Ερωτικό ωροσκόπιο 23/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/9
ars

ΚΡΙΟΣ

«Εγώ που έκανα αυτό», «εγώ που σου ‘δωσα το άλλο», σήμερα όπως καταλάβατε η λέξη «εγώ» θα ξεκινάει όλες τις προτάσεις σας, εκφράζοντας το παράπονό σας στο σύντροφο ή το άτομο που επιδιώκετε μια ερωτική σχέση μαζί του. Το θέμα είναι, εσείς δεν παίρνετε τίποτα πίσω; Κι αν όχι, τότε γιατί παραμένετε με τον ίδιο άνθρωπο, εφόσον δεν είστε κι από κείνους που εξαναγκάζονται στο οτιδήποτε; Για κοιτάξτε το λίγο...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Οι δυνατότητές σας είναι συγκεκριμένες και καθορισμένες και δεν έχετε κανένα σκοπό να υπερβάλετε εαυτόν για να αρέσετε ή να σας αποδεχτεί ο σύντροφος ή εραστής σας. Αν αυτό κρύβει μια ξεροκεφαλιά ή επιμονή από την πλευρά σας να κινήστε στα δικά σας όρια είναι θεμιτό. Σήμερα όμως με τη Σελήνη ακόμα στο ζώδιό σας θα καταλάβετε ότι και μια σχέση για να λειτουργήσει, χρειάζεται και μια υπαναχώρηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μπορεί να φαίνεστε κάπως απομονωμένοι ή απορροφημένοι από τα δικά σας θέματα αλλά αυτό δε σημαίνει ούτε ότι δεν αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει γύρω σας, ούτε ότι μένετε με τα χέρια σταυρωμένα και περιμένετε να γίνει το θαύμα. Ιδιαίτερα για ένα άτομο που ενδιαφέρεστε, τα σχέδιά σας για την προσέλκυσή του είναι ανεξάντλητα. Απλά, θεωρείτε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ακόμα να κινηθείτε.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια περίοδος αρκετών ευνοϊκών εξελίξεων για σας που, πέρα από την αισιόδοξη ματιά που σας προσφέρει, σας φέρνει και αρκετές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε μια σταθερή και όμορφη κατάσταση στον ερωτικό τομέα είτε είστε ελεύθεροι είτε όχι. Μια γνωριμία που ίσως κάνετε σήμερα, προερχόμενη από το φιλικό σας περιβάλλον μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι αυτό που ψάχνετε.

ΛΕΩΝ

leont

Όσο έχετε τον Άρη στο ζώδιό σας αντιλαμβάνεστε ότι δε σας επιτρέπεται να παραμένετε αδρανείς και να είστε οι ουραγοί των εξελίξεων. Πρέπει να έχετε τον πρώτο λόγο, καθώς πολλά απ' αυτά που συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή χρειάζονται τις δικές σας πρωτοβουλίες και ενέργειες και θα το διαπιστώσετε σήμερα. Οι καλές και κακές στιγμές πάντα υπάρχουν σε μια σχέση αλλά είναι και αυτές που σας δένουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μπορεί να είστε σήμερα κάπως αυστηροί ή κάθετοι στις απόψεις σας και να εκνευριστείτε με το άτομο που συνδέεστε για κάτι που είπε ή έκανε και που σας βρίσκει τελείως αντίθετους. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας όμως και δώστε του να καταλάβει γιατί δεν θέλετε να γίνεται κάτι κι όχι να του κάνετε κριτική κατόπιν εορτής. Ίσως στο μέλλον αποφύγετε παρόμοια περιστατικά...

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η αλήθεια είναι ότι καίγεστε να περνάει το δικό σας στη σχέση σας και, όταν αυτό δε γίνεται, χαλιέστε. Επειδή το πάτε λάου-λάου, αποκλείοντας όλες τις πιθανές εκδοχές με διάφορες δικαιολογίες και δεν εκφράζεστε άμεσα, δε σημαίνει ότι το άλλο άτομο δεν το καταλαβαίνει. Αντί λοιπόν να λέτε τις γνωστές σας φράσεις «μπα, δεν νομίζω» ή «δεν ξέρω, μου ακούγεται κάπως» κ.α. πέστε ξεκάθαρα τι θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αισθηματικά, σήμερα και με αφορμή τη Σελήνη στον Ταύρο, νιώθετε κολλημένοι στο ίδιο σημείο και πηγαίνετε μία μπροστά και μία πίσω. Μια φτάνετε στον ουρανό και μια πέφτετε στα τάρταρα. Αλλά όπως ίσως γνωρίζετε, το μπρος-πίσω ακόμα και στο μπάσκετ τιμωρείται. Αν η σχέση σας δε σας καλύπτει πια, είναι καιρός να την τερματίσετε. Αν θέλετε κάποιο άτομο στη ζωή σας, διεκδικήστε το. Απλά πράγματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δεν είναι η καλύτερή σας μέρα η Δευτέρα και το δείχνετε ευθαρσώς, αφού σας αναγκάζει να ασχοληθείτε και με άλλα θέματα πέραν των ερωτικών σας. Σήμερα ίσως υιοθετήσετε τη στάση «κάνε ό, τι είναι να κάνεις, να ξεμπερδεύεις» στη δουλειά σας και να την κάνετε άρον-άρον για να καταπιαστείτε με ένα πιο ευχάριστο ενδιαφέρον π.χ. ένα πρόσωπο που έχετε αφήσει να σας περιμένει...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Πολλά κατακλύζουν το κεφάλι σας αυτές τις μέρες και ακόμα περισσότερα την καρδιά σας που σας παρακινούν να αναλάβετε δράση και να γίνετε πιο κοινωνικοί. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά προσπαθήστε να ανοίξετε λίγο τον στενό κύκλο των επαφών σας. Κι επειδή θέλετε τουλάχιστον οι ελεύθεροι να δημιουργήσετε μια νέα ερωτική γνωριμία, μην αφήνετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Αρκετές σκέψεις περνούν από το μυαλό σας σήμερα δημιουργώντας σας διάφορα συναισθήματα. Πολλά δεν είχαν υποπέσει στην αντίληψή σας σχετικά με τη σχέση σας, αφού η αλήθεια είναι ότι ήσασταν αφοσιωμένοι κάπου αλλού. Από την άλλη, οι ελεύθεροι βλέπετε ότι ο ερωτικός σας στόχος δεν είναι «βόλτα στην εξοχή» και πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για να τον κατακτήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Πράγματι η αγάπη για να σταθεί απαιτεί θυσίες αλλά σήμερα ίσως διαπιστώσετε ότι το έχετε πιάσει κάπως λανθασμένα το νόημα. Συνηθίζετε όταν είστε ερωτευμένοι να απορροφάστε πλήρως από το άλλο άτομο και στην πορεία να ξεχνάτε δικά σας ενδιαφέροντα ή στοιχεία της προσωπικότητάς σας και είναι σφάλμα σας γιατί επίσης η αγάπη είναι συνεχές αλισβερίσι και πρέπει να διατηρείτε το δικό σας κομμάτι.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved