Ερωτικό ωροσκόπιο 8/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Όσο περνάει η μέρα η διάθεσή σας αλλάζει προς το καλύτερο και προς το βράδυ απλά θα έχετε φτάσει στην... στρατόσφαιρα. Ο λόγος είναι ότι κάποια όμορφα λόγια γεμάτα αγάπη ή θαυμασμό από το άτομο που σας ενδιαφέρει θα τα εκλάβετε σαν το πράσινο φως που περιμένατε και όχι μόνο θα σας ενθουσιάσουν αλλά θα αρχίσουν να σας δημιουργούν πλείστες όμορφες και πονηρές ιδέες στο μυαλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η μέρα, από το μεσημέρι και μετά, λειτουργεί πολύ θετικά στην ερωτική σας διάθεση που δείχνει να αυξάνεται. Επειδή είναι σημαντικό για σας να έχετε μια σταθερή και νορμάλ προσωπική ζωή και να μην ψάχνετε από δω και από κει τις πρόσκαιρες απολαύσεις είναι πολύ πιθανό να μην απορρίψετε κάποια πρόταση που μπορεί να σας γίνει από άτομο που έχει την ίδια οπτική με σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή αυτές τις μέρες εξελίσσονται τόσο γρήγορα που ακόμα κι εσείς ορισμένες φορές αδυνατείτε να τα παρακολουθήσετε. Και με τη Σελήνη σήμερα στον Τοξότη η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει τελείως από τον έλεγχό σας. Ό, τι κι αν γίνει πάντως στη σχέση σας να ξέρετε ότι μπορεί να είναι για καλό σας αφού είστε θωρακισμένοι με αρκετή τύχη σε αυτόν τον τομέα.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε κολλήσει εδώ και κάτι μέρες στα θετικά στοιχεία μιας ερωτικής σας υπόθεσης που δείχνει να σας επηρεάζει αρκετά και αρνείστε να σκεφτείτε το οτιδήποτε άλλο σας χαλάει αυτήν την εικόνα. Εντάξει, είπαμε να έχετε πιο αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα αλλά όσο και αν είστε συναισθηματικά εμπλεκόμενοι υπάρχει και μια πραγματικότητα που δεν αμφισβητείται.

ΛΕΩΝ

leont

Αγαπησιάρικο είναι το κλίμα που επικρατεί σήμερα για σας και θα το βγάλετε κατά κόρον στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι καιρός και για σας να μαλακώσετε και να απολαύσετε τον έρωτά σας, παραμερίζοντας για λίγο τα κοινά θέματα της καθημερινότητας ή την γνώμη κάποιων ατόμων. Επειδή όμως ρέπετε προς την υπερβολή καλό είναι να κρατάτε και την πισινή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Οι αποφάσεις που μπορεί να πάρετε σήμερα σε κάποια θέματα σχετικά με την οικογένεια ή το άτομο που είστε μαζί είναι βασισμένες καθαρά στην αγάπη και στην φροντίδα όσο και αν θέλετε να το κρύβετε και να λέτε διάφορες δικαιολογίες ότι είναι το πιο σωστό ή ότι σας φάνηκε λογικό και άλλα παρόμοια. Αφού νοιάζεστε γιατί κάνετε τόση προσπάθεια να μην εκδηλώνετε τα αισθήματά σας;

ΖΥΓΟΣ

lbr

Οτιδήποτε ακούτε ή μαθαίνετε σήμερα ενδέχεται να εμπεριέχει μια δόση υπερβολής που μπορεί να επηρεάσει αρκετά τις μετέπειτα κινήσεις σας για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Επειδή έχετε κάτι νέο στην ερωτική σας ζωή αυτόν τον καιρό και δε θέλετε να ρισκάρετε την καρδιά σας, ίσως σας ωθήσει στο να φρενάρετε την όποια σας θετική διάθεση γι' αυτό καλό θα ήταν αν υπάρχει κάτι να το ανακαλύπτετε μόνοι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιό σας προσπαθεί να σας εγκαλέσει στην τάξη και να μην παρασυρθείτε συναισθηματικά, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο αφού νιώθετε ήδη έτοιμοι να αμαρτήσετε. Βέβαια έχετε πλήρη γνώση που βαδίζετε και όλων των συνεπειών του νόμου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα φρενάρετε τη λίμπιντό σας και δεν θα υποκύψετε στον πειρασμό. Άλλωστε δε σας έχει βγει τσάμπα το όνομα...

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Γη καλεί Τοξότες! Είπαμε έχετε μπει σε άλλη διάσταση, καθώς μόλις μια μέρα πριν η Αφροδίτη μπήκε στο ζώδιό σας και σήμερα της κάνει συντροφιά κι η Σελήνη. Είναι να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα, τα πόδια σας να έχουν βγάλει φτερά και η καρδιά σας να είναι φωτιά και λαύρα; Σίγουρα ο τόπος δε σας χωράει. Θα κυκλοφορήσετε, θα θέλξετε και θα όλο και κάποιο νέο πρόσωπο θα στοχεύσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Όλη αυτή η υπερβολή και η αισιοδοξία που επικρατεί στην ατμόσφαιρα λίγο σας χαλάει να πούμε, λίγο αρχίζει και σας βαράει τα νεύρα, πάντως κάτι σας κάνει όλο αυτό και δεν μπορείτε να το συμμεριστείτε. Πάντως κάποιες αναμνήσεις σήμερα από μια παλιά σας αγάπη ίσως σας φέρουν και σας ένα χαμόγελο στα χείλη και σας κάνουν να νιώσετε ότι θέλετε να ξαναζήσετε ανάλογες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η δημιουργικότητά σας αυτήν την περίοδο θα είναι αρκετά έντονη και θα βρίσκεστε συνεχώς σε αναβρασμό για να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Κι εδώ είναι που θα μπει στη μέση το ταίρι σας και ενδέχεται να αρχίσει τα παράπονα ότι δεν του δίνετε σημασία ή ότι δεν έχετε αρκετό χρόνο για εκείνο και όλο είστε απασχολημένοι. Μήπως όντως όμως το παρακάνετε;

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε μέσα στο κέφι και σήμερα, καθώς φαίνεται ότι όσα ελπίζατε ή προσευχόσασταν στον Ύψιστο για τα ερωτικά σας, τουλάχιστον οι του πρώτου δεκαημέρου, αρχίζουν και πραγματοποιούνται. Η θετική ενέργεια υπάρχει διάχυτη στην ατμόσφαιρα και τα συναισθήματα εκδηλώνονται τόσο άμεσα που πλέον το μόνο που σας μένει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να τα απολαύσετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved