Ερωτικό ωροσκόπιο 18/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της αλλά εσείς τώρα αρχίζετε. Η αυτοπεποίθηση μαζί με τον αέρα νικητή που αποπνέετε αποτελούν ένα μείγμα αρκετά δυναμικό. Οι προδιαγραφές για να πετύχετε κάτι καλό στα ερωτικά σας σήμερα με τη Σελήνη ακόμα στο ζώδιό σας είναι πολύ καλές όπως επίσης και η ανάληψη πρωτοβουλιών για κάποια αλλαγή είτε στη σχέση σας είτε στην εμφάνισή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Υπάρχουν διάφορα που γίνονται στη σχέση σας και ενδεχομένως να χρειαστεί είτε να πάρετε θέση ή να αναλάβετε δράση σε κάποια ζητήματα γιατί μόνο έτσι θα ηρεμήσει κάπως το κεφάλι σας και θα ασχοληθείτε πιο χαλαρά με τα υπόλοιπα που σας προβληματίζουν. Όσο τ' αφήνετε βλέπετε ότι το μόνο που καταφέρνετε είναι να διαιωνίζετε καταστάσεις που μετά δεν θα μπορείτε να συμμαζέψετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για σας με την Αφροδίτη στον Τοξότη γι' αυτό φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε δεόντως. Κοινωνικοποιηθείτε, βγείτε, γνωρίστε νέα άτομα και μην τρώτε το χρόνο σας με τα πολλά καθημερινά, πρακτικά θέματα που έτσι κι αλλιώς δε θα σταματούν να προκύπτουν. Έχετε κατά νου ότι σήμερα μέσω κοινών γνωστών ίσως συναντήσετε ένα άτομο που θα σας εξιτάρει.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα νιώθετε έτοιμοι να αλλάξετε πολλά στην προσωπική σας ζωή ή να ρισκάρετε τη δημιουργία μιας νέας σχέσης, όμως οι ρυθμοί σας είναι αντιστρόφως ανάλογοι από τη διάθεσή σας. Ενώ έχετε επιθυμίες που καίγεστε να πραγματοποιήσετε, αργείτε χαρακτηριστικά να κουνηθείτε. Ίσως φοβάστε μήπως κακοκαρδίσετε κάποια δικά σας άτομα αλλά πρέπει να αποδεχτείτε ότι δεν γίνεται να μένουν όλοι ικανοποιημένοι.

ΛΕΩΝ

leont

Ξεκινάτε την ημέρα σας ιδιαίτερα φορτσάτοι και δημιουργικοί αλλά στην πορεία αντιλαμβάνεστε ότι όλη αυτή η ενέργεια που κουβαλάτε δημιουργεί μια ατμόσφαιρα μάλλον ηλεκτρισμένη που, χωρίς να το θέλετε, μπορεί να σας κάνει να εμπλακείτε σε διάφορες διαμάχες ή συγκρούσεις με το ταίρι σας για το αν και κατά πόσο λειτουργείτε εγωιστικά σε κάποια θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα, θα αναγκαστείτε να αναλάβετε τα ηνία σε ένα ερωτικό σας θέμα, αφού βλέπετε ότι οδηγείστε σε αδιέξοδο ή ότι η κατάσταση απαιτεί άμεσες και δραστικές λύσεις. Από το απόγευμα και μετά ο συναγερμός σταματά και έτσι μπορείτε να ηρεμήσετε αλλά και να απολαύσετε τις όμορφες στιγμές του μονοιάσματος. Αλλά η σκέψη του τι θα γινόταν αν δεν κινιόσασταν εσείς, αρχίζει και σας στοιχειώνει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Σελήνη στον Κριό σας βάζει ακόμα μια φορά σε δίλημμα όσον αφορά στη σχέση σας κι αρχίζουν να σας ζώνουν τα φίδια. «Να περιμένω;, «να φύγω;», «να ζήσω ή να πεθάνω σε ένα φλαμένκο απάνω;». Νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε την απόπειρα και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα κι από την άλλη θεωρείτε δύσκολο να ξεκοπείτε συναισθηματικά από ένα άτομο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν μπορείτε να έχετε και τα δύο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Πολλά αλλάζουν σιγά-σιγά στην ερωτική σας ζωή, άλλα προς το καλύτερο κι άλλα προς το χειρότερο και κάπου το 'χετε συνηθίσει κιόλας αλλά σήμερα θα νιώσετε κάπως άβολα, καθώς θα διαπιστώσετε ότι δεν είστε έτοιμοι να το αποδεχτείτε, όπως πιστεύατε και είναι περισσότερα αυτά που θέλετε να διατηρήσετε ως έχουν. Σκεφτείτε όμως ότι μπορεί να χρειάζονται μια επιδιόρθωση που ίσως δεν έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είναι η κατάλληλη περίοδος για σας να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε μακριά, σε μια νέα ερωτική κατάσταση ή να βάλετε τις βάσεις για μια καινούργια σχέση. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σάς δίνει απανωτές ευκαιρίες με πρόσωπα και εμπειρίες που εμφανίζονται στη ζωή σας και θα είναι κρίμα για σας να μείνετε στα ίδια, αν και εφόσον δεν σας ικανοποιούν πια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Είστε σε μια πολύ περίεργη κατάσταση σήμερα, καθώς οι συναισθηματικές κρούσεις που δέχεστε από ένα άτομο σας βγάζουν για λίγο από τη φαινομενική ψυχραιμία σας και ελαφρώς σας αποδιοργανώνουν. Προσπαθείτε να τις διαχειριστείτε, χρησιμοποιώντας τη λογική σας αλλά τελικά δε θα αργήσετε να παραιτηθείτε. Το ρίσκο είναι μεγάλο για τα δεδομένα σας όμως νιώθετε έτοιμοι να υποκύψετε κι ό, τι γίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Αρκετό τρέξιμο κι επαφές για θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά ίσως καταφέρουν να φάνε όλη τη μέρα σας και στο τέλος να αρχίσετε να εκνευρίζεστε. Περιμένατε πως και πώς να έρθει το βράδυ και να συναντηθείτε με το πρόσωπο που θέλετε αλλά έτσι όπως πάει, στο τέλος είτε θα σας φύγει η όποια διάθεση ή θα είστε ράκη. Μην παραιτήστε όμως γιατί εσείς θα χάσετε, άλλωστε μπορείτε να ξεκουραστείτε αύριο...

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Προσπαθείτε να ξεμπλέξετε με μια ερωτική υπόθεση που σας απασχολεί εδώ και μέρες αλλά δε γίνεται χωρίς να φθαρείτε ψυχολογικά, ούτε εύκολα και αβίαστα για σας που όλα έχουν μια καθαρά συναισθηματική χροιά. Αν προσπαθήσετε να το αποφύγετε, ξέρετε ότι αύριο μεθαύριο θα το βρείτε πάλι μπροστά σας, όποτε ξεφορτωθείτε όλη αυτή τη βαρυθυμία γιατί το κάνετε πιο δύσκολο απ' ό, τι είναι.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved