Ερωτικό ωροσκόπιο 20/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Δεν χρειάζεστε τη βοήθεια κανενός, αφού έχετε τη δική σας δυναμική αλλά η Σελήνη στο ζώδιό σας έρχεται να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά σας και με τις μηχανές σας στο φουλ να παρασύρετε στο διάβα σας κάθε εμπόδιο που θα σταθεί μπροστά σας. Ιδιαίτερα διεκδικητικοί με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αλλά και μες στη φωτιά στη σχέση σας, σήμερα δεν κολλάτε πουθενά.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Προτιμάτε να κάτσετε στο περιθώριο σήμερα, αφού η ενέργεια της ημέρας είναι αρκετά έντονη και δεν συμβαδίζει με τον τρόπο ζωής σας. Η βοήθεια και η στήριξη από το σύντροφο ή ένα άλλο πολύ δικό σας άτομο είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο γιατί ξέρετε ότι μπορεί να σας προσφέρει την ισορροπία που σας είναι απαραίτητη τώρα που νιώθετε ότι έχετε κουραστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Οι δείκτες του ρολογιού σήμερα μπορεί να σας φαίνονται ότι κυλούν γρηγορότερα από το κανονικό γιατί εσείς είστε αρκετά δραστήριοι. Ενδέχεται να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο που έχετε διαπιστώσει ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε και έχετε αρκετά κοινά στοιχεία και δεν αποκλείεται καθόλου να προχωρήσει σε κάτι πιο ερωτικό, αφού μεταξύ σας υπάρχει κάποια έλξη.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε να αλλάξετε όλα τα κακώς κείμενα στα αισθηματικά σας αλλά με τη λιγότερη δυνατή συναισθηματική φορά. Παρόλα αυτά, η κυκλοθυμία σας σήμερα μπορεί να κάνει την εμφάνισή της και με τη φόρα που θα έχετε να κάνετε κάποιες υπερβολές ή να κάψετε και τα χλωρά μαζί με τα ξερά και στο τέλος να μετανιώσετε. Προσπαθήστε να μην φτάσετε σε αυτά τα σημεία γιατί ίσως χάσετε κάτι που δεν επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ

leont

Μην παρασυρθείτε συναισθηματικά από καταστάσεις οι οποίες δεν σας ταιριάζουν. Το να καταναλώνετε ενέργεια και χρόνο σε κάποιο άτομο που βλέπετε ότι δεν τσουλάει μεταξύ σας και να κάθεστε να του εξηγείτε τι ακριβώς θέλετε και τι πρέπει να κάνει για να είναι μαζί σας, σημαίνει ότι δεν είναι το κατάλληλο, τουλάχιστον στη φάση που είστε. Προκειμένου λοιπόν να εκνευρίζεστε, αφήστε το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ωθείστε από τα πράγματα να παραμερίσετε για λίγο τον μετριοπαθή εαυτό σας και να πάρετε πρωτοβουλίες για ένα προσωπικό σας θέμα, αφού βλέπετε ότι η κατάσταση δεν πάει κατά εκεί που την προορίζατε και θα πρέπει εσείς να παρέμβετε και να την επαναπροσδιορίσετε. Κάπου μέσα σας πιστεύετε ότι το άτομο που ενδιαφέρεστε δεν είναι ξεκάθαρο απέναντί σας και θα φροντίσετε σήμερα να το ξεκαθαρίσετε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Κάποιες κινήσεις που θα κάνετε σήμερα θα είναι πολύ αποτελεσματικές και θα βοηθήσουν αρκετά τη σχέση σας. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με το Δία σίγουρα έχετε την εύνοια να γίνει πράξη ένα σχέδιό σας για το πώς μπορείτε να προσελκύσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτό που πρέπει να προσέξετε όμως είναι και μια δόση υπεραισιοδοξίας που επίσης μπορεί να σας θολώσει την κρίση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Υπάρχει ακόμα η επήρεια της χθεσινής ημέρας και γι' αυτό νιώθετε κάπως αλλοπρόσαλλα σήμερα, λες και έχετε ξεμείνει κάπου αλλού. Οι σκέψεις σας γεννούν ανάμεικτα συναισθήματα που πρέπει επειγόντως να επεξεργαστείτε για ένα άτομο που θέλετε αρκετά γι' αυτό θα προτιμήσετε να ξεκοπείτε από το πλήθος σήμερα και να μείνετε με τον εαυτό σας για να δείτε τι παίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Τον τελευταίο καιρό νιώθετε ότι σέρνεστε σε μια κατάσταση και ήδη έχετε αρχίσει και χαλιέστε γι' αυτό θα αποφασίσετε να ξεκαθαρίσετε σήμερα το θέμα που σας απασχολεί γιατί ξέρετε ότι δεν πάει άλλο. Θέλατε να ξεκολλήσετε οριστικά από το πρόσωπο που σας δημιουργεί συνεχώς ένταση και να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά, σε κάτι λιγότερο ψυχοφθόρο αλλά το βήμα δεν το κάνατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μια φούντωση, μια φλόγα την έχετε ακόμα μέσα σας και προσπαθείτε όσο μπορείτε σήμερα να το ελέγξετε γι' αυτό και καταπιάνεστε με διάφορα για να ξεχαστείτε. Επειδή όμως δεν είναι εύκολο να καταλαγιάσετε τα συναισθήματά σας, κινδυνεύετε να είστε στην τσίτα όλη μέρα. Προσέξτε τι λέτε πάντως και τι κάνετε γιατί μπορεί να γίνετε κάπως απότομοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μια συζήτηση ή συνάντηση με ένα ασυνήθιστο αλλά αρκετά ενδιαφέρον άτομο σήμερα θα τη βρείτε αρκετά απολαυστική και είναι πολύ πιθανό να θέλετε να κρατήσετε την επαφή σας και να το ξαναδείτε. Μπορεί να λέτε στον εαυτό σας ότι απλά σας φάνηκε ενδιαφέρον αλλά ξέρετε ότι δεν είναι μόνο αυτό αφού το μυαλό σας έχει ήδη ξεφύγει σε πολύ πιο πικάντικες σκέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ο ερωτισμός σας είναι αδιαμφισβήτητος σήμερα και αντιληπτός από το αντίθετο φύλο. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, νιώθετε κι εσείς πολύ ελκυστικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και γι' αυτό ίσως επιδιώξετε να βρεθείτε με το άτομο που ενδιαφέρεστε και να του δείξετε τι αισθάνεστε γι' αυτό. Η όρεξή σας θα είναι μεγάλη και όχι μόνο για φαγητό...

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved