Ερωτικό ωροσκόπιο 22/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Ξεκινάτε τη μέρα σας έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι χρειάζεστε επειγόντως να κάνετε κάτι με τα οικονομικά σας. Λογαριασμοί και άλλες υποχρεώσεις ενδέχεται να σας δημιουργήσουν ένα άγχος έστω και προσωρινά γιατί μετά θα το ρίξετε στην παλαβή. Καλά είναι και τα λεφτά αλλά σαν τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας δεν έχει. Τι κι αν η τσέπη μείνει άδεια, αφού το πάθος ξεχειλίζει... για την ώρα;

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Με τη Σελήνη από σήμερα στο ζώδιό σας αντιλαμβάνεστε περισσότερο από άλλη φορά ότι χρειάζεστε την παρουσία και τη συμπαράσταση του δικού σας ανθρώπου γιατί έτσι νιώθετε πλήρεις και ασφαλείς. Μπορεί η δύναμη, η επιμονή και η σιγουριά σας να είναι στο φουλ, αλλά θα αποδεχτείτε ότι χωρίς αυτόν στο πλευρό σας ίσως να μη μπορέσετε να πετύχετε αυτά που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είστε πολύ πιο μαζεμένοι σήμερα και ενδεχομένως να σας πιάσουν οι κλειστές σας και να θέλετε να απομακρυνθείτε απ' όλους και απ' όλα για να ηρεμήσει το κεφάλι σας και να ξεκουραστεί το σώμα σας. Η αλήθεια βέβαια μπορεί να είναι τελείως διαφορετική και να σχετίζεται με ένα άτομο που αποτελεί δύσκολο στόχο για σας, οπότε πιθανόν να επιθυμείτε την ηρεμία για να ψάξετε τρόπους προσέγγισής του.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχει αρχίσει και σκάει το χειλάκι σας διάφορα χαμόγελα σήμερα, αφού και ξεκούραστοι νιώθετε και καλή διάθεση και αισιοδοξία έχετε. Είναι μια ωραία μέρα για σας και θα φροντίσετε να την περάσετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, είτε βγαίνοντας μια βόλτα έξω μόνο οι δυο σας, είτε βρισκόμενοι με κοινούς σας φίλους για να κουβεντιάσετε και να γελάσετε.

ΛΕΩΝ

leont

Με τον Άρη που συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας έχετε ξεπεράσει κατά πολύ το φόβο της έκθεσής σας και σε κάθε σας κίνηση αποπνέετε έναν αέρα νικητή, οπότε είναι λογικό να είστε και πιο διεκδικητικοί με το άτομο που νιώθετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε μια όμορφη σχέση. Λίγο άγχος πάντως υπάρχει μέσα σας σήμερα γιατί ξέρετε ότι είναι στο χέρι σας να κάνετε το κάτι παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είστε πολύ συγκεκριμένοι και με αρκετά επιχειρήματα στο οπλοστάσιό σας για να στηρίξετε την άποψή σας και ίσως αναγκαστείτε από τα πράγματα να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με το άτομο που σχετίζεστε. Σε όλους αρέσουν τα όμορφα λόγια και τα κομπλιμέντα αλλά εσείς προτιμάτε τις πράξεις κι απ' αυτές βγάζετε τα συμπεράσματά σας. Αυτό το μήνυμα θέλετε να περάσετε σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

«Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα» είστε σήμερα, αφού πάλι η αμφιβολία και η αναποφασιστικότητα φωλιάζει στην καρδιά σας και είστε έτοιμοι να κάνετε πίσω σε μια ερωτική πρόκληση και να δηλώσετε παραίτηση. Ξαφνικά δεν είστε σίγουροι για τίποτα κι επειδή τα γεγονότα εξελίσσονται γρήγορα, νιώθετε ότι γλιστράτε σε μια κατάσταση χωρίς να έχετε καλές αντιστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι αυτήν την περίοδο σε ό, τι έχει να κάνει με τον σύντροφό σας ή το πρόσωπο που αγαπάτε και έχετε την ανάγκη να είστε περισσότερο μαζί του. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας άλλωστε φροντίζει στο να περνάτε καλά οι δυο σας ακόμα κι αν σας έχει κάπως απομονώσει από διάφορα άλλα άτομα. Λογικό είναι σήμερα να προτιμήσετε να ζήσετε τον έρωτά σας από το να παραβρεθείτε σε διάφορες συνευρέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ενδεχομένως σήμερα να κληθείτε να δώσετε εξηγήσεις για κάποια κίνησή σας ή συμπεριφορά σας στο πρόσωπο με το οποίο έχετε σχέση και να σας χαλάσει τη διάθεση γιατί σύμφωνα με τη γνώμη σας θα σας κρίνει με αρκετή αυστηρότητα. Δεν θα αποδεχτείτε όμως εύκολα όσα θα σας καταμαρτυρήσει και προκειμένου να αμυνθείτε ίσως προσπαθήσετε να βγείτε κι από πάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Είστε καλά και σκέφτεστε ότι σήμερα κάτι καλό μπορεί να γίνει στα αισθηματικά σας και να σας δώσει την ευκαιρία που χρειάζεστε να παρουσιάσετε ό, τι καλό κρύβετε μέσα σας. Ξέρετε ότι μπορείτε να προσφέρετε πολλά όταν υπάρχει στη ζωή σας κάποιο πρόσωπο που αγαπάτε και με την υπομονή που έχετε επιδείξει τόσο καιρό περιμένοντας, θέλετε να πιστεύετε ότι τελικά θα αξίζει τον κόπο και θα ανταμειφτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Την ηρεμία του προσωπικού σας χώρου θα επιδιώξετε σήμερα που μαζί με το σύντροφο θα θελήσετε να χαλαρώσετε και να χαρείτε τη φροντίδα και τη θαλπωρή που έχετε ανάγκη. Ενδέχεται από το απόγευμα και μετά να δεχτείτε κάποιες επισκέψεις από φίλους ή συγγενικά σας άτομα και όλοι μαζί να απολαύσετε το δείπνο σας με μουσική και κουβεντούλα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε πεπεισμένοι ότι η άποψη ενός φίλους σας ή συγγενικού σας προσώπου για το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι λάθος, παρόλα αυτά όμως σας γεμίζει το κεφάλι με αμφιβολίες και σκοτεινιάζει την καρδιά σας. Και μπορεί να τον εμπιστεύεστε αλλά εμπιστεύεστε περισσότερο τη διαίσθησή σας που σπάνια πέφτει έξω γι' αυτό και σήμερα αποφασίζετε να κάνετε όπως νιώθετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved