Ερωτικό ωροσκόπιο 22/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Ούτε και σήμερα προβλέπεται να ηρεμήσετε, αφού κάποια αναπάντεχα νέα ενδέχεται να σας αναστατώσουν ενώ μια συνάντηση που είχατε κανονίσει με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι πιθανό να αναβληθεί. Και μόνο το γεγονός ότι περιμένατε πως και πως και τελικά μείνατε... από λάστιχο είναι αρκετό να σας εκνευρίσει και να χαλάσει την υπόλοιπη μέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Έχετε αρκετά θέματα να λύσετε, αρχικά όμως αυτά που σχετίζονται με τα ερωτικά σας ή το σύντροφό σας και σήμερα δεν θα ξέρετε με τι να πρωτοασχοληθείτε. Αν καταφέρετε τελικά να διευθετήσετε κάποια από αυτά, θα είναι θαύμα. Στα προσωπικά σας πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί υπάρχει η περίπτωση ένα να ισιώνετε και δέκα να στραβώνουν, οπότε μην σπαταλάτε τσάμπα ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο μπορεί να ενισχύει την καλή δημόσια εικόνα σας αλλά δημιουργεί και μια ένταση μέσα σας που δυστυχώς βγαίνει και προς το σύντροφο κι ενδεχομένως να μην το έχετε καν αντιληφθεί. Τα νεύρα σας δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και ίσως αρπαχτείτε με μια μικρή αφορμή γι' αυτό προσέξτε, ιδιαίτερα στη σχέση σας.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα νιώθετε περίεργα, αφού η διάθεσή σας θυμίζει παλάντζα που γέρνει πότε από τη μια και πότε από την άλλη. Αισθάνεστε κουρασμένοι, καταπονημένοι και το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να κλείσετε τηλέφωνα και υπολογιστές και να ξεχάσετε οτιδήποτε υπάρχει έξω από το σπίτι σας. Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να αναζητήσετε τη φροντίδα και το κανάκεμα από το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ

leont

Η κοινωνικότητά σας είναι ιδιαίτερα αυξημένη αυτή την περίοδο γι' αυτό και ήδη θα έχετε κάνει τα πλάνα σας για το βράδυ. Η έντονη δραστηριοποίηση και συμμετοχή σας σε διάφορες ομάδες σας ανοίγει κι ένα νέο κύκλο γνωριμιών και κάποιες από αυτές ίσως ξυπνήσουν ένα ερωτικό ενδιαφέρον από τη μεριά σας και με τον Άρη στο 2ο οίκο σας αυτήν την περίοδο είναι απόλυτα φυσιολογικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Έχετε αρχίσει και εμφανίζετε ένα διαφορετικό πρόσωπο, πολύ πιο διεκδικητικό και προκλητικό, έτοιμο να παλέψει γι' αυτό που θεωρεί ότι του ανήκει και σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να το τεστάρετε ιδιαίτερα στα ερωτικά σας. Επίσης είναι πιθανόν να υπάρξει μια πρόκληση από κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, οπότε να είστε προετοιμασμένοι.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Πολλά είναι αυτά που κατακλύζουν το μυαλό σας σήμερα που τα περισσότερα από αυτά έχουν να κάνουν με ένα ερωτικό σας θέμα και ενδέχεται κάποια κίνησή σας να είναι τελείως λανθασμένη. Εξαιτίας της συναισθηματικής σας φόρτισης ή της σύγχυσης να πιεστείτε να κάνετε κάτι που ούτε επιθυμείτε κατά βάθος ούτε και το αποτέλεσμά του θα σας ικανοποιήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να ξεμπλοκάρετε ένα αισθηματικό σας θέμα αλλά με τον Ερμή ανάδρομο πλέον στο ζώδιό σας νιώθετε ή ότι πέφτετε πάνω σε τοίχο ή ότι τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο. Προσπαθήστε να το επανεξετάσετε γιατί είναι πιθανόν κάποια δεδομένα να έχουν αλλάξει και αποστασιοποιηθείτε όσο μπορείτε συναισθηματικά για να έχετε καθαρότερη εικόνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη στους Διδύμους σας επιφέρει μια πολυδιάσπαση, καθώς ξαφνικά βομβαρδίζεστε από ιδέες για το πώς μπορείτε να κρατήσετε ζωντανό το ενδιαφέρον στη σχέση σας. Πολλούς τρόπους θα σκεφτείτε και άλλους τόσους θα απορρίψετε κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά και μόνο το γεγονός ότι ασχολείστε τόσο έντονα θα εκτιμηθεί δεόντως από το έτερο ήμισυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Προσπαθείτε σήμερα με υπερβάλλοντα ζήλο να ξεχάσετε ό, τι ταλαιπωρεί την καρδιά και το μυαλό σας και να ασχοληθείτε με θέματα της καθημερινότητας ή της δουλειάς σας αλλά τελικά, φαίνεται ότι το συναίσθημα είναι πιο ισχυρό από τις υποχρεώσεις σας. Νικημένοι κατά το απόγευμα παίρνετε απόφαση ότι κάποια πράγματα είναι πέρα από τις δυνάμεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Έρωτες νέοι, έρωτες παλιοί και εν δυνάμει έρωτες φαίνεται ότι σας έχουν βάλει στη μέση ενός περίεργου αλλά άκρως ενδιαφέροντος κύκλου. Πριν αρχίσετε να παραπονιέστε ότι ζαλίζεστε και θέλετε να σταματήσει όλο αυτό, αναρωτηθείτε μήπως το έχετε προξενήσει εσείς. Το να μην ξεκόβετε καταστάσεις ή να κρατάτε μια στάση μάλλον ουδέτερη δεν βοηθά κανέναν να προχωρήσει παρακάτω.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα σπρώχνεστε να βρείτε παρηγοριά και ζεστασιά στο άτομο που συνδέεστε ερωτικά και νιώθετε πολύ κοντά σας. Η μέρα σε ρυθμούς είναι ιδιαίτερα κουραστική για τα δικά σας δεδομένα και παρόλο που ο Άρης σας έχει δώσει κάποια ένταση, δεν μπορείτε να γίνετε και από κείνους που τρώνε σίδερα. Καλό είναι λοιπόν να γεμίσετε τις μπαταρίες με φροντίδα και στοργή στην γαλήνη του σπιτιού σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved