Ερωτικό ωροσκόπιο 16/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Τελικά εσείς του πρώτου δεκαημέρου δεν είναι να βασίζεστε πουθενά, αφού πριν προλάβετε να χαρείτε, η κατάσταση ανατρέπεται και τανάπαλιν. Ευτυχώς τουλάχιστον για σήμερα μάλλον ευχάριστες θα είναι οι εκπλήξεις που σας περιμένουν στα αισθηματικά σας και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό σας δείχνει στην πράξη ότι τελικά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεγράφετε την οποιαδήποτε περίπτωση, για να σας κάτσει...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, σήμερα αποφασίζει να σας ξεβολέψει λιγάκι και να σας δώσει μια γεύση του τι σημαίνει «ξεφεύγω από τα συνηθισμένα». Με πρώτα-πρώτα τα ερωτικά σας όπου οι ανατροπές που θα βιώσετε θα είναι αρκετά ευχάριστες, αρκεί (και το τονίζουμε) να μην σας πιάσει η γνώριμη επιμονή σας και δεν αφήσετε έστω και λίγο ανοιχτό το παράθυρο στις όποιες αλλαγές, μόνο και μόνο από το φόβο του καινούργιου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Εσείς και κάποια άλλα ζώδια ήσασταν πάντα υπέρ των αλλαγών γιατί έτσι ανανεώνεστε και το ενδιαφέρον σας κρατιέται ζωντανό γι' αυτό μόνο χαρούμενοι είστε σήμερα, αφού οι πλανητικές συνθήκες είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Ήδη από το βράδυ η κατάσταση στη σχέση σας τείνει να πάρει τελείως διαφορετικό πρόσωπο, ξαναζεσταίνοντας τα συναισθήματά σας και βάζοντάς σας πάλι σε ερωτικό τριπάκι.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρότι εκ πρώτης όψεως η σημερινή μέρα δε φαίνεται να σας αγγίζει, εν τούτοις μάλλον το αντίθετο θα συμβεί, εφόσον πολλά και απότομα σας έχουν τύχει στα ερωτικά σας από τότε που ο Ουρανός μπήκε στον Κριό και όχι ιδιαίτερα ευχάριστα. Επειδή οι εξωτερικές αλλαγές δεν είναι στο στοιχείο σας και αργείτε πολύ να συνηθίσετε μια νέα κατάσταση ίσως το κόλπο είναι να τις προκαλέσετε εσείς και σήμερα είναι η ευκαιρία σας.

ΛΕΩΝ

leont

Ξεκινώντας τη μέρα σας σήμερα ως συνήθως έχετε την αίσθηση (και καλώς την έχετε) ότι κάτι θα συμβεί στα ερωτικά σας που θα ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση. Μια καινούργια γνωριμία από το πουθενά ή με ένα πολύ ενδιαφέρον και ασυνήθιστο άτομο ενδέχεται να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας ενώ οι δεσμευμένοι θα δείτε τη σχέση σας να αρχίζει να τραβάει την ανηφόρα και μάλιστα με ταχύτητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Εξαιτίας της Αφροδίτης στον Τοξότη έχετε αποκτήσει μια πιο παιχνιδιάρικη και αισιόδοξη στάση στα αισθηματικά σας, γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο στο άλλο φύλο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχετε δει να συμβαίνουν και θαύματα. Σήμερα όμως είναι μια ξεχωριστή μέρα για σας γιατί έχετε την ευκαιρία, από εκεί που δεν το περιμένετε, να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας αναστατώσει και θα σας βγάλει έξω από τα δεδομένα σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ο Ουρανός βρίσκεται εδώ και καιρό στον 7ο οίκο σας, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι σας επηρεάζει αρκετά, πολύ περισσότερο όταν συναντά κι άλλους πλανήτες και αρχίζει το πάρτι, όπως σήμερα που κάνει όψη με την κυβερνήτη σας, Αφροδίτη. Αυτό σας δίνει άπειρες ευκαιρίες να αποτινάξετε από τα ερωτικά σας ό, τι δε σας χρειάζεται πλέον ή φέρνει στο δρόμο σας ξαφνικά ένα άτομο που ψάχνατε εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η μέρας σας προμηνύεται άκρως απρόβλεπτη στα ερωτικά σας και μάλιστα με θετικό για σας τρόπο. Αν και δεν είστε υπέρ των εκπλήξεων για σήμερα τουλάχιστον θα διαπιστώσετε ότι όταν είναι ευχάριστες, δε χαλιέστε καθόλου. Σαν παιδιά που απρόσμενα τους κάνει κάποιος το δώρο της ζωής τους, έτσι κι εσείς σήμερα θα κλείσετε στην αγκαλιά σας αυτό που θα σας προσφέρει η μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η μέρα είναι φτιαγμένη για σας σήμερα αφού το ενθουσιώδες και περιπετειώδες πνεύμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας συναντά το ασυνήθιστο, καινούργιο και συναρπαστικό του Ουρανού και η ανάμειξή τους μόνο χαρά μπορεί να σας φέρει. Από το βράδυ και μετά ενδέχεται να χάσετε το μπούσουλα γιατί ο έρωτας είναι αποφασισμένος να κάνει θεαματική είσοδο στην καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ο επιθετικός προσδιορισμός που σας ταιριάζει γάντι σήμερα είναι «κεραυνοβολημένοι». Μπουχτισμένοι από αρκετά θέματα που δε λένε να σας αφήσουν σε ησυχία, το μόνο που δεν σκέφτεστε είναι τα ερωτικά σας. Κι εδώ είναι που παρεμβαίνει το σύμπαν και ξαφνικά γνωρίζετε αλά Άρλεκιν ένα πρόσωπο που ούτε καν περιμένατε. Τι σου είναι ο άτιμος ο Ουρανός...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ελάτε τώρα! Σήμερα γελάνε και τα μουστάκια σας. Για κάτι τέτοιες μέρες ζείτε εσείς που ξεφεύγουν τελείως από τα προγραμματισμένα και τα τετριμμένα και τρίβετε τα χέρια σας από ευχαρίστηση. Η ατμόσφαιρα γύρω σας θετικά ηλεκτρισμένη και εσείς έτοιμοι να απολαύσετε αναπάντεχες εκπλήξεις στα ερωτικά ή τη σχέση σας που είτε θα τις κάνετε και θα πιάσετε το άλλο άτομο εξ απήνης είτε θα τις δεχτείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Θέλετε μια ήρεμη ζωή και όταν ταράσσονται τα νερά σας, εσείς τα χάνετε και δεν ξέρετε πώς πρέπει να αντιδράσετε. Σήμερα όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά αφού όσοι είστε ελεύθεροι ίσως κάνετε μια γνωριμία που ξεφεύγει αρκετά από αυτό που θεωρείτε εσείς ότι είναι ο τύπος σας, παρόλα αυτά δεν θα μείνετε καθόλου δυσαρεστημένοι. Οι δεσμευμένοι ετοιμαστείτε να γευτείτε πρωτόγνωρες εμπειρίες με το ταίρι σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved