταν απασχολημένοι με άλλα, οπότε με τον Ερμή ανάδρομο στον 7ο σας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αρχίσετε το συμμάζεμα. Ένα άτομο από το παρελθόν είναι πολύ πιθανόν να κάνει δυναμική εμφάνιση στη ζωή σας γι' αυτό, αν δε θέλετε να αναβιώσετε καταστάσεις, καλό θα ήταν να είστε ξεκάθαροι απέναντί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η ταχύτητα με την οποία κινείστε αυτό το διήμερο ελέω της Σελήνης στο ζώδιό σας είναι απίστευτη και τα μέτωπα που ξανοίγεστε αρκετά. Σαφώς όλο αυτό σας κάνει να αισθάνεστε ζωντανοί και δημιουργικοί, έτοιμοι για νέα ξεκινήματα και καινούργιες καταστάσεις όμως κωφεύετε στη σχέση σας. Δεν ακούτε τι προσπαθεί να σας πει ο άνθρωπος που είναι δίπλα σας γι' αυτό διαθέστε και σ' αυτόν λίγο χρόνο.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογία σας αν και δεν είναι η καλύτερη, διαφέρει αρκετά από τη χθεσινή μέρα. Τελικά θα δείτε ότι δεν ισχύει η παροιμία «η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί» αφού από το βράδυ και μετά θα υπάρξει μια μεταστροφή και μέσα σας και σε αυτό που εισπράττετε από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Είστε πιο ήρεμοι και με θετικότερη αντιμετώπιση σε κάποια θέματα κι αυτό δημιουργεί μια γλυκιά ατμόσφαιρα ανάμεσά σας.

ΛΕΩΝ

leont

Γνωστοί και φίλοι δε λένε να σας αφήσουν να βαρεθείτε ούτε σήμερα, καθώς οι προτάσεις για εξόδους και συγκεντρώσεις πέφτουν βροχή και η επιλογή σας θα είναι αρκετά δύσκολη. Αυτό που θα γύρει την πλάστιγγα υπέρ κάποιας, θα είναι ένα άτομο το οποίο θέλετε διακαώς να ξαναδείτε κι εφόσον ανήκει σε συγκεκριμένη παρέα, μάλλον θα την επιλέξετε με κλειστά μάτια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Προσπαθείτε να μην ανταποκριθείτε σε όλο αυτό το χαμό που γίνεται γύρω σας και να κρατήσετε τα προσχήματα αλλά η αλήθεια είναι ότι οι αντιστάσεις σας έχουν κάνει φτερά εδώ και λίγο καιρό και δεν θα αργήσετε και πολύ να υιοθετήσετε το ρυθμό. Σήμερα είναι καλή μέρα να καλέσετε στο σπίτι σας κάποιους ανθρώπους που αγαπάτε ή να αφιερώσετε το βράδυ σας στο σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ειδήσεις ή απόψεις ενδέχεται σήμερα να σας δημιουργήσουν μια νευρικότητα ή αμφιβολίες και να αρχίσετε να βάζετε με το νου σας διάφορα για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Κάποια συνάντηση όμως με γνωστό ή συγγενή σας θα στρέψει το μυαλό σας αλλού και θα σας βοηθήσει να δείτε πιο αντικειμενικά ή αποστασιοποιημένα την όλη κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα είστε στα καλύτερά σας γιατί όχι μόνο θα ξεκουραστείτε αλλά θα φροντίσετε να το ευχαριστηθείτε κιόλας. Στο μυαλό σας βέβαια κάποια θέματα που αφορούν στα της σχέσης σας είναι ακόμα σε σύγχυση αλλά είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε. Οι ελεύθεροι πιθανόν δεχτείτε μια ερωτική πρόταση, χωρίς φόβο αλλά με πάθος, που σας δίνει την ευκαιρία να... ξαναζεσταθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη στον 7ο οίκο σας ακόμα θερμαίνει τα συναισθήματά σας και νιώθετε την αισιοδοξία να σας συνεπαίρνει. Μια νέα σχέση, προϊόν ίσως της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, είναι πολύ πιθανή. Αλλά ακόμα και οι δεσμευμένοι βλέπετε ότι το πάθος δείχνει να ξαναφουντώνει στη σχέση σας, ανανεώνοντας την ψυχολογία αλλά και το ενδιαφέρον σας που μπορεί να είχε λίγο ατονήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Τα πολλά λόγια δεν τα μπορείτε, τα λίγα σας κάνουν και υποψιάζεστε ότι κάτι δεν πάει καλά με σας και το ταίρι σας και γενικώς το μόνο που δε σας χαρακτηρίζει σήμερα είναι η σταθερότητα στις αντιδράσεις σας. Παρόλα αυτά, έχετε την προσοχή σας στραμμένη και τα αφτιά και τα μάτια σας ανοιχτά και καταγράφετε ό, τι θεωρείτε σημαντικό μην τυχόν και βγάλετε κάποιο συμπέρασμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Χρειάζεται να δράσετε άμεσα και να μην σκεφτείτε πολύ, ιδίως σε ένα ερωτικό θέμα που φαίνεται να σας ταλαιπωρεί εδώ και μέρες. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να προτείνετε ή να δεχτείτε μια συνάντηση από ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και καιρό αλλά θεωρούσατε ότι δεν έχετε και πολλές ελπίδες. Γι' αυτό μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ντυθείτε, φτιαχτείτε και δρόμο!

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Από τη μια θέλετε να βγείτε σήμερα μια βόλτα και να χαρείτε την ημέρα αλλά από την άλλη το ξανασκέφτεστε γιατί βαριέστε και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Περνάει από το μυαλό σας να καλέσετε δυο - τρεις φίλους στο σπίτι αλλά κι αυτό δεν σας πολυαρέσει. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να κάνετε... πολλά με το αγαπημένο σας πρόσωπο, μακριά από όλους και όλα που για σας είναι το ιδανικότερο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved