Ερωτικό ωροσκόπιο 20/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση του κυβερνήτη σας, Άρη, με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να μη σας επηρεάζει τόσο άμεσα αλλά σας κάνει να αισθάνεστε ότι δεν ξέρετε που πατάτε και που βρίσκεστε. Η απώλεια προσανατολισμού και η θολούρα μέσα σας θα είναι μεγάλη, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας θέματα γι' αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί να μην ξεφύγετε κι αρχίσετε να ονειροβατείτε, αφού η προσγείωση μάλλον θα είναι απότομη.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Για μια ακόμα φορά στη ζωή σας θα διαπιστώσετε ότι το να είστε καλοπροαίρετοι και χωρίς δεύτερες σκέψεις στα ερωτικά σας είναι αρκετά επιζήμιο για σας, αφού τελικά την πατάτε και μάλιστα χοντρά. Ένα άτομο που σας άφησε να ελπίσετε για κάτι παραπάνω ή εσείς το προσδοκούσατε, επειδή σας έριξε με όμορφα λόγια σας διαψεύδει παντελώς και μένετε με ένα παράπονο πικρό...

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ασυνεννοησία και σύγχυση επικρατεί σήμερα στη σχέση σας καθώς άλλα λέτε, άλλο καταλαβαίνει το άτομο που είστε μαζί κι άλλα κάνει. Από όλο αυτό το μπάχαλο έναν εκνευρισμό θα τον αποκτήσετε ενώ αυτό που ίσως σας ταράξει περισσότερο είναι οι δικαιολογίες που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για πράξεις ή κινήσεις που τελικά αποδεικνύονται τελείως άστοχες και άχρηστες.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ψέμα φαίνεται να σας περικυκλώνει σήμερα και χάνετε τα αβγά και τα καλάθια, αφού δεν ξέρετε τι να πιστέψετε. Οι αμφιβολίες για το αν το άτομο που ενδιαφέρεστε ερωτικά σας λέει την αλήθεια ή όλοι οι υπόλοιποι που δεν έχουν στο κάτω-κάτω κανένα συμφέρον, βασανίζουν το μυαλό σας. Όλη αυτή η ανασφάλεια σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς σε κινήσεις και λόγια του και σας κάνει να κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα.

ΛΕΩΝ

leont

Η διάθεσή σας για ερωτικά παιχνίδια είναι ιδιαίτερα αυξημένη σήμερα, μάλλον δώρο της Αφροδίτης στον Τοξότη αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν κινδυνεύετε να σας βγουν ξινά, αφού τουλάχιστον αυτή τη μέρα τα σχέδια δεν βγαίνουν όπως τα περιμένετε ή δε βγαίνουν καθόλου. Αναβολές, καθυστερήσεις και σπατάλη χρόνου χωρίς λόγο και ουσία σας κάνει να αναφωνείτε με απελπισία: «γιατί Θεέ μου; Τι έχω κάνει;»....

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ο Άρης στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ήδη σας είχε πιάσει αλλά σήμερα σας δίνει την εντύπωση ότι φυλούσε το καλύτερο για το τέλος. Η σχέση σας μετατρέπεται σε τεστ πολλαπλών απαντήσεων εκ των οποίων η μία είναι παγίδα. Σκονάκι δεν έχετε κάνει, βοήθεια από κάποιον άλλο δεν φαίνεται να έχετε για να σας «σφυρίξει» το σωστό ή να το κρυφοκοιτάξετε και μένετε με το βλέμμα μετέωρο αναρωτώμενοι: «το Α, το Β ή μήπως το Γ;».

ΖΥΓΟΣ

lbr

Το ότι επιζήσατε από την πρόσφατη Πανσέληνο-έκλειψη και μάλιστα με μικρές αμυχές δε σημαίνει ότι είστε και στα καλύτερά σας σήμερα. Σας παίρνουνε τα κλάματα, οι καημοί και τα παράπονα και δεν είστε απόλυτα σίγουροι γιατί. Παλιές χαρούμενες στιγμές με περασμένες αγάπες κάνουν πρόωρα παρέλαση μπρος στα μάτια σας. Τα τσιγάρα, τα ποτά ή τα ξενύχτια πάντως δεν είναι η φυγή που σας χρειάζεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ευτυχώς που διατηρείτε την επιφυλακτικότητά σας και δεν ξανοίγεστε σε εξομολογήσεις παρά μόνο στους δικούς σας ανθρώπους, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι γιατί η ζημιά θα ήταν πολύ μεγαλύτερη. Η αιτία είναι ότι σήμερα ίσως βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση είτε να τα μαζέψετε όπως-όπως, είτε να έρθετε αντιμέτωποι με μια άλλη πραγματικότητα σε σχέση με το άτομο που σας ενδιαφέρει που δεν θα ξέρετε πώς να το δικαιολογήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Θα πρέπει να ανησυχείτε σήμερα μόνο στην περίπτωση που θα ακυρώσετε τελείως τη λογική σας γιατί τότε όντως οι παγίδες που μπορεί να πέσετε είναι αμέτρητες. Το να παρασυρθείτε από ένα άτομο που σας φαίνεται αδύναμο ή χρήζει προστασίας και να αποφασίσετε να το «παρηγορήσετε» είναι πολύ πιθανό. Γι' αυτό προσέχετε γιατί μάλλον εσείς θα είστε αυτοί που μετά θα ψάχνετε ώμο για να κλάψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Οι διαψεύσεις των προσδοκιών σας είναι πλέον ψωμοτύρι στην ερωτική σας ζωή αλλά καταφέρνουν πάντα να σας ρίχνουν ψυχολογικά και να σας κάνουν περισσότερο δύσκολους και δύσπιστους. Μέρες σαν τη σημερινή πάντως προτιμάτε να είστε στην άγνοιά σας γιατί ό, τι μαθαίνετε δεν σας κάνουν καλό, αφού σας σπρώχνουν περισσότερο στο «πιο καλή η μοναξιά, από σένα που δε φτάνω, μια σε βρίσκω μια σε χάνω...».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μια ερωτική γνωριμία σας είχε δώσει την εντύπωση ότι είναι αρκετά κοντά σε αυτό που επιθυμείτε και ίσως είχατε πέσει με όλο σας το είναι στην μαρμίτα. Σήμερα όμως μπορεί να χαλαστείτε άσχημα και πολλά ερωτηματικά θα αρχίσουν να γεννιόνται με πρώτο και καλύτερο το αν όντως είναι έτσι το συγκεκριμένο άτομο ή εσείς βλέπετε αυτό που θέλετε, επειδή έτσι σας αρέσει.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Με την αντίθεση Άρη - Ποσειδώνα νιώθετε να σας τυλίγει το συναίσθημα τόσο σφιχτά που μπορεί να σας προκαλέσει στο τέλος... ασφυξία. Δεν σας ενδιαφέρει ούτε το αν η κρίση σας είναι σωστή, ούτε αν πέφτετε έξω, ούτε καν αν η σχέση σας έχει το μέλλον που εσείς επιθυμείτε. Σας αρκεί το τώρα κι αυτά που νιώθετε για το συγκεκριμένο άτομο αλλά καλό είναι να κοιτάτε και που βαδίζετε γιατί οι λακκούβες παραμονεύουν...

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved