Ερωτικό ωροσκόπιο 4/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, με τη Σελήνη στο Ζυγό και τον 7ο οίκο σας θα αφήσετε το στίγμα σας σε ό, τι καταπιαστείτε. Δεν σας τρομάζει τίποτα και τα νέα δεδομένα που ίσως εμφανιστούν, μάλλον σας ανανεώνουν αφού, λίγο πολύ, εσείς τα δημιουργήσατε κι άρα τα περιμένετε. Όσον αφορά στη σχέση σας, είστε πρόθυμοι να πάρετε πρωτοβουλίες κι αν οι περιστάσεις το απαιτήσουν, θα αλλάξετε αρκετά από τα κακώς κείμενα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Δεν είστε στα πάνω σας σήμερα γιατί προκύπτουν διάφορα προβλήματα, ενδεχομένως και στα ερωτικά σας που όχι μόνο σας χαλάνε αλλά ενδέχεται να νιώθετε ότι κάτι κρύβεται που δεν γνωρίζετε και φοβάστε μήπως ξαφνικά σας τραβηχτεί το χαλάκι κάτω από τα πόδια. Ο Ερμής στο Σκορπιό σας κάνει μεν πιο καχύποπτους από το συνηθισμένο αλλά τουλάχιστον να έχετε λόγο και αιτία όχι μόνο σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Με καλή διάθεση και αισιοδοξία αντιμετωπίζετε σήμερα κάποιες καθυστερήσεις ή προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν άλλωστε σιγά-σιγά αρχίζετε να νιώθετε ότι το κλίμα για σας αλλάζει προς το καλύτερο. Ένα νέο πρόσωπο που έχει προστεθεί πρόσφατα στην ερωτική σας λίστα ίσως προσθέσει αρκετό ενδιαφέρον στην προσωπική σας ζωή, κι αυτό από μόνο του θα σας απογειώσει.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αυξήσει τις απαιτήσεις σας γι' αυτό παραπονιέστε ότι τα πράγματα δεν έχουν την έκβαση που προσδοκούσατε στα ερωτικά σας αλλά είστε αποφασισμένοι να κάνετε αυτό που θέλετε ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Προς το παρόν πάντως φροντίζετε να μην εκτίθεστε και κινείστε με μεγάλη προσοχή γιατί δε θέλετε ακόμα να πάρετε αποφάσεις που ίσως ανατρέψουν την κατάσταση.

ΛΕΩΝ

leont

Πολλές δουλειές και υποχρεώσεις σας έχουν πνίξει σήμερα με αποτέλεσμα να μην έχετε καθόλου χρόνο για το έτερο ήμισυ, κάτι που σας ανακόπτει ένα σερί όμορφων στιγμών που απολαμβάνατε τις τελευταίες μέρες. Ενδεχομένως λοιπόν να σας χαλάσει η διάθεση αφού θα πρέπει να καταπιαστείτε αναγκαστικά με κάποια θέματα που είχατε αφήσει στη μέση ή υπολογίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Θέλετε να αποκτήσετε αυτά επιθυμείτε και πιστεύετε ότι πρέπει να κινηθείτε γρήγορα γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσετε μια ευκαιρία που σας παρουσιάζεται, όμως δεν ταιριάζει με την υπολογιστική και εκλογικευμένη σας φύση. Ιδιαίτερα σε ένα ερωτικό θέμα θα πρέπει σήμερα να δείξετε ένα μεν ελκυστικό πρόσωπο για να περάσετε το μήνυμα ότι ενδιαφέρεστε αλλά να αντισταθείτε λίγο ακόμα στην παράδοση.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα είναι η Σελήνη στο ζώδιό σας και παρόλη την πίεση της επερχόμενης Νέας Σελήνης προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να λειτουργήσετε ως συνήθως στη σχέση σας ή τα ερωτικά σας, κάτι που μοιάζει μάλλον δύσκολο. Ξέρετε ότι περνάτε μια φάση όπου μεν έλκετε το αντίθετο φύλο αλλά μόνιμα εμφανίζονται προβλήματα και ίσως σήμερα ρίξετε το φταίξιμο σε σας και την πολύ δημοκρατική σας στάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Δεν έχετε και πολλά κέφια σήμερα. Λίγο η δουλειά, λίγο κάποια σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω από τη σχέση σας και το κλίμα δε βοηθά να διαλυθούν, σας ρίχνουν τη διάθεση και σας κάνουν να θέλετε για να απομονωθείτε. Όχι ότι δεν είναι του στοιχείου σας και δεν το αποζητάτε που και που αλλά καλό είναι αντί να τα αφήνετε να σας χαλάνε, να προσπαθείτε να τα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είστε από τους λίγους που θα αναφωνήσετε σήμερα «επιτέλους, Παρασκευή» με χαρά και ανακούφιση μετά από μια μάλλον εξοντωτική σε ρυθμούς εβδομάδα και ήδη τα σχέδιά σας για το βράδυ έχουν καταστρωθεί. Είτε με φιλική παρέα και το πρόσωπο είτε μόνο με αυτό είστε έτοιμοι να το διασκεδάσετε και ξεχάσετε τουλάχιστον για την ώρα τα άγχη και τις σκοτούρες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Είστε σε μία φάση που πολύ θα θέλατε να απαντήσετε αμέσως και χωρίς σκέψη τι θέλετε να υπάρχει στην ερωτική σας ζωή. Από τη μια θέλετε τα πάντα, από την άλλη όμως αρχίζετε και «κουρεύετε» τις επιθυμίες σας γιατί θεωρείτε ότι κάποιες από αυτές είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν. Κι αυτό σημαίνει ότι ούτε κι εσείς έχετε πιάσει το ακριβές νόημα του Ουρανού στον Κριό, παρ' όλες τις απανωτές του κρούσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Όλα στη σχέση σας φαίνονται να μεταβάλλονται ή να αποκτούν άλλες διαστάσεις αλλά λόγω της ανατρεπτικής σας προσωπικότητας, είστε πανέτοιμοι ψυχικά για αυτά που μπορεί να προκύψουν. Έτσι κι αλλιώς εσείς κάνετε στο τέλος αυτό που θέλετε, χωρίς κανένα ενδοιασμό, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πετάξετε τα πάντα και θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Θέλετε αυτή την περίοδο να ξεδιαλύνετε κάποια θέματα, ιδιαίτερα τα ερωτικά και σιγά-σιγά να ξαλαφρώσετε αλλά από το πουθενά, πάνω που λέτε ότι τελειώσατε, προκύπτουν άλλα άσχετα και τελικά όλα τα αφήνετε στη μέση. Σήμερα σας δίνεται μια ευκαιρία να τα βάλετε σε κάποια σειρά και βέβαια προς καμία έκπληξη όσων σας γνωρίζουν θα ξεκινήσετε από τα προσωπικά που θεωρείτε πιο σημαντικά για σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved