Ερωτικό ωροσκόπιο 28/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/9
ars

ΚΡΙΟΣ

Η ατμόσφαιρα είναι άκρως εκρηκτική σήμερα με την καλή έννοια αφού το ερωτικό στοιχείο πλανάται παντού γύρω σας και βέβαια δε θα είστε εσείς αυτοί που θα το περιφρονήσετε. Σας έρχεται κουτί λοιπόν μια πρόσκληση από φίλους για βραδινή έξοδο και τρίβετε τα χέρια σας από την χαρά σας γιατί οι ευκαιρίες για φλερτ και παρόμοια παιχνίδια αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Αν ξεκουραστήκατε χθες και χαλαρώσατε καλά κάνατε γιατί σήμερα οι δυνάμεις σας και το ηθικό σας πρέπει να είναι ακμαιότατα γιατί επιβάλλεται να ανταποκριθείτε στις επιταγές της ημέρας. Η Αφροδίτη που σαν κυβερνήτης σας σάς επηρεάζει άμεσα κάνει τετράγωνο με τον Άρη και σας καλεί να συμμετάσχετε στο πάρτι της. Οι αδέσμευτοι το νου σας γιατί η μέρα σας ευνοεί για μια νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ξεχάστε την κούραση και την ταλαιπωρία των προηγούμενων ημερών και ανασκουμπωθείτε γιατί οι ρυθμοί της ημέρας είναι ερωτικά ξέφρενοι. Αν σκεφτόσασταν (λέμε αν) να μείνετε μέσα σήμερα και να δείτε τηλεόραση, αφήστε το για αύριο γιατί μέχρι να φτάσει το βράδυ όλα θα έχουν αλλάξει. Φροντίστε να έχετε τις κεραίες σας σε πλήρη λειτουργία για να πιάσετε πονηρά σήματα και υπονοούμενα.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη ακόμα στο ζώδιό σας αλλά σήμερα φαίνεται ότι άλλοι πλανήτες έχουν βαλθεί να σας κάνουν κουμάντο και σας σέρνουν σε ένα αισθηματικό μονοπάτι που μετά από λίγο δε θα θέλετε να βγείτε. Πιθανόν η καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά σήμερα για ένα άτομο που παίζει να το ξέρετε κιόλας από πριν αλλά δεν υπήρξε κάποια αφορμή για το δείτε αλλιώς ή απλά ήσασταν αλλού και δεν είχατε καταλάβει τίποτα.

ΛΕΩΝ

leont

Ο Άρης στο ζώδιό σας έχει αποφασίσει σήμερα να σας μπλέξει σε ένα ερωτικό πρελούδιο, ξυπνώντας κάθε ικμάδα του είναι σας και βάζοντάς σας σε κόκκινο συναγερμό. Κολλήματα για τυχόν έκθεσή σας δεν υπάρχουν. Οι ελεύθεροι με θάρρος και αποφασιστικότητα διεκδικήστε το πρόσωπο που αγαπάτε. Οι δεσμευμένοι όμως προσέξτε τη ζήλεια που παραφυλάει, μην σας τα χαλάσει όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η στάση σας το προηγούμενο διήμερο ενδεχομένως να ήταν αυτή που σας βοήθησε ώστε να αποβάλετε όλη την αρνητική ένταση και να είστε πιο καθαροί μέσα σας από τα συναισθήματα που σας κούραζαν. Σήμερα πιο αποφασιστικοί από ποτέ ίσως μπείτε σε διαδικασία να ξεμπροστιάσετε έναν έρωτα που ήταν για πολλούς μυστικός και δε θέλατε να τον ομολογήσετε, ανακουφίζοντάς σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Απελευθερωμένοι από αμφιβολίες και αναστολές και την γοητεία σας σε πολύ υψηλά επίπεδα σήμερα είστε αποφασισμένοι όχι μόνο να δαγκώσετε αλλά να φάτε όλο το μήλο του πειρασμού και μάλιστα να το ευχαριστηθείτε. Η ενέργειά σας θα είναι στα ύψη κάτι που σας κάνει να γευτείτε πρωτόγνωρες ερωτικές εμπειρίες και ίσως να φτάσετε πολύ κοντά στα όριά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Κανονικά το μόνο που έπρεπε να γράψουμε σήμερα για σας είναι «καλή επιτυχία» με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Άρη και τίποτα άλλο αλλά δεν θα ήταν σωστό. Εντάξει λοιπόν, εσείς έχετε όλο το πακέτο για να ζήσετε το ερωτικό πάθος και δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα. Αρκεί να περιφέρετε την σέξι σας προσωπικότητα όπου βρεθείτε και μετά... αρχίστε να μετράτε τα θύματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα είστε έτοιμοι να εκτοξευτείτε σαν πύραυλοι. Η μέρα φωνάζει σεξ από την αρχή της και είναι ό, τι πρέπει για σας που έχετε την περιπέτεια στο αίμα σας. Στα πιο απλά και απίθανα μέρη είναι δυνατόν να παιχτούν τα πιο ερωτικά παιχνίδια, βάζοντάς σας σε άλλη διάσταση. Γι' αυτό να είστε πανέτοιμοι να ανταποκριθείτε σε κάθε... ύποπτη κίνηση που θα πιάσει το μάτι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα έχετε την εντύπωση ότι τα πάντα γύρω σας αποπνέουν έναν αέρα ερωτισμού που σας είναι αρκετά δύσκολο να αγνοήσετε. Όσο κι αν θέλετε να κρατηθείτε και να μην πάρετε μέρος σε όλη αυτήν την κατάσταση κάτι μέσα σας θα σας τσιγκλήσει. Το αισθησιακό σας πρόσωπο σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του και δεν θα αρνηθείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Δεν πρέπει σήμερα να αφήσετε ανεκμετάλλευτη τη μέρα καθώς η Αφροδίτη με τον Άρη ήδη σας τραβάνε από το χέρι για να ζήσετε μοναδικές στιγμές. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσοι είστε σε σχέση θα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να αναθερμάνετε ή καλύτερα να τσουρουφλίσετε τη σχέση σας ενώ οι ελεύθεροι ευνοείστε στο να βρείτε έναν ερωτικό σύντροφο. Ακόμα κάθεστε;

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Τελευταίοι, αλλά ούτε εσείς θα μείνετε παραπονούμενοι από το ερωτικό πανηγύρι της ημέρας! Αν και εσείς δεν είστε γεννημένοι για τόσο απότομες και μπρουτάλ καταστάσεις αυτό δε σημαίνει ότι το αίμα δεν βράζει μέσα σας και σήμερα θα το αποδείξετε περίτρανα. Αισθησιακοί, ρομαντικοί αλλά τελείως μέσα στο πνεύμα, καλείστε να δώσετε άλλη χροιά στη φράση «αθώα αποπλάνηση».

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved