Ερωτικό ωροσκόπιο 25/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/9
ars

ΚΡΙΟΣ

Άλλα υπολογίζατε κι άλλα εμφανίζονται μπροστά σας και ενδέχεται να μην είστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τις τελευταίες εξελίξεις. Αν το σκεφτείτε όμως δεν είναι όλα άσκοπα αφού θα καταφέρετε να μάθετε περισσότερα και αρκετά χρήσιμα πράγματα για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει που θα φανούν στην πορεία, οπότε μην σας παίρνει από κάτω και σκεφτείτε πώς μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα πιθανόν να νιώσετε ότι ο άνθρωπος με τον οποίο είστε μαζί δεν μπορεί να καλύψει όλες τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Λογικό μεν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σας κάνει λιγότερο σκεπτικούς ή δυσαρεστημένους. Ίσως όμως πρέπει να του δώσετε περισσότερο χρόνο και να δείξετε τι χρειάζεστε γιατί σίγουρα δεν πρόκειται να το μαντέψει. Αν πάλι το έχετε ήδη κάνει, τότε μάλλον πρέπει να κινηθείτε αλλιώς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Καλή ημέρα η σημερινή που σας επιφυλάσσει όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάτε. Όλα όσα σχεδιάζατε πιθανόν να μην μπορέσετε να τα κάνετε αλλά δε φαίνεται να σας απασχολεί ιδιαίτερα, αφού θα βρείτε άλλους πιο ενδιαφέροντες και ερωτικούς τρόπους να καλύψετε τα κενά του χρόνου. Για τους αδέσμευτους μια νέα σχέση ίσως είναι προ των πυλών.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία κακοδιαθεσία σήμερα ή μια τάση να κλειστείτε στον εαυτό σας με το πρόσχημα να σκεφτείτε καλύτερα ίσως είναι το αποτέλεσμα ενός μπερδέματος που βιώνετε μέσα σας αλλά αρνείστε πεισματικά να το μοιραστείτε ακόμα και με τον άνθρωπό σας. Το θέμα είναι ότι έχοντας αυτή τη διάθεση το άλλο άτομο μπορεί να το εισπράξει τελείως λάθος, οπότε θα σας πιέσει για κάποιες απαντήσεις.

ΛΕΩΝ

leont

Λόγω της συναισθηματικής σας εμπλοκής δεν σκέφτεστε καθαρά σε μια ερωτική σας υπόθεση, γεγονός που θα σας κάνει να διαφωνήσετε με κάποιους φίλους σας σχετικά με την επιμονή σας ή τους χειρισμούς σας. Αυτό σας κάνει λίγο πιο συγκρατημένους και σας δημιουργεί μία δυσαρέσκεια αλλά σήμερα ίσως κάνετε μια συζήτηση μαζί τους και να ανακαλύψετε ότι τελικά αυτοί είχαν δίκιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Πολλά θα κάνετε, σήμερα, αλλά δε θα σας δώσουν την ευχαρίστηση που νομίζατε ότι θα παίρνατε κι αυτό γιατί αναγκαστικά θα αφιερώσετε πολύ χρόνο για να τα καταφέρετε, στερώντας όμως κάποιον από το ταίρι σας. Επειδή όμως το έχετε βάλει στο νου σας γρήγορα θα ανασκουμπωθείτε να προλάβετε να κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε μην πάει τελείως χαμένη η μέρα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η ιδέα σας να συναντήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και να προσπαθήσετε να καταλάβετε τις προθέσεις του σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους ίσως σας βγει αρκετά καλή. Η επικοινωνία σας θα είναι αβίαστη και θα μάθετε αρκετά για το άτομό του συν το ότι θα περάσετε αρκετά όμορφα και θα διασκεδάσετε με το χιούμορ του. Τώρα απλά περιμένετε τη συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η επιμονή σας να κάνετε αυτό που έχετε στο νου σας και να μην παραδίδετε με την πρώτη δυσκολία τα όπλα σήμερα θα σας ανταμείψει. Θα διαχειριστείτε με τέτοιο τρόπο ένα ερωτικό σας θέμα που όχι μόνο θα τα καταφέρετε αλλά και δε θα μείνει παραπονούμενο και το άλλο άτομο. Η βοήθεια τελικά της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα αποδειχτεί ιδιαίτερα πολύτιμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η προοπτική μιας σχέσης είναι αρκετά ορατή σήμερα αλλά θα πρέπει να πάρετε το χρόνο σας. Μη βιαστείτε να αποφασίσετε, βασιζόμενοι μόνο στις πρώτες εντυπώσεις και να σας πιάσει ο ενθουσιασμός γιατί κάτι τέτοιο ίσως δε θα σας βγει στην πορεία. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό να υπάρξει στη ζωή σας και να το χαρείτε στο μέγιστο, τότε θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε πιο σοβαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Δεν είστε στο φόρτε σας γιατί φαίνεται ότι σας απασχολούν αρκετά θέματα, ιδιαίτερα ερωτικής φύσης. Αγχώνεστε για το αν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις που αυξάνονται αντιστρόφως ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο σας και αντιλαμβάνεστε ότι η όποια προσωπική σας ζωή είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Βάλτε προτεραιότητες γιατί μόνο έτσι θα είστε ευχαριστημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η περίοδος που διανύετε είναι ιδιαίτερα έντονη και γεμάτη εξελίξεις σε πολλούς τομείς, γεγονός που κατά βάθος ευχαριστιέστε, αφού ούτε βαριέστε και σας κάνει να αισθάνεστε ζωντανοί. Με τέρμα τα γκάζια σας επανέρχεστε και στο ερωτικό παιχνίδι, κυρίως οι του τρίτου δεκαημέρου που ο Άρης βρίσκεται πάνω από το κεφάλι σας, κάνοντάς σας ιδιαίτερα μάχιμους.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Γενικά, δεν θέλετε να αντιπαρατίθεστε για προσωπικά θέματα και οι διαμάχες μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας ρίχνουν ψυχολογικά. Ξέρετε, παρά ταύτα, ότι αν δεν ορθώνετε ποτέ το ανάστημά σας και δε διεκδικείτε τίποτα παραπάνω από αυτό που σας δίνεται και παράπονα έχετε και δημιουργείτε δεδικασμένο για τις μελλοντικές σας επιθυμίες. Οπότε μην σκέφτεστε τόσο πολύ το τώρα αλλά το μετά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved