Ερωτικό ωροσκόπιο 9/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Ενδέχεται σήμερα να γίνετε αρκετά κοφτοί και απότομοι με κάποιους γνωστούς σας που θα αρχίσουν να σας κάνουν παρατηρήσεις σχετικά με τους χειρισμούς ή τη συμπεριφορά σας σε μια ερωτική σας υπόθεση. Και αυτό που σας εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι ξέρουν ότι άμα σας κοντράρουν από τη μια εσείς πάτε από την άλλη μόνο και μόνο από αντίδραση ακόμα κι αν μετά το μετανιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ξέρετε ότι κάποια πράγματα απέχουν πολύ από αυτά που θέλετε αλλά δεν θα το βάλετε κάτω. Ιδιαίτερα στα ερωτικά και τη σχέση σας που σας απασχολούν όλο αυτό το διάστημα με την είσοδο του Κρόνου στο Σκορπιό ξέρετε ότι πρέπει να καταβάλετε μεγάλα αποθέματα επιμονής αλλά και σταθερότητας για να τα καταφέρετε να τα φτάσετε στο επίπεδο που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σήμερα, με τη Σελήνη στον Τοξότη σας δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεδιαλύνετε την κατάσταση στην προσωπική σας σχέση και να εκμεταλλευτείτε την εύνοια που έχετε για να βάλετε νέους κοινούς στόχους. Για τους αδέσμευτους είναι η κατάλληλη ημέρα μέσα από μια κοινωνική εκδήλωση ή μια γιορτή να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία που σας δίνει τα εχέγγυα ότι τουλάχιστον θα το διασκεδάσετε.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι σημαντικό να αποφασίσετε επιτέλους τι πραγματικά έχει αξία για σας. Μην αφήνετε την ανασφάλεια ή τις αμφιβολίες να μπαίνουν εμπόδιο στις όποιες φιλοδοξίες σας στα ερωτικά σας. Με το Δία στο ζώδιό σας θα πρέπει να αναζητάτε τα καλύτερα και εφόσον έχετε την εύνοιά του θα πρέπει να είστε περισσότερο αισιόδοξοι και με θετική σκέψη ότι δε θα αργήσουν να έρθουν.

ΛΕΩΝ

leont

Προσπαθείτε να μην παρασύρεστε συναισθηματικά γιατί θεωρείτε ότι θα γίνετε έρμαιο των επιθυμιών σας και θα χάσετε κάτι από την προσωπικότητά σας. Αλλά από την άλλη, η φλογερή σας φύση δε σας αφήνει να μένετε αδιάφοροι και παγεροί. Γι' αυτό σήμερα θα αναζητήσετε τη βοήθεια ατόμων από το φιλικό σας περιβάλλον, ώστε να συζητήσετε μαζί τους το δίλημμα που σας απασχολεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Έχετε ανάγκη σήμερα, να νιώστε τη ζεστασιά και την αγάπη του ατόμου που είστε μαζί γι' αυτό και θα κλείσετε πόρτες και κινητά και θα του αφιερώσετε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας. Η χουχουλιάρικη, ρομαντική αλλά και ερωτική συνάμα διάθεσή σας θα είναι αυτή που θα φτιάξει ένα όμορφο κλίμα στο χώρο σας και μέχρι το βράδυ θα είστε απορροφημένοι ο ένας στον άλλον.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Κάποιες συζητήσεις ή επαφές με ένα συγγενή σας ή γνωστό σας ίσως σας κάνουν να ξαλαφρώσετε, αφού θα σας δείξουν μια άλλη οπτική ή θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύση σε ένα ερωτικό πρόβλημα που σας απασχολεί εδώ και καιρό και έχετε κολλήσει. Όπως και να έχει, επειδή τα έχετε λίγο μπλεγμένα μέσα σας χρειάζεστε και μια άλλη ματιά πιο αντικειμενική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Το μυαλό σας είναι εστιασμένο στο πως θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας για ένα άτομο που είναι αρκετά έντονα και σας κάνουν να θέλετε να εγκαταλείψετε τα πάντα και να υπάρχετε μόνο γι' αυτό. Επειδή είστε από εκείνους που μπορούν να το κάνουν πράξη, ίσως είναι προτιμότερο αυτήν την περίοδο να μην πέφτετε με τα μούτρα στο πάθος και σε κάθε περίπτωση να διατηρείτε τον έλεγχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη σήμερα είναι στο ζώδιό σας, προσφέροντας αυτό που για σας είναι η κινητήρια δύναμή σας, δηλαδή κέφι και θετική ενέργεια. Αυτά θα φροντίσετε να μεταφέρετε και στον άνθρωπο που αγαπάτε, διώχνοντας τις έγνοιες από το μυαλό του και τις σκιές από τα μάτια του. Άλλωστε το παν για σας σε μια σχέση είναι να υπάρχει καλή πρόθεση και αλέγρα διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχετε κουραστεί αρκετά σωματικά και ψυχολογικά από όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή και θέλετε να μείνετε στο σπίτι σας και στην ησυχία σας. Προσπαθείτε να μην το σκέφτεστε ή να το εκλογικεύσετε, προκειμένου να νιώσετε καλύτερα αλλά απ' όπου και να το πιάσετε πάλι στα ίδια καταλήγετε. Το πιο πιθανόν λοιπόν είναι αρκετοί να το ρίξετε στην πλάκα και τον αυτοσαρκασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είστε σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής σας και όσο είναι ακόμα ο Άρης στο Λέοντα σας βοηθά είτε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στην προσωπική σας ζωή που θα σας ταιριάζει περισσότερο είτε να βάλετε κάτω κάποια αρνητικά στοιχεία στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας και να προσπαθήσετε να τα βελτιώσετε ή και να τα εξαλείψετε. Πάντως όπως και 'χει σήμερα θα φροντίσετε να περάσετε καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε έτοιμοι να κάνετε πράγματα που θα είναι περισσότερο συμβατά με τις επιθυμίες αλλά και τον χαρακτήρα σας. Γι' αυτό σήμερα, εκμεταλλευόμενοι την καλή διάθεση και την ευθυμία που υπάρχει, θα πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες είτε να προτείνετε κάποια πράγματα που θα έπρεπε να υπάρχουν ώστε η σχέση σας να γίνει καλύτερη είτε να κάνετε πράξη κάποια από αυτά που από μέρες είχατε στο νου σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved