Ερωτικό ωροσκόπιο 19/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Το 'χετε σήμερα το σεξαπίλ και ο ερωτισμός σας θα φτάσει σε πρωτόγνωρα επίπεδα, όχι ότι δεν σας έχει ξανατύχει αλλά σήμερα είναι τελείως διαφορετικό. Πιο έντονο το πάθος, πιο απόλυτο, θέλετε να αφήσετε το στίγμα σας και να κάνετε το ταίρι σας αλλά και όλο το αντίθετο φύλο να παραμιλήσει. Παίξτε τα ρέστα σας γιατί η μέρα δε χωράει συμβιβασμούς και ντεμί καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η σχέση σας και γενικά τα ερωτικά σας θέματα τον τελευταίο καιρό βρίσκονται αρκετά συχνά στη λίστα προτεραιοτήτων σας και σας απασχολούν είτε με θετικό είτε αρνητικό τρόπο. Σήμερα η έντονη επιθυμία σας για ένα συγκεκριμένο άτομο θα απορροφήσει όλη σας τη φαιά ουσία και δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να κάνετε πίσω ούτε και να ξεκολλήσετε αν δεν πετύχετε το στόχο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ενδεχομένως σήμερα να συναντήσετε την απόλυτη και μάλλον ανυποχώρητη πλευρά ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει ερωτικά και μάλλον δεν θα σας αρέσει ιδιαίτερα. Γενικά είστε άτομα με ευρεία σκέψη και αρκετά ανοιχτόμυαλοι για να αντέξετε να παραμείνετε με κάποιον άνθρωπο που έχει στεγανά και όσο κι αν σας αρέσει μάλλον θα σφυρίξετε πολύ σύντομα τη λήξη του... αγώνα.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, τουλάχιστον από την πλευρά σας και σήμερα νιώθετε ότι σας έχει συνεπάρει τελείως και έχετε χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Αν δεν έχετε ακόμα πει τίποτα και το κρατάτε μέσα σας επτασφράγιστο μυστικό, ήρθε η ώρα να τον ομολογήσετε στον άνθρωπο που αγαπάτε. Κανονίστε ένα ωραίο ραντεβού μόνο για δύο και το αποτέλεσμα δε θα σας απογοητεύσει.

ΛΕΩΝ

leont

Ερωτικός πυρετός ή μανία; Εσείς θα επιλέξετε γιατί οι ισορροπίες είναι πάρα πολύ λεπτές μιας και ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας και είναι πολύ πιθανόν από την έξαρση σήμερα να περάσετε μέσα σε μια στιγμή στη ζήλεια και από το πάθος στον καυγά. Συγκρατηθείτε λοιπόν και μην χαλάσετε μια βραδιά όλο υποσχέσεις. Άλλωστε διακρίνεστε για την ανωτερότητά σας...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Πανσέληνος στον άξονά σας κρύβει αμαρτωλές σκέψεις που έρχονται σήμερα να πλημμυρίσουν το μυαλό σας για ένα άτομο που ίσως σας κάνει να ξεχνάτε τι σημαίνει αυτοσυγκράτηση και σας πάει σε άλλες ερωτικές διαστάσεις. Αν προσπαθήσετε να πάτε κόντρα και να βάλετε τη λογική σας να κάνει υπερωρίες, τότε θα χάσετε την ευκαιρία που σας παρουσιάζεται να το ζήσετε και το πιο πιθανό είναι μετά να το μετανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα θα χάσετε το μπούσουλα και το συγκαταβατικό σας πνεύμα θα κάνει φτερά, αφού οι επιθυμίες σας για κάποιο άτομο είναι πολλές και όχι αθώες και δεν έχετε κανένα σκοπό να υποχωρήσετε. Η πιο πικάντικη και σέξι μεταμόρφωσή σας μπορεί να είναι τελείως αντίθετη με την εικόνα που μέχρι τώρα έχετε διατηρήσει αλλά αυτό δε φαίνεται να σας χαλάει και ιδιαίτερα, εφόσον ό, τι και αν κάνετε δε θα χάσετε το στυλ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Όλα για σας δουλεύουν σήμερα και θα ήταν τεράστιο λάθος από τη δική σας μεριά να μην αρπάξετε την ευκαιρία που σας παρουσιάζεται από τα μαλλιά. Πρέπει να βγάλετε στο άτομο που θέλετε όσα κρύβονται μέσα σας όλο αυτόν τον καιρό και σαν ηφαιστειακή λάβα να τα αφήσετε να ξεχυθούν και να κάψουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Για κάτι τέτοιες στιγμές ζείτε και σίγουρα το κέρδος σας θα είναι ανεκτίμητο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ένοχα μυστικά και αρκετές αποκαλύψεις ενδέχεται να βγουν στο φως σήμερα είτε είναι δικά σας που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση να δώσετε κάποιες εξηγήσεις, είτε του ατόμου που σας ενδιαφέρει και θα σας προκαλέσουν μια σύγχυση που θα σας προσγειώσουν κάπως ανώμαλα αλλά σιγά-σιγά θα επανέλθετε στα ίσα σας.. Όπως και να 'χει, σκεφτείτε ότι ό, τι έρχεται στην επιφάνεια, μπορείτε πιο εύκολα να το αντιμετωπίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η συναισθηματική ένταση που νιώθετε σήμερα είναι αναμφίβολα πολύ μεγάλη και ικανή να σας παρασύρει να κάνετε μια κίνηση στα ερωτικά σας που για κάποιο φίλο σας ενδεχομένως να είναι παρακινδυνευμένη. Γενικά δεν είστε άτομα που χάνουν τον αυτοέλεγχό τους αλλά σήμερα με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας καλείστε να ακούσετε μόνο το ένστικτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η άνεση και η εγκεφαλικότητά σας σήμερα θα απουσιάζουν παντελώς και τη θέση τους θα δώσουν σε πιο βαθιά και έντονα συναισθήματα προς έκπληξη δική σας αλλά και του συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι ενδέχεται να κάνετε μια γνωριμία που θα αποβεί αρκετά μοιραία και μην το εισπράξετε με την αρνητική έννοια αλλά δείτε το περισσότερο σαν σταθμό στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Αρκετά ερωτευμένοι αλλά και πολύ αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη, σήμερα με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας θα βγάλετε στην επιφάνεια όλο το συναισθηματικό σας πλούτο στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δεν θα δειλιάσετε ακόμα και να πάρετε πρωτοβουλίες να κανονίσετε μια ερωτική συνάντηση και να συζητήσετε για το τι νιώθετε για το άλλο άτομο φροντίζοντας όμως να εφαρμόσετε τις γνωστές σας τακτικές.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved