Ερωτικό ωροσκόπιο 1/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/10

Καλό Μήνα!

ars

ΚΡΙΟΣ

Η ερωτική σας διάθεση είναι πολύ αυξημένη σήμερα και γίνεστε ασυγκράτητοι. Επειδή όμως τον τελευταίο καιρό οι πλανήτες στον συγκεκριμένο τομέα σας ευνοούν έχετε χάσει λίγο ο λογαριασμό και η όποια σταθερή σας στάση έχει πάει περίπατο. Ενδεχομένως ο Ουρανός έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στον να μην στεριώνετε σε σχέση, γι αυτό προσέξτε λίγο τον ενθουσιασμό σας να μη σας κάνει κουμάντο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Οι κινήσεις που κάνετε εδώ και καιρό για να προσεγγίσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει δείχνουν να βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Το θέμα είναι να παραμείνετε σταθεροί και να μην αλλάξετε την πορεία σας, επειδή η κατάσταση καθυστερεί να εξελιχθεί και τελειώνει η υπομονή σας. Οι γεννημένοι πάντως του τρίτου δεκαημέρου τώρα φαίνεται ότι παίρνετε τα πάνω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έντονη ημέρα είναι για σας σήμερα αλλά κατά κάποιο τρόπο θα την ευχαριστηθείτε γιατί θα έχετε αρκετές συζητήσεις και επαφές με άτομα που συμπαθείτε ή είχατε καιρό να δείτε. Η κουβέντα πάντως δε θα αργήσει να ξεστρατίσει και να στραφεί στα ερωτικά σας θέματα αφού αυτό το διάστημα παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και όλοι θέλουν να ενημερωθούν για τα τελευταία γεγονότα.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα ερωτικό θέμα θα σας απασχολήσει αρκετά σήμερα και δεν αποκλείεται να μπείτε σε δίλημμα για το τι ακριβώς να κάνετε. Από την άλλη, κάποια ανάλογη πρόταση που μπορεί να σας γίνει είναι πολύ πιθανόν να μην την αποδεχτείτε είτε εξαιτίας κάποιων άλλων υποχρεώσεων που έχετε είτε γιατί την τελευταία στιγμή θα κάνετε πίσω, σκεφτόμενοι ότι μάλλον δεν είναι αυτό που ψάχνετε.

ΛΕΩΝ

leont

Τελευταία μέρα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και προκειμένου να πάρετε όση ενέργεια έχει απομείνει και να διεκδικήσετε αυτά που νομίζετε ότι σας αξίζουν από τη σχέση σας ή από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει πρέπει να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις. Μη διστάσετε όμως, να απορρίψετε το οτιδήποτε νιώσετε ότι μπορεί να σας πιέσει συναισθηματικά ή σας στερήσει τη λάμψη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Κάποια νέα δεδομένα ή πληροφορίες που θα μάθετε σήμερα για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει θα σας επηρεάσουν και θα σας βάλουν σε σκέψεις. Βέβαια δεν είστε ακόμα έτοιμοι ούτε να καταθέσετε τα όπλα ούτε και να καταπιείτε ό, τι σας σερβίρουν αμάσητο για αυτό αποφασίζετε να κάνετε μια πιο διεξοδική έρευνα για να σιγουρευτείτε. Μετά θα τα επεξεργαστείτε όπως συνηθίζετε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Δεν είστε από εκείνους που διαχωρίζουν τον έρωτα από τη φιλία και σήμερα είναι πιθανή είτε μια γνωριμία μέσω του φιλικού περιβάλλοντος που θα έχει αρκετά ποιοτικά στοιχεία είτε μια υπάρχουσα φιλική σας σχέση να αρχίσει να αποκτά ερωτικό χρώμα που όμως δεν θα σας προκαλέσει έκπληξη. Κάποιοι μπορεί να σας κρίνουν αυστηρά για την επιλογή σας αλλά εδώ που έχετε φτάσει ποσώς σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Πολλές φορές σας έχουν κατηγορήσει για ανικανοποίητους ή ότι τίποτα δε σας καλύπτει επαρκώς και όλο ψάχνεστε αλλά η αλήθεια είναι ότι ναι μεν αναζητάτε το κάτι παραπάνω στα ερωτικά σας αλλά δεν είστε κι από κείνους που αράζουν μετά και δεν κουνούν το δαχτυλάκι τους. Σήμερα ίσως αποδείξετε σε όλους αυτούς τους κακοπροαίρετους ότι όταν έχετε κάτι που αξίζει ξέρετε να το εκτιμάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η άποψή σας για ένα ερωτικό θέμα που έχει προκύψει τώρα τελευταία είναι λίγο περίεργη και μάλλον δηλώνει καχυποψία, πράγμα καθόλου άτοπο αν σκεφτεί κανείς ότι ο Ερμής στο Σκορπιό είναι στο 12ο οίκο σας. Βέβαια καλό θα ήταν να ερευνήσετε καλύτερα το ζήτημα και να μην πηγαίνετε κατευθείαν σε αόρατους εχθρούς και σκοτεινές συνωμοσίες που έχουν σκοπό να σας παγιδέψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία οι σκέψεις σας δεν είναι και οι καθαρότερες αφού καταλήγετε συχνά σε αρνητικά συμπεράσματα και σήμερα διακατέχεστε εξαιτίας τους από μια ανησυχία ή νευρικότητα γιατί είστε σχεδόν βέβαιοι ότι ό, τι και να κάνετε στα αισθηματικά σας θέματα κι όποιος πλανήτης και να περάσει από πάνω σας μάλλον τζίφος θα είναι και δε θα σας αγγίξει η εύνοιά του...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η σχέση σας σήμερα μπορεί με τη Σελήνη στο Λέοντα να σας βγάλει πρόβλημα και να σας αναγκάσει να τρέξετε λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο, αφού συχνά ενώ στην αρχή της είστε φορτσάτοι, μετά τη βάζετε στο αυτόματο. Μια γκρίνια ή κάποια παράπονα λοιπόν είναι μάλλον πιθανά και εδώ που τα λέμε καλά είναι για να σας επαναφέρουν λίγο. Από το βράδυ και μετά πάντως η κατάσταση θα ισορροπήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα οξυμένη σήμερα και δεν σας ξεφεύγει τίποτα ακόμα κι αν κάποιοι νομίζουν ότι είστε στον κόσμο σας. Απλά θεωρείτε άσκοπο να συμμετάσχετε σε θέματα που δε σας αφορούν. Συν το ότι ενδέχεται η προσοχή σας να είναι εστιασμένη σε ένα συγκεκριμένο άτομο που από καιρό σας αρέσει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχετε κάνει καμία κίνηση να του δείξετε τα αισθήματά σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved