Ερωτικό ωροσκόπιο 21/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει κι εσείς μετά από ένα διήμερο μέσα στην ενέργεια βρίσκεστε μάλλον με γεμάτη καρδιά και άδειες... τσέπες. Τα συναισθήματα ξεχειλίζουν σήμερα και έχετε την εντύπωση ότι μπροστά σας ανοίγεται ένας νέος πολλά υποσχόμενος ορίζοντας. Το κακό είναι ότι όλο αυτό σας έχει καταλάβει σε τέτοιο βαθμό που δε σας αφήνει κανένα περιθώριο να ασχοληθείτε με κάποιο άλλο θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα σάς παρουσιάζει αρκετές ευκαιρίες να αναθερμάνετε τη σχέση σας και να ξαναβάλετε νέες βάσεις, αφού νιώθετε ότι παρά τα προβλήματα που ενδέχεται να εμφανίζονται στο δρόμο σας τα συναισθήματα συνεχίζουν να υπάρχουν. Οι ελεύθεροι εκπέμπετε μια έντονη γοητεία που θα σας βάλει στο κέντρο της προσοχής όπου κι αν παρευρεθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Χρειάζεστε επειγόντως ξεκούραση και σήμερα η μέρα είναι μάλλον ακατάλληλη για να το πετύχετε, αφού όλοι κάτι ζητάνε από σας, είτε είναι από την εργασία σας είτε από τη σχέση σας, κάτι που σας κάνει να βαρυγκωμάτε. Κι αν λόγω υποχρεώσεων στη δουλειά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς στην προσωπική σας ζωή ενδέχεται να είστε λίγο κοφτοί, τονίζοντας στο σύντροφό σας ότι έχετε και όρια.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανό κάποιο άτομο από το φιλικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον να έχει τρυπώσει αθόρυβα και χωρίς να το καταλάβετε στην καρδιά σας και σήμερα ίσως το συνειδητοποιήσετε. Το γεγονός αυτό από τη μια σας βάζει σε μια διαδικασία να κάνετε διάφορα ερωτικά σενάρια από τη μια και από την άλλη να αισθάνεστε κάπως άβολα λόγω του ότι δε θέλετε να δώσετε δικαιώματα στον κύκλο σας.

ΛΕΩΝ

leont

Όλα τα βλέμματα τώρα τελευταία είναι συγκεντρωμένα πάνω σας αφού το πλανητικό σκηνικό και ιδιαίτερα η Αφροδίτη στον Τοξότη σας εφοδιάζει με σπιρτάδα αλλά και χιούμορ, ένα συνδυασμό αρκετά ενδιαφέρον για το άλλο φύλλο. Πολλά είναι τα άτομα που ίσως σας προσελκύσουν με ερωτική διάθεση αλλά εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την επιλεκτικότητά σας για να μην τρέχετε μετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα λίγα θα ακούσετε αλλά πολλά θα καταλάβετε από το αγαπημένο σας πρόσωπο αφού μπορεί να είναι λιγομίλητο αλλά υπάρχει αρκετή ουσία και αλήθεια στα λεγόμενά του. Αυτό μπορεί να σας ωθήσει να μπείτε σε διαδικασία να επανεξετάσετε τη στάση ή τη συμπεριφορά των τελευταίων ημερών απέναντί του και να αντιληφθείτε ότι ίσως εκπέμπετε λόγω Άρη έναν εκνευρισμό.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Δε θέλετε να πιέζεστε χρονικά ούτε και να ρισκάρετε κάποιες αποφάσεις που ίσως αφορούν σε ερωτικό σας θέμα και για αυτό το ρίχνετε σε αναβολές ή χρησιμοποιήσετε κάποιες δικαιολογίες προκειμένου να κερδίσετε λίγο χρόνο ακόμα. Το θέμα είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις οφείλετε να κινείστε λίγο πιο γρήγορα γιατί καλώς ή κακώς στη βράση κολλάει το σίδερο...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Με την Σελήνη στον Ταύρο και στον 7ο σας αντιλαμβάνεστε ότι το να αφήνετε στην τύχη τους κάποια πράγματα που αφορούν στη σχέση σας το μόνο που μπορεί να επιφέρει είναι απόσταση ή προβλήματα. Κι επειδή η κατάσταση είναι ρευστή, θα πρέπει να ανακτήσετε τη δύναμή σας για να ανακαταλάβετε το... οχυρό πριν να είναι αργά. Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει η διατήρηση της σχέσης σας αρχίστε να ασχολείστε μαζί της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Πολλά μπορεί να ειπωθούν σήμερα από το σύντροφό σας όμως, όχι μόνο δεν θα αποδεχτείτε εύκολα την όποια ευθύνη ή το λάθος σας αλλά θα προσπαθήσετε να βγείτε κι από πάνω. Το έξυπνο πουλί όμως από τη μύτη πιάνεται και καλά θα κάνετε να μην υποτιμάτε ούτε τα συναισθήματα ούτε τη νοημοσύνη του ατόμου που είναι δίπλα σας γιατί τα αποτελέσματα δε θα είναι υπέρ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Δεν είστε και πολύ αισιόδοξοι, ούτε όμως και χάλια, σήμερα, αφού ναι μεν μετά τις τελευταίες σας απόπειρες να ξανοιχτείτε λίγο και να μην παριστάνετε τους εσώκλειστους κάτι καταφέρατε αλλά σήμερα βλέπετε ότι κάπου σκαλώνει. Τα πράγματα όμως δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη κι ιδίως στα αισθηματικά θέματα αλλά επειδή είστε μαθημένοι στο «περίμενε», δεν απογοητεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Δεν είστε άτομα που ξεκινούν με ενέργεια και διάθεση τη Δευτέρα και παρόλο που έχετε αρκετά πράγματα στο νου σας που πρέπει να καταπιαστείτε δε θέλετε να κουνήσετε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι, πόσο μάλλον να εγκαταλείψετε το σπίτι και το ταίρι σας. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να κάνετε ό, τι είναι να ξεμπερδέψετε και να καταφύγετε και πάλι στη ζεστασιά μιας αγκαλιάς που αποτελεί αυτόν τον καιρό το ιδανικό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Οι συζητήσεις επί συζητήσεων χωρίς ουσία ή αποτέλεσμα μπορεί να είναι η ειδικότητά σας, ιδιαίτερα αν θέλετε να αποφύγετε να δώσετε απαντήσεις, να πάρετε συγκεκριμένη ευθύνη ή να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση. Σήμερα όμως ίσως πιεστείτε για κάτι απ' όλα αυτά από το σύντροφό σας και μάλιστα ζητώντας σας να είστε περιεκτικοί στα λόγια σας και πολύ συγκεκριμένοι.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved