Ερωτικό ωροσκόπιο 14/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα σας ξεκινά σε πολύ καλό κλίμα, καθώς νιώθετε ότι όλα τα αρνητικά στοιχεία που σας ζόριζαν μέχρι τώρα αρχίζουν σιγά-σιγά και εξαφανίζονται κι έτσι έχετε την άνεση να κινηθείτε με τον αυθορμητισμό που σας διακατέχει. Ο έρωτάς σας είναι στο πλευρό σας και σήμερα θα φροντίσετε να περάσετε καλά μαζί του, αν και δεν θα το παρακάνετε, καθότι καθημερινή.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είστε έτοιμοι να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας, τουλάχιστον για σήμερα, σε ένα θέμα της σχέσης σας που σας προβληματίζει ή σας αγχώνει. Ίσως έχετε ήδη αντιληφθεί ότι όσο κρατάτε μια αλύγιστη και επίμονη συμπεριφορά, αντί να μειώνονται τα προβλήματα μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας αυξάνονται, καθιστώντας σας τελικά υπεύθυνους για ό, τι προκύπτει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ήδη έχετε αρχίσει να γεύεστε τις ερωτικές απολαύσεις που σας προσφέρει αφειδώς κι έτσι αυτό που μάλλον σας χρειάζεται επειγόντως είναι το μέτρο. Οι υπόλοιποι του ζωδίου για σήμερα θα ανταλλάξετε τόσα μηνύματα και τηλέφωνα με το αγαπημένο σας πρόσωπο που κινδυνεύετε να λιώσετε τα πλήκτρα.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ αισθηματίες είστε σήμερα και πρέπει να προσέχετε και σεις κατά το άσμα να μην μπλέξετε σε παλιοϊστορίες γιατί κατά κει βαδίζετε. Το να αναζητάτε την αγάπη σε λάθος αγκαλιές θα σας κοστίσει, αφού δεν είστε από εκείνους που σας αρκεί να καλύπτετε μόνο τις σωματικές σας ανάγκες αλλά θέλετε να υπάρχει και συναίσθημα. Γι' αυτό προσοχή και πάλι προσοχή!

ΛΕΩΝ

leont

Η Σελήνη στον Υδροχόο φροντίζει να σας κάνει πιο συζητήσιμους σήμερα και να δείτε κάποιες πλευρές της σχέσης σας με άλλο μάτι. Αυτό άλλωστε που επιθυμείτε είναι ο άλλος να είναι δίπλα σας και να το χαίρεται κι όχι γιατί δεν έχει άλλη εναλλακτική. Γι' αυτό και σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσετε για αυτά που θα ήθελε να κάνει σαν άτομο ή αυτά που του λείπουν από σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Κάποια γεγονότα που έχουν προκύψει στην ερωτική σας ζωή θα σας αναγκάσουν σήμερα να αποτραβηχτείτε για λίγο από τα πράγματα και να αφιερώσετε αρκετό από το χρόνο σας εξετάζοντας κάποια χρήσιμα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως. Θα προσπαθήσετε να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά και με όσο πιο αντικειμενική ματιά μπορείτε να έχετε, να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ριψοκίνδυνους δε θα σας χαρακτήριζε ποτέ κανένας αλλά τώρα τελευταία, επειδή βλέπετε ότι δεν σας έχουν μείνει και πολλές επιλογές, θα γίνετε αρκετά πιο τολμηροί απ' ό, τι ήσασταν παλιά στην διεκδίκηση ενός ατόμου που ενδιαφέρεστε ερωτικά και δείχνει να ανταποκρίνεται. Αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες για να πετύχετε αυτό που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας λίγα λέτε και πολλά αφήνετε να εννοηθούν, πολύ περισσότερο σήμερα που βλέπετε ότι πιέζεστε προς μία κατεύθυνση στα αισθηματικά σας ενώ το μόνο που δε θέλετε αυτή την περίοδο είναι κι άλλο στρίμωγμα. Την ψυχραιμία σας πάντως θα τη διατηρήσετε, απλά το ματάκι σας θα γυαλίσει λίγο και δεν θα αφήσετε τίποτα να περάσει στο ντούκου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Άκρως φιλελεύθεροι σε ιδέες και απόψεις είστε σήμερα και δείχνετε ότι μπορείτε να έχετε μια άλλη προσέγγιση στα ερωτικά σας κι όχι την κλασική και τετριμμένη. Κι όλα αυτά θα ήταν υπέροχα, αν δεν ήταν απλά θεωρίες γιατί στην πράξη θέλετε την ελευθερία αλλά μόνο για τον εαυτό σας ενώ ο άλλος να βολοδέρνει κάπου δίπλα σας. Το νου σας λοιπόν μη σας γυρίσει μπούμερανγκ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ξέρετε πολύ καλά ότι χρειάζεστε μια ανανέωση εκ των έσω, προκειμένου τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή να πάρουν το δρόμο που επιθυμείτε. Παρόλα αυτά ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας τόσο καιρό μάλλον σας σκοτεινιάζει και σας κάνει απόλυτους. Το «ή έτσι ή καθόλου» δε σας αφήνει ελεύθερους να εμπλακείτε συναισθηματικά με κάποιο άτομο και έτσι μένετε εκτός παιχνιδιού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σήμερα σας φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τονώνοντας όχι μόνο το εγώ σας αλλά δίνοντας σας και απαράμιλλη γοητεία μέσα από την προβολή ενός πιο ασυνήθιστου για τα δεδομένα ή προχωρημένου στυλ. Σημαντικό ρόλο δεν θα παίξει μόνο η εμφάνισή σας αλλά και η άνεση στην έκφραση που θα μαγνητίσει το όποιο «κοινό» σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ίσως βρείτε μια καλή δικαιολογία σήμερα να αποτραβηχτείτε για λίγο από το προσκήνιο όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο αλλά περισσότερο για να ηρεμήσετε. Η βαβούρα που συνοδεύει την Αφροδίτη στον Τοξότη σας κάνει να νιώθετε λίγο έξω από τα νερά σας και θέλετε κάποιες στιγμές να απομονώνεστε και να χάνεστε στο δικό σας κόσμο, με μόνη συντροφιά τον πραγματικό ή και φανταστικό σας έρωτα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved