Ερωτικό ωροσκόπιο 18/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα αποπνέει έναν αέρα πίεσης να το πούμε, στριμώγματος, τέλος πάντων δεν είναι από τις μέρες που θα ευχαριστηθείτε με την καρδιά σας, αφού λίγο ξινίλα την έχει. Χωρίς να το καταλάβετε σιγά-σιγά αρχίζετε και σεις και μαζεύεστε και ενδεχομένως το ίδιο στυλ να διατηρήσετε και στα ερωτικά σας. Πιο προσεκτικοί ή συγκρατημένοι, θα τσεκάρετε τι θα κάνετε και θα πείτε για να είστε εντάξει και την επαύριον...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Αφροδίτη κατά την πορεία της σήμερα συναντά τον Κρόνο και μέχρι ένα σημείο, λόγω χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασίας δεν σας δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα, αν εξαιρέσει κάποιος το γεγονός που δεν θα είστε και στο τσακίρ κέφι. Μπορεί να παρουσιάσετε κάποιο άγχος ή νευρικότητα σχετικά με μια υπόθεση στη σχέση σας που δε φαίνεται να έχει την κατάληξη που θέλετε αλλά τουλάχιστον δεν θα είναι και η χειρότερη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αν δεν είστε από εκείνους τους Διδύμους που ρίχνουν τα δίχτυα τους σε διάφορους ερωτικούς στόχους και όποιον πιάσουν, τότε σίγουρα η μέρα δε θα σας επιφυλάσσει κάποια δυσάρεστη έκπληξη. Το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας προκειμένου να βάλετε σε εφαρμογή κάποιο σχέδιο προσέλκυσης ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει. Οι υπόλοιποι καλά θα κάνατε σήμερα να είστε πιο προσεκτικοί.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ενδεχομένως να γίνετε πολύ πιο προσεκτικοί και συγκρατημένοι στην επαφή σας με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Θα είστε αρκετά συγκεκριμένοι από αυτά που θα του ζητήσετε και τις ανάγκες σας που θεωρείτε ότι είναι απαραίτητες να καλύπτονται από μια σχέση. Μπορεί να ακουστείτε κάπως εκλογικευμένοι αλλά δεν είναι κακό που και που να βγάζετε και αυτή την πλευρά σας.

ΛΕΩΝ

leont

Καλείστε σήμερα να είστε πολύ σαφείς και ξεκάθαροι και μάλλον λιτοί στο λόγο και την παρουσία σας, αφού θεωρείτε ότι μόνο έτσι ενδεχομένως θα περάσετε τα μηνύματα που θέλετε σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά ή στην υπάρχουσα σχέση σας. Μπορεί να είστε κάπως μακριά από την εικόνα που σας έχουν συνηθίσει αλλά αν είναι να πετύχετε το στόχο σας δεν θα σας πειράξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Γενικά τον τελευταίο καιρό νιώθετε ότι έχετε πολλά να κάνετε για να καταφέρετε να αποπερατώσετε το έργο «σχέση» που έχετε αναλάβει. Που και που αισθάνεστε μια κόπωση και μια απογοήτευση και θέλετε να το παρατήσετε, όπως σήμερα που πιθανόν να μαζευτούν διάφορα μικρά και να σας χαλάσουν αλλά επειδή τη δουλειά δε τη φοβάστε, ξαναπιάνετε βάρδια.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Έχετε κάνει μεγάλες προσπάθειες να ξεπεράσετε κάποιες ανασφάλειες τον τελευταίο καιρό και να βάλετε πλώρη για ένα νέο προορισμό στα ερωτικά σας αλλά ούτε εύκολο είναι ούτε γρήγορο. Σήμερα θα αντιληφθείτε ότι έχετε πολύ δρόμο ακόμα να κάνετε και πολύ δουλειά να ρίξετε, προκειμένου στο τέλος να απολαύσετε και το ταξίδι αλλά και τον τελικό προορισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αφροδίτη και Κρόνος στο ζώδιό σας κάνουν μια κολεγιά αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά γεμάτη αμοιβαίες παραχωρήσεις από τις δύο πλευρές. Έχετε ήδη αντιληφθεί εσείς του πρώτου δεκαημέρου ότι τα πράγματα στα αισθηματικά σας είναι στριμωγμένα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχετε δεμένα και τα χέρια. Πρέπει να αποβάλετε λίγο τον αρνητισμό και να ανασκουμπωθείτε να κάνετε πράξη αυτά που έχετε στο νου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Κάποια πράγματα δε φαίνονται να σας κάθονται σήμερα όσον αφορά σε μια ερωτική επαφή που ίσως είχατε αλλά θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, οπότε ίσως ήταν για καλό. Λογικό είναι να σας κάνει κακοδιάθετους και να σας ρίχνει ψυχολογικά, όμως έχοντας την προστασία του Δία γρήγορα θα ανακάμψετε και θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Πιθανόν σήμερα να επιβεβαιωθείτε για τη στάση ή τη συμπεριφορά που κρατάτε εδώ και τόσο καιρό στα ερωτικά σας και την επιμονή που δείχνετε να παραμείνετε μόνοι σας, αν δεν βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο για να κάνετε μια σχέση όπως εσείς την θέλετε. Αφήστε λοιπόν φίλους και γνωστούς να λένε ότι είστε αρκετά επιλεκτικοί γιατί στο κάτω-κάτω έχει τελειώσει προ πολλού η εποχή των εκπτώσεων...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Κάποια ένταση ή πρόβλημα που πιθανόν να προκύψει σήμερα μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας να σας βάλει σε σκέψεις και να το δείτε πιο σοβαρά απ' ότι υπολογίζατε. Οι ελεύθεροι ίσως σήμερα νιώσετε την ανάγκη της συντροφικότητας και του πιο μόνιμου και σταθερού στη ζωή σας να σας καταλαμβάνει και ότι πρέπει να κάνετε κάτι γιατί τα χρόνια περνούν και θα μείνετε μόνοι και άλλα τέτοια... κρόνια.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Με την λογική και την πραγματικότητα γενικά έχετε χωρίσει τα τσανάκια σας και ο καθένας έχει πάρει το δρόμο του. Αν σήμερα κάνει κάποια προσπάθεια να ξαναβρεθείτε, απλά αρνηθείτε και μην την αφήσετε να σας βάλει σκέψεις τύπου πού βαδίζετε στη σχέση σας κλπ. Ρίξτε το στη Σελήνη που είναι στο ζώδιό σας, χωθείτε στην αγκαλιά του αγαπημένου σας ατόμου και μέχρι αύριο θα έχει φύγει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved