Ερωτικό ωροσκόπιο 26/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/9
ars

ΚΡΙΟΣ

Έ όχι και να ζοριστείτε σήμερα που όλα ρέπουν προς τη χαλαρότητα. Το τι πρέπει με το τι θέλετε εννοείται ότι απέχει αρκετά αλλά εσείς θα επιλέξετε το δεύτερο, χωρίς καν να το πολυσκεφτείτε. Κι επειδή το όλο νταβαντούρι γίνεται στον ερωτικοσεξουαλικό σας τομέα ετοιμαστείτε για πολλά κέφια και πολλά γλέντια. Ε, τώρα αν την επόμενη ή την μεθεπόμενη δεν μείνει τίποτα, καλή καρδιά...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Οι ουρανοί έχουν κέφια σήμερα, αφού η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε τρίγωνο με το Δία μόνο καλά μπορεί να σας φέρει στα ερωτικά ή τη σχέση σας. Πέρα από την θετική διάθεση υπάρχει και η καλοπέραση που είναι επιβεβλημένη με τάση για αρκετές παρασπονδίες. Ευχαριστηθείτε λοιπόν τη μέρα σας και γελάστε, φλερτάρετε αλλά μέχρι εκεί. Μην παρασυρθείτε και μη δένετε κόμπο όλα όσα γίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Πέρα από τα κέφια σας σήμερα έχετε και αρκετή εύνοια τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά γι' αυτό ξεκινήστε το κυνήγι γιατί σήμερα θα έχετε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Μην αφήσετε τη Σελήνη που είναι ακόμα στο ζώδιό σας να σας αναλώσει σε τετριμμένες υποθέσεις όλων των υπολοίπων γιατί μετά θα χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο άμα χάσετε την ευκαιρία.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με την Αφροδίτη μόνο καλά σας επιφυλάσσει. Τέρμα και οι ακεφιές, τέρμα και εσωστρέφεια. Καλή είναι η σοβαρότητα και η αυτοσυγκράτηση αλλά στα ερωτικά θέματα ωθήστε σήμερα να χαλαρώσετε λίγο και να απολαύσετε όμορφες στιγμές, με αρκετή αισιοδοξία για το αύριο. Για τους ελεύθερους μια νέα σχέση είναι πολύ πιθανή.

ΛΕΩΝ

leont

Η μέρα σας έχει συνεπάρει σήμερα και σας έχει κάνει να σκέφτεστε διάφορα που θα μπορούσατε να κάνετε στον προσωπικό σας χώρο με το αγαπημένο σας άτομο. Το μυαλό σας δουλεύει ακατάπαυστα για την ατμόσφαιρα που θέλετε να φτιάξετε, ώστε να απολαύσετε μια βραδιά αξέχαστη και αρκετά ερωτική. Λουλούδια, κεριά και ένα καλό κρασί ίσως είναι στις πρώτες επιλογές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα, βρήκατε κι εσείς να λειτουργήσετε οργανωμένα και συστηματικά και να κάνετε υποδείξεις στον σύντροφός σας, που η μέρα μόνο αυτά δε σηκώνει. Λογικό είναι να αισθάνεστε μόνοι σαν την καλαμιά στον κάμπο ενώ όλοι οι άλλοι το καραδιασκεδάζουν. Αφήστε λοιπόν κι εσείς τα μούτρα και ρίξτε το λίγο έξω γιατί μετά που θα αργήσετε να ξαναβρείτε τέτοιες ουράνιες συνθήκες;

ΖΥΓΟΣ

lbr

Είστε από τους ευνοούμενους σήμερα στα ερωτικά θέματα. Αρκετό λοιπόν χρόνο έχετε αφιερώσει αυτές τις μέρες σε όλα τα υπόλοιπα γι' αυτό ήρθε η στιγμή να κάνετε κάτι αποκλειστικά για τον εαυτό σας και την ευχαρίστησή σας. Εκμεταλλευτείτε τα δώρα που σας δίνονται και μην αρχίσετε να τα ψειρίζετε έτσι κι αλλιώς η μέρα δεν είναι υπέρ της ποιότητας αλλά της ποσότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ήρθε η ώρα να βγάλετε όλα τα σπασμένα της ταλαιπωρίας που υφίσταστε εδώ τόσο καιρό αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σας έχει την τιμή και τη χαρά να συναντά τον Δία και επιτέλους να σας κάνει να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Το ματάκι σας θα αστράψει σήμερα καθώς περισσότερο ερωτεύσιμοι από ποτέ, θα έλκετε τους πάντες στο πέρασμά σας γεγονός που σας δίνει απεριόριστες επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Για κάτι τέτοιες μέρες ζείτε! Αισθάνεστε ότι είστε απεριόριστοι σήμερα και δεν μπορεί κανείς να σας εγκλωβίσει πουθενά. Η αισιοδοξία σας και ο ενθουσιασμός που σας διακατέχει θα είναι βάλσαμο για κάποιους ενώ το κλίμα γύρω σας θα είναι αρκετά θετικό αλλά και χαλαρό, κάτι που σας βοηθά ώστε να δοκιμάσετε και τα ερωτικά σας όρια και μάλιστα με πολύ καλές προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχετε τον τρόπο και το χρόνο σήμερα και θα εκμεταλλευτείτε πλήρως τις καταστάσεις, ώστε να καταφέρετε να δείξετε επιτέλους και την άλλη σας πλευρά την πιο γοητευτική και ζεστή. Μπορεί με τον Δία γενικά να μην τα πάτε καλά και όλη αυτή η τουρλού κατάσταση να σας εκνευρίζει αλλά εφόσον είναι στον 7ο οίκο σας κινείται υπέρ σας και σας δίνει αρκετά ερωτικά μπόνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ούτε εσείς θα μείνετε έξω από το χορό σήμερα κι ίσως παρασυρθείτε από την ευδιαθεσία που νιώθετε και τα ρίξετε όλα πίσω από την πλάτη. Σίγουρα είναι μια μέρα που θα ευχαριστηθείτε στο έπακρο, αρκεί να μην καταφύγετε σε υπερβολές, υποσχέσεις και μεγάλα λόγια στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μιας και θα είστε στην καλή χαρά και μετά δεν μπορείτε να τα μαζέψετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Δεν έχετε καμία διάθεση να χάσετε την ημέρα σας με πράγματα ή καταστάσεις που θα σας πιέσουν ή θα βαρεθείτε. Αποφασίζετε λοιπόν να συναντηθείτε με κάποιους φίλους σας και να τα αναβάλετε για άλλη μέρα (άλλο που δε θέλατε). Μέσω του συγκεκριμένου περιβάλλοντος μπορεί να κάνετε μία γνωριμία που θα σας φανεί αρκετά υποσχόμενη, μην εναποθέσετε όμως κι όλες τις ελπίδες σας σ' αυτήν....

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved