Ερωτικό ωροσκόπιο 10/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Ίσως θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα, πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση στα ερωτικά σας γιατί πολλά από τα στοιχεία που σας είναι χρήσιμα δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα. Επίσης, θα πρέπει να είστε τελείως σίγουροι για αυτό που θα επιδιώξετε και όχι να τυφλώνεστε από απατηλά λόγια και συναισθήματα. Για σήμερα, λοιπόν, προσπαθήστε να ηρεμήσετε γιατί μετά θα είναι άτακτη η οπισθοχώρηση.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Δεν βγάζετε άκρη σήμερα με αυτά που αισθάνεστε. Πολλά τα ανάμεικτα συναισθήματα μέσα σας, κάποια γεμάτα ρομαντισμό και κάποια άλλα γεμάτα καχυποψία. Άραγε υπάρχει κάτι από το οποίο να πιαστείτε στα ερωτικά σας ή είναι όλα δημιούργημα των βαθύτερων αναγκών σας και στην ουσία δεν ισχύει τίποτα; Πάντως μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί το πιο πιθανόν είναι να πέσετε έξω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να την πατήσετε και μάλιστα χοντρά σήμερα. Είτε να κτυπήσει την ευαίσθητη χορδή σας κάποιο άτομο περισσότερο καταφερτζίδικο από σας και να δαγκώσετε την λαμαρίνα είτε να ανακαλύψετε ότι τόσο καιρό η σχέση σας έμπαζε νερά και εσείς δεν είχατε πάρει είδηση. Πάντως μια εξαπάτηση θα τη βιώσετε...

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έντονη συναισθηματική σας φόρτιση σήμερα και ίσως η ευαισθητοποίησή σας σε κάποια ερωτικά θέματα δεν είναι καλός σύμβουλος, αφού σας παρασέρνει σε οδούς που ίσως σας μπλέκουν περισσότερο από ό, τι σας ξεδιαλύνουν μια κατάσταση, ιδιαίτερα από το απογευματάκι και μετά που η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την μέρα και επιλέξτε τη φυγή... του ύπνου.

ΛΕΩΝ

leont

Κι ύστερα ήρθε η άνοιξη και τα λουλούδια άνθισαν είστε σήμερα, αφού δεν δείχνετε να έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα, ιδιαίτερα σε σχέση με ένα νέο σας έρωτα και αφήνεστε να πρωταγωνιστήσετε σε ένα παραμύθι. Το αν θα έχει χάπι εντ κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Αυτό όμως που είναι πολύ πιθανό λόγω της ιδιοσυγκρασίας σας είναι να ξυπνήσετε αρκετά γρήγορα και να αρχίσετε τις απαιτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μερικοί από σας είστε σε μια φάση της ζωής σας που χρειάζεστε κάτι καινούργιο και πιο ανανεωτικό στα ερωτικά σας. Ακόμα και αν δεν το παραδέχεστε ανοικτά, θέλετε να έχει κάτι το ρομαντικό και να αγγίζει την τελειότητα τουλάχιστον για τα δικά σας δεδομένα. Αυτό ίσως σήμερα να σας βάλει σε μια παγίδα να προσδώσετε σε ένα άτομο αξίες και ιδανικά που δεν τα έχει μόνο και μόνο γιατί εσείς θέλετε να το πιστέψετε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Τον τελευταίο καιρό δεν είστε και πολύ καλά μέσα σας, καθώς πολλά έχουν συμβεί στην ερωτική σας ζωή και τα σκοτσέζικα ντους που έχετε υποστεί σας έχουν κάνει να μην ξέρετε που να πάτε και τι να πρωτοπιστέψετε. Για αυτό καλό θα ήταν σήμερα, μιας και είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι να κρατήσετε μια πισινή και να μην πανηγυρίσετε με όσα όμορφα και γλυκά λόγια τύχει να ακούσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Από τη φύση σας καχύποπτοι και συγκρατημένοι τείνετε να ψάχνετε και να ξαναψάχνετε, ιδίως αυτά που φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, πεπεισμένοι ότι κάποιο λάκκο έχει φάβα και δε θα είστε εσείς αυτοί που θα πέσετε μέσα. Καλύτερα να φυλάτε λοιπόν τα ρούχα σας σήμερα για να έχετε τα μισά, παρά να εμπιστευτείτε αμέσως κάποιο άτομο που κομίζει αγάπη και αισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αν το μυαλό σας παραπέμπεται και στην... ανάλογη λογική τότε πλανάσθε πλάνην οικτρά! Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι για αλλού κινήσατε και αλλού βρεθήκατε στην πορεία της σχέσης σας. Το παραμυθάκι τείνει να λάβει τέλος λοιπόν, καθώς συνειδητοποιείτε ότι οι δικές σας επιθυμίες δεν συμπίπτουν με αυτές του συντρόφου σας όπως πιστεύατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Πολλά ακούτε και βλέπετε σήμερα που τελικά αναρωτιέστε αν ο ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζετε. Μήπως δε μιλάτε ελληνικά; Μήπως ζείτε σε παράλληλο σύμπαν και τίποτα δεν είναι πραγματικό; Τι να πείτε κι εσείς που έτσι κι αλλιώς με τον Ποσειδώνα δεν τα 'χετε καλά; Και σας παίρνει κι από κάτω που άλλα πιστεύατε για ένα άτομο κι άλλα ήταν κι όλα γίνονται συμπούρμπουλο μέσα σας...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μια θολούρα, μια ασάφεια, μια κάπνα καλύπτει τα ερωτικά σας σήμερα που κατά ένα περίεργο τρόπο σας βολεύει, αφού έχετε το ελεύθερο να κάνετε ό, τι θέλετε και μάλιστα με καλή δικαιολογία αλλά από την άλλη σας προβληματίζει κιόλας γιατί είστε και της ειλικρίνειας και δε σας πάει και η εξαπάτηση. Πάντως το σίγουρο είναι ότι δε γίνεται σήμερα να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Μια ευσυγκινησία σας έχει πιάσει σήμερα και να τα δάκρυα με το παραμικρό και τα παράπονα, όταν αντικρίζετε το ταίρι σας. Το να εξηγήσετε τι σας συμβαίνει, ούτε εσείς δεν μπορείτε, πόσο μάλλον να δώσετε και στον άλλο να καταλάβει. Οπότε προκειμένου να μπείτε σε διαδικασία να αρχίσετε να λέτε ακαταλαβίστικα και να σας κοιτάει ο άλλος με απορία, καλύτερα να το «ζωγραφίσετε» με πράξεις.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved