Ερωτικό ωροσκόπιο 17/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Εννοείται ότι και σήμερα θα είστε στις επάλξεις, αφού η Σελήνη εισέρχεται θριαμβευτικά στο ζώδιό σας και σας βάζει σε δράση. Πρώτο σας μέλημα είναι ο εαυτός σας και αυτά που επιθυμείτε να έχετε στην προσωπική σας ζωή. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ένα άτομο που σας ενδιαφέρει πολύ γι' αυτό και αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες για να το προσεγγίσετε και να του εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ίσως μια συμπεριφορά του συντρόφου σας ή κάτι που ειπώθηκε να σας στενοχώρησε αλλά με όλα τα άλλα που συνέβαιναν γύρω σας προς στιγμήν το ξεχάσατε και δεν δώσατε συνέχεια. Τώρα όμως λες και έχει σφηνώσει μέσα σας και το σκέφτεστε όλη μέρα. Επειδή δεν θέλετε να τσακωθείτε και μάλιστα ετεροχρονισμένα, θα απομακρυνθείτε για λίγο για να δείτε τελικά τι θα κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η μέρα είναι αρκετά καλή για σας σήμερα, αφού και ενέργεια έχετε και διάθεση να κάνετε πράγματα που σας χαροποιούν και σας ανανεώνουν. Η προοπτική μιας εξόδου με το ταίρι σας και κάποιους κοινούς σας φίλους είναι πολύ πιθανή γιατί θα σας δώσει την ευκαιρία όχι μόνο να διασκεδάσετε αλλά και να ανταλλάξετε νέα και απόψεις. Οι ελεύθεροι, πάλι, θα αρχίσετε το φλερτ και τα υπονοούμενα με μια νέα γνωριμία.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε γενικές γραμμές είστε καλύτερα σήμερα κι ίσως να φταίει το γεγονός ότι όλες τις προηγούμενες μέρες η εσωτερική σας ένταση να σας έσπρωξε είτε να κάνετε κάποιες κινήσεις στα ερωτικά σας που συνεχώς αναβάλατε είτε να ξεκαθαρίσατε τα πράγματα μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Γι' αυτό τώρα είστε πιο χαλαροί και ήρεμοι, σαν να έφυγε ένα βάρος από πάνω σας και περιμένετε να δείτε τι θα γίνει.

ΛΕΩΝ

leont

Είστε από εκείνους που δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους σε κάποια θέματα και η υπέρβαση αυτών που θεωρείτε εσκαμμένα, ακόμα και από το άτομο που έχετε σχέση, είναι ασυγχώρητη. Παρόλα αυτά, σήμερα κατά κάποιο τρόπο η αντίδρασή σας δεν θα είναι τόσο έντονη, όχι γιατί δεν σας ενόχλησε αυτό που ειπώθηκε αλλά γιατί κατά βάθος καταλαβαίνετε ότι ίσως να υπάρχει ένα δίκιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου νιώθετε την ένταση μέσα σας να μεγαλώνει και προσπαθείτε να κάνετε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε γιατί φοβάστε ότι αν δεν κινηθείτε τώρα σε κάποια θέματα στη σχέση σας, θα σας ξεπεράσουν τα γεγονότα. Άλλωστε ακόμα και στα ερωτικά πιστεύετε ότι το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Σελήνη στον Κριό αυτό το διήμερο σας ωθεί να ενεργοποιηθείτε στον τομέα της σχέσης σας και να αναλάβετε πρωτοβουλίες που όχι μόνο την βελτιώνουν αλλά και την εξελίσσουν. Βέβαια όλα αυτά με κάποιο φόβο μήπως και πιέσετε καταστάσεις ή το άτομο που είναι δίπλα σας, μιας και οι ισορροπίες τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά ευαίσθητες και δε θέλετε να τις ταράξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Μπορεί να μην το δείχνετε και να μην αναφέρετε κάτι, αλλά το μυαλό σας εργάζεται πυρετωδώς και δε θα ηρεμήσει, αν δεν καταφέρετε να βρείτε λύση σε ένα ερωτικό θέμα που σας απασχολεί εδώ και κάποιες μέρες. Υπάρχει μια δυσαρέσκεια από την πλευρά σας και αυτό σας έχει παγώσει λίγο συναισθηματικά γι' αυτό και θέλετε να ξεκαθαρίσετε άμεσα το τοπίο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και να κάνετε κινήσεις στα ερωτικά σας, ορμώμενοι από την Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σας και αυτό σήμερα μπορεί να σας φτάσει στο σημείο να εκτεθείτε. Όχι ότι θα καταπέσει το ηθικό σας ή θα αλλάξετε μοτίβο αλλά σκεφτείτε ότι είναι πιθανόν αυτή σας η στάση, αντί να σας φέρνει πιο κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, τελικά να σας απομακρύνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Κάποιες γκρίνιες ή παράπονα από το σύντροφο είναι πιθανόν σήμερα να κάνουν την εμφάνισή τους και μάλλον δεν έχει άδικο. Η στάση σας δεν θα είναι η συνηθισμένη κρύα ή ανεκτική αλλά πιο ζεστή, καθώς θα δείξετε προθυμία να κάτσετε και να συζητήσετε μαζί του, εφόσον νιώθετε ότι δεν θα αντέξετε άλλες εντάσεις. Πάντως από το μυαλό σας δεν θα βγει ότι όλο αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα, ακόμα κι αν θέλετε να αφοσιωθείτε σε κάτι άλλο, τελικά θα αφιερώσετε τη μέρα σας σε ένα καινούργιο άτομο που έχει εμφανιστεί στη ζωή σας και που η σχέση μεταξύ σας είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Αρκετά είναι αυτά που δεν γνωρίζετε και με την περιέργεια να σας κεντρίζει, θέλετε να βρίσκεστε και να μιλάτε όλο και περισσότερο για να σχηματίσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η διαχείριση των αισθημάτων σας όπως και των οικονομικών σας είναι το ευαίσθητο σημείο σας και σήμερα θα ανακαλύψετε ότι σκορπίζεστε και σπαταλιέστε από δω και από κει ενώ αρκετές από τις ουσιαστικές σας ανάγκες δεν καλύπτονται, με αποτέλεσμα να σας παίρνει από κάτω. Η εύνοια υπάρχει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κι εσείς δεν πρέπει να την εκμεταλλευτείτε ανάλογα κι όχι απλά να αφήνεστε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved