Ερωτικό ωροσκόπιο 2/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Οι του πρώτου δεκαημέρου το σημερινό έργο το έχετε ξαναδεί τουλάχιστον από τα γενέθλιά σας άλλες δύο φορές και θα έπρεπε ήδη να ξέρετε πως πηγαίνει. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δεν είναι η καλύτερή σας τουλάχιστον στον ερωτικό τομέα αφού για μια ακόμα φορά φέτος καλείστε να ξεφορτωθείτε χούγια και πρόσωπα που σας τραβάνε στον πάτο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ένα βάρος το έχετε καθώς νιώθετε ότι οι προσπάθειες που κάνετε για τη σταθεροποίηση ή τη βελτίωση της σχέση σας μοιάζουν μονόπλευρες. Τις περισσότερες φορές δε μιλάτε και κάνετε υπομονή όμως σήμερα θα σας είναι αρκετά δύσκολο να μην σας πάρει από κάτω και να μη σας βάλει σε διαδικασία να αρχίσετε να αναρωτιέστε αν αξίζει τελικά όλη αυτήν την προσπάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Δύο είναι τα τινά που μπορούν να σας τύχουν σήμερα. Είτε θα συγκρατήσετε όλα τα ερωτικά/σεξουαλικά στοιχεία της ημέρας και δε θα αφήσετε να σας καταπιεί το πάθος είτε θα υποκύψετε στον πειρασμό και θα εμπλακείτε σε μια παράνομη σχέση που θα σας αφήσει το στίγμα της και θα αργήσετε πολύ να συνέλθετε. Και στις δύο περιπτώσεις φροντίστε να μην είστε το έξυπνο πουλί που πιάνεται από τη μύτη.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δεν μπορείτε να είστε χαλαροί ή καλοπροαίρετοι αφού το μόνο που θα καταφέρετε είναι να γίνετε ο αμνός στο βωμό της αγάπης. Για να μην πάθετε λοιπόν απομονώστε τις όμορφες αναμνήσεις και τις λοιπές ευαισθησίες σας και γίνετε στυγνοί. Αν δεν πάει άλλο η σχέση σας τερματίστε τη τώρα αν πάλι το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε δεν ανταποκρίνεται διαγράψτε το.

ΛΕΩΝ

leont

Η ψυχολογία σας δεν είναι και η καλύτερη σήμερα. Έχετε την διάθεση της παραίτησης και της απομόνωσης καθότι πιστεύετε ότι πάλι εσείς πρέπει να βγάλετε τα κάστανα από τη φωτιά και να μπείτε μπροστάρηδες στη σχέση σας. Έχετε βαρεθεί να περιμένουν από σας την πρώτη κίνηση και είστε στο τσακ να σας πιάσει κρίση και να τα βροντήξετε όλα κάτω και να φύγετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά σήμερα με σας και ένα πρόσωπο που συνδέεστε ερωτικά ή ενδιαφέρεστε και αρχίζετε να φορτώνετε επικίνδυνα. Είστε σίγουροι ότι μάλλον θα χρειαστεί να γίνει αμέσως μια μεγάλη κουβέντα μεταξύ σας για να ξεκαθαριστούν κάποιες παρανοήσεις γιατί το όλο θέμα έχει ξεφύγει τελείως. Η ατμόσφαιρα όπως αντιλαμβάνεστε δεν θα είναι ευχάριστη για κανέναν.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σας κάνει να θέλετε απλά να κάνετε ζημιά και μάλιστα μεγάλη. Νιώθετε ένταση, πίεση και οι κρίσεις ζήλιας που θα σας πιάσουν θα σας κάνουν να χάσετε την αντικειμενικότητά σας. Έχετε καταλήξει πια ότι δε σας αρκεί να είστε απλά με κάποιο άτομο, θέλετε να είστε το Α και το Ω στη ζωή του και δεν έχετε καμία διάθεση ούτε για συμβιβασμούς ούτε για διαπραγματεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Εσείς θέματα με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα δεν έχετε, οπότε μάλλον στο στοιχείο σας είστε αφού ανακτάτε τη δύναμή σας αλλά και τον έλεγχο της σχέσης σας ή μιας ερωτικής σας κατάστασης που βλέπετε ότι έχει κολλήσει σε ένα σημείο και δεν προχωράει. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να καταστήσετε σαφές στο άτομο που σας ενδιαφέρει ότι ή θα έχετε τα πάντα όλα ή τέλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Και να που σήμερα σας ζώνουν τα φίδια και είστε εσείς αυτοί που γεμίζουν υποψίες και συναισθήματα ανασφάλειας για το άτομο που είστε μαζί. Είναι και ο Ερμής στο 12ο σας, δε θέλετε και πολύ να αρχίσετε να πλάθετε διάφορες ιστορίες έρωτα και προδοσίας στο μυαλό σας και να ξεφύγετε τελείως. Καλά θα κάνετε βέβαια να σιγουρευτείτε πρώτα μην την πατήσετε σαν το ανέκδοτο με το γρύλο...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Και να που ο Πλούτωνας ξανακάνει αισθητή την παρουσία του στη ζωή σας, μην τυχόν και είχατε ξεχάσει ότι είναι στο ζώδιό σας τόσο καιρό. Αν και λίγο πολύ έχετε κάπως συνηθίσει την αύρα του αυτό δε σας κάνει να νιώθετε το λιγότερο σαν το Σίσυφο στα αισθηματικά σας. Πάνω που καταφέρνετε να ξεπεράσετε μια κατάσταση και να κάνετε νέα αρχή τσουπ και πάλι στον πάτο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Νέα κρίση χτυπά την πόρτα της σχέσης σας, δοκιμάζοντας τα νεύρα και την υπομονή σας που δεν είναι και πολύ μεγάλη πλέον. Έχετε κουραστεί να σας καταμαρτυρούν ότι είστε αδιάφοροι, ψυχροί ή ό, τι άλλο και αρχίζετε να σκέφτεστε σοβαρά την θεαματική σας έξοδο. Η κατάστασή σας δεν είναι και η καλύτερη σήμερα και προκειμένου να βγάλετε τον κακό εαυτό σας μάλλον θα απομονωθείτε πλήρως.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Αν δεν είστε σήμερα ξεκάθαροι για το τι θέλετε καλύτερα να μείνετε σπίτι σας και να αποφύγετε να συναντηθείτε με το έτερο ήμισυ γιατί είναι πολύ πιθανό αν αρχίσετε τις κόνξες και τα μισόλογα τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή και θα ανακόψουν την όποια θετική πορεία. Από την άλλη ψέματα ή ασυνέπειες από τη μεριά του συντρόφου πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια και να σας αναστατώσουν.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved